- Bezva velký výběr zajímavých kousků pro domácnost :-)
Obchod doporučuji, objednávka, nákup a dodání zboží proběhlo v pořádku. Byl to můj druhý nákup a jsem naprosto spokojený.
Vážený zákazníku,
Vaše hodnocení nám udělalo radost, děkujeme. Jsme velice rádi, že jste u nás opakovaně nakoupil a budeme potěšeni, když k nám i příště opět zavítáte.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Reakce na objednávku byla okamžitá, zboží bylo doručeno druhý
pracovní den po zadání objednávky, vše v pořádku, byla jsem velmi
spokojená.Reakce obchodu Ambra katalog
Vážená zákaznice,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás opravdu těší. Neváhejte se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátit.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Budeme se těšit na případnou další objednávku.
- rychlý, komunikativní
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Budeme rádi, pokud k nám v budoucnu opět zavítáte.
- Dobre cưng.
- Nic.
Vážený zákazníku,
velice nás těší Vámi udělené hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Neváhejte se na nás i v budoucnu obrátit!
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Obchod doporučuji - rychlé vyřízení objednávky.
Vážená zákaznice,
děkujeme za hodnocení, které jste nám udělila. Velice nás těší, že jste byla s nákupem spokojená. Budeme rádi, pokud se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátíte.
Vše je OK
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení, kterého si vážíme. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Zboží rychle dodáno v naprostém pořádku. Se zbožím naprosto.spokojena...Doporučuji a moc dekuji
Vážená zákaznice,
velice děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojená.
Objednané zboží již nebylo
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Bohužel jste si vybrala zboží, které bylo v doprodeji a jeho poslední kusy skladem rychle mizely. Budeme rádi, pokud na náš e-shop v budoucnu opět zavítáte a budeme Vám moci udělat radost jiným zbožím.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Zboží přišlo sice na dvakrát, ale precizně zabalené.
Vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení, kterého si velice vážíme. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený.
Velmi dobrý přístup.
všechno v pořádku
- velký výběr regálů
- výhodné ceny
- nemožnost platby kartou nebo rychlým převodem (zpomalení odbavení)
- ručně generovaná zál. faktura – nutnost čekat na údaje k platbě
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za kladné hodnocení, jehož si vážíme. Ohledně vašich připomínek, víme že platba kartou schází a do budoucna nad tím budeme uvažovat. Co se týče generování zál. faktůr ručním způsobem, v tomto směru bohužel k zlepšení nelze přistoupit.
- rychlost spolehlivost
Vážený zákazníku,
velice děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
Zboží došlo rychle a prezentované kvalitě a barvě.
S přáním krásných dnů tým AMBRA -
- byla tu nejlevnější cena zboží, které jsem si vybrala
- pomalejší komunikace
Po týdnu od zaplacení zboží se nic nedělo a sama jsem se musela zeptat jak je to s mojí objednávkou. Obratem mi bylo s omluvou sděleno, že dodavatel tohoto zboží má dovolenou a zboží bude až po jeho dovolené další týden. Pak už to šlo rychle. Myslím si, že toto mohli zákazníkovi napsat sami od sebe, ale nepovažuji to za velký prohřešek.
Dobrý den vážená zákaznice,
předem děkujeme za kladné hodnocení, jehož si vážíme. Ohledně délky dodání zboží chápeme, že Vám to připadalo dlouho. Došlo tomu tak z důvodů dovolených jsme byli kapacitně omezeni a objednávku zpracovali s prodlevou. Následně jsme se také s prodlením dozvěděli, že dodavatel má firemní dovolenou a že nám mohou expedovat nádobu až v dalším týdnu.
Snažíme se vždy zákazníka předem informovat v případě prodlení v doručení a bereme Vaši připomínku za velmi věcnou.
Omlouváme se za prodlení a děkujeme za pochopení. Snad Vám kvalita a cena produktu vynahradí čekaní a přejeme, ať Vám zboží dobře slouží!
Rychlé jednání.
Vážená zákaznice,
Vaše hodnocení nás opravdu těší. Jsme rádi, že jste byla s nákupem v našem internetovém obchodě spokojená. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
Spolahlivy, rychle dodanie
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Velice nás těší, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme rádi, pokud se na nás i příště s důvěrou obrátíte.
S pozdravem a přáním krásného dne tým AMBRA -
- Obchod byl ochotný komunikovat.
- U zboží "skladem" bych předpokládal, že ho mají a hned zasílají! Zboží jim dodavatel doručit po třech dnech. U mne bylo za týden. Raději napište: "zboží do týdne", nebo "skladem u externího dodavatele".
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za kladné hodnocení, jehož si vážíme. Ohledně délky dodání zboží chápeme, že Vám to připadá dlouho. Objednávku jste provedla ve čtvrtek a z důvodů dovolených jsme byli kapacitně omezeni a objednávku zpracovali až v pátek. Následně se na pondělí objednala spediční společnost, jež Vám zboží poté doručovala.
Snažíme se mít údaje o dodání zboží co v nejkratším termínu a budeme se nadále snažit doručovat dle námi zadaných údajů. U zboží označeného skladem doručujeme maximálně do 3 pracovních dnů.
Omlouváme se za lehčí prodlení a děkujeme za pochopení. Snad Vám kvalita a cena produktu vynahradí čekaní a přejeme, ať Vám zboží dobře slouží!
S pozdravem a přáním krásného dne tým AMBRA