zatím mám jen omezené zkušenosti, objednal jsem, bylo potvrzeno a čekám

Dobrý den vážený zákazníku,

u Vaší objednávky se čekalo na platbu, nyní je již zálohová faktura uhrazena a zboží je na cestě. Doufáme, že budete s nákupem spokojen a v budoucnu se na nás opět obrátíte.

vynikající spolupráce, rychlá dodávka

Vážená zákaznice Jano,

Vaše hodnocení nám udělalo radost, děkujeme. Moc nás těší, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.

S přáním krásných dnů, tým AMBRA.

• Vše super

Jsem velmi spokojená. Super nabídka plast.krabic It.zn. v barvách i ve
    velikostech.
    Také velmi rychlá dodávka. Byl to dárek pro dceru do nového bytu a
    byla nadšená.

Vážená zákaznice Květoslavo,

velice děkujeme za Vaše hodnocení, které jste nám udělila. Těší nás, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme se těšit na případnou další objednávku.

• zajímavý sortiment

Vážený zákazníku,

velice si vážíme a děkujeme za Vaše hodnocení. Doufáme, že i v budoucnu se na nás s důvěrou obrátíte.

Rychlá reakce, prescisně zabaleno

Vážený zákazníku,

těší nás Vaše hodnocení, za které děkujme. Doufáme, že se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátíte.

S přáním příjemných dnů, Tým AMBRA.

• Rychlé dodání
    • Oproti jiným e-shopům výrazně drahá doprava

Reakce obchodu Ambra katalog

nesmírně si vážíme Vašeho hodnocení, za které děkujeme. Některé námi nabízené položky jsou poměrně těžké nebo velmi objemné, námi zvolená spediční společnost je schopna nám všechny tyto zásilky převést, bohužel se to odráží v ceně dopravného.

Potěší nás, pokud se k nám i v budoucnu s důvěrou vrátíte.

Výhodná doprava,

Vážený zákazníku,

opravdu si vážíme Vašeho hodnocení. Těší nás, že jste byl s dopravou spokojený. Neváhejte se na nás i v budoucnu znovu obrátit.

S přáním příjemného dne, tým AMBRA.

Fajn a rychlá komunikace .

Vážený zákazníku,

nesmírně nás těší Vámi udělené hodnocení. Jsme rádi, že byla s nákupem u nás spokojenost. Neváhejte se na nás i v budoucnu znovu obrátit.

S přáním příjemného dne, tým AMBRA.

Obchod super,doprava - špatně.

Vážený zákazníku,

Vámi udělené hodnocení nám dělá velkou radost. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Velmi dobrá cena, rychlé jednání, kvalitní popis zboží v e-shopu oproti jiným dodavatelům.

Reakce obchodu Ambra katalog

Velice nás těší Vaše hodnocení a moc si ho vážíme, hlavní je Vaše spokojenost s objednávkou. Doufáme, že i v budoucnu se na nás s důvěrou obrátíte.

S přáním příjemné dne, tým AMBRA.

• rychlé doručení,
    • dobrá komunikace

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem u nás. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA.

Naprostá spokojenost, vše proběhlo tak jak má. Příště zde nakupuji opět. Tedy pokud budou mít to, co budu potřebovat. :-)

Vážený zákazníku,

děkujeme za hodnocení, které jste nám udělil. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Budeme rádi, pokud k nám i v budoucnu zavítáte.

Vše OK

Velice spokojena.

Vážená zákaznice Marie,

S přáním příjemného dne tým AMBRA.

• Bohatý sortiment
    • Přijatelné ceny

Dlouhá dodací lhůta i při položce označené "skladem"

Vážený zákazníku Radku,

Moc náš těší Vaše kladné hodnocení. Omlouváme se za delší dobu dodání. Vzhledem k aktuální situaci, kdy je obrovský nárůst objednávek na e-shopech. Nestíhají se zásilky balit tak rychle, jak tomu bývá během normální situace. Nehledě na to, že mnoho skladníků je v karanténě či jsou v pracovní neschopnosti. Věříme, že toto vysvětlení chápete.

Budeme rádi, pokud se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátíte.

• RTychlost, cena
    • O žádné zatím nevím

Vážený zákazníku,

z Vámi uděleného hodnocení máme radost, děkujeme. Těší nás, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen. Budeme rádi, pokud k nám i v budoucnu opět zavítáte.

S přáním příjemných dnů, tým AMBRA.

Objednáno, došlo včas a v pořádku, standard.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojen. Neváhejte se na nás i v budoucnu obrátit.

Velká spokojenost..

Vážený zákazníku,

vážíme si Vašeho hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojený s nákupem na našem e-shopu. Neváhejte se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátit.

S přáním příjemných dnů, tým AMBRA.

• Dobře zabaleno, tudíž v celku.

• spolehlivý obchod

Vážený zákazníku,

velmi děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen. Budeme se těšit na případnou další spolupráci.