- Rychlost dodání
- Drahé poštovné
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za hodnocení, které jste nám udělil. Velice nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme také za Váš podnět ohledně výše dopravného. V budoucnu plánujeme rozšíření nabídky dopravy a ke každému z podnětu zákazníků budeme přihlížet.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
- Dodáno přesně v dohodnutém termínu
Vážená zákaznice,
velmi děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme se těšit na případnou další spolupráci.
- Rychlé vyexpedování, supr jednání
- Přepravní společnost FOFR byla tragédie, jeden den indispozice řidiče, druhý porucha na autu.
Vážená zákaznice,
děkujeme za hodnocení, které jste nám udělila. Jsme opravdu rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Vaše zkušenost s přepravní společností FOFR nás mrzí, každopádně děkujeme za podnět, který dopravci předáme. Věříme, že to přispěje ke zkvalitnění tohoto způsobu dopravy.
- Ochotní, milí a vstřícní
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení, kterého si velmi vážíme. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.
Vše ok.
Vážený zákazníku,
velice si vážíme Vámi uděleného hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
dotazník přišel po dlouhé době, kdy už si nepamatuji o jaký nákup šlo, název zboží zde uveden není
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, přestože si nepamatujete na detaily ohledně Vaší objednávky.
Dotazník z Heureky je zasílán automaticky po 14 dnech od objednání.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
- rychlé vyřízení objednávky z eshopu
Po celou dobu doručování zboží je možné po telefonickém kontaktu fy Amenit měnit místo dodání i termín, čemuž se přizpůsobí i dopravce, což je jistě plus. Též musím ocenit příjemnou a věcnou komunikaci s obchodem a jejich snahu vyjít mi vstříc v rámci těchto dodatečných změn.
Vážený zákazníku,
Vámi udělené hodnocení nás velice těší, děkujeme. Jsme rádi, že jste byl s průběhem vyřizování a doručování Vaší objednávky spokojený. Neváhejte se k nám i v budoucnu vrátit.
Rychlé vyřízení.
Nedostatečný návod na sestavení.Reakce obchodu Ambra katalog
Vážená zákaznice,
děkujeme za hodnocení, které jste nám udělila. Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí vyřízení Vaší objednávky. Mrzí nás, že byl pro Vás návod na sestavení nedostatečný. Bohužel neovlivníme, jaký návod výrobce ke svým produktům dává, zatím jsme tímto směrem neměli žádné stížnosti, které bychom mohli výrobci předat.
Budeme rádi, pokud k nám i příště zavítáte.
- Není mi známa
Vážený zákazníku,
velice nás těší Vámi udělené hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Neváhejte se na nás i v budoucnu znovu obrátit.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
- rychlá odezva obchodu i dodání zboží
Vážený zákazníku,
Vámi udělené hodnocení nám dělá velkou radost. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
S obchodem nebyl sebemenší problém. O stavu objednávky mne pravidelně informovali. Na můj dotaz reagovali okamžitě. Dodací lhůta byla dodržena.
Vážená zákaznice,
děkujeme za hodnocení, které jste nám udělila. Jsme velice rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Široký výběr, dobrá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání. Zboží dobře zabalené. Spokojenost.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem u nás. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.
- Dobré ceny
- Rychlost dodání
- Docela vysoká cena za dopravu.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za hodnocení, které jste nám udělil. Jsme rádi, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Děkujeme také za Váš podnět týkající se ceny dopravného. Do budoucna plánujeme rozšíření způsobů dopravy také o levnější varianty.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Zboží dodáno, ale musela být vyřešena záměna zásilek. Nakonec vše dopadlo dobře.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Mrzí nás, že u Vaší objednávky došlo ke komplikaci v podobě výměny zásilek. Bohužel práci spediční společnosti v tomto směru neovlivníme, ale pokud se něco takového stane, snažíme se problém co nejdříve vyřešit k Vaší spokojenosti.
Budeme rádi, pokud se k nám opět vrátíte. Věříme, že příště už bude vše na 100%.
- Velký výběr
- Delší doba dodání
Vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení, které jste nám udělil. Jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený.
Delší doba dodání byla bohužel způsobena tím, že jste si vybral zboží s dostupností 14 dní. Sortiment produktů, ze kterého jste si vybral, se snažíme nabídnout zákazníkům co nejširší (různé průměry, materiály a barvy), proto nemůžeme toto zboží držet skladem ve všech jeho variantách. Méně prodávané varianty musíme objednat přímo u výrobce, proto se na ně chvíli čeká.
Budeme rádi, pokud se na náš e-shop i v budoucnu vrátíte.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Vše proběhlo rychle, zboží mi bylo doručeno včas a v pořádku.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Budeme rádi, pokud se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátíte.
- Dlhá dodacia lehota
- Nie je možná online platba
Napriek tomu, že bol tovar skladom, bola dodacia lehota cca 2 týždne.
Obchod argumentoval situáciu vysokým množstvom objednávok.Reakce obchodu Ambra katalog
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Můžeme potvrdit, že ke zpoždění došlo právě kvůli nezvykle vysokému množství objednávek. Ty jsme se snažili zpracovat nejrychleji, jak umíme, nicméně nedokážeme bohužel úplně ovlivnit rychlost vyskladnění na externím skladě, tedy u dodavatele. Největší prodleva nastala právě tam, jelikož zboží čekalo na zabalení, teprve poté jej bylo možné odeslat. Každopádně tuto situaci bereme jako podnět ke zlepšení a jsme rádi, že jste byl trpělivý.
Možnost online platby kartou v tuto chvíli intenzivně zvažujeme. Pokud se k nám v budoucnu znovu vrátíte, třeba Váš už v tomto směru potěšíme.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
- Vcelku rychlá reakce i doprava
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za hodnocení, které jste nám udělil. Vaše spokojenost nás velice těší. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Poněkud delší doba doručení, ale jinak všechno v pořádku.
Vážená zákaznice,
velice si vážíme Vámi uděleného hodnocení. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Delší doba doručení je aktuálně způsobena velkým nárůstem objednávek a také velmi zvýšenou vytížeností naší spedice i skladů dodavatelů, na zlepšení aktivně pracujeme.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Trochu komplikovanejsi spusob platby - prevod z uctu. Mozna platba kartou by zvysila pocet lidi...
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Zároveň děkujeme za Váš podnět ke zvýšení komfortu nakupování na našem e-shopu. V tuto chvíli nad možností platby kartou aktivně přemýšlíme.
S přáním krásných dnů tým AMBRA