Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Přihlásit se a přidat recenzi

• Poučil jsem se, jsem o 300kc lehčí
    • Podvod

Objednáte zboží, zaplatíte a tím vše končí. Zboží nikdy neuvidíte!

• Podvodný eshop

Příšly jen instrukce k platbě a potom už nic. Telefon vypnutý, na emaily nikdo nereaguje. Řeším s ČOI a ohlásím na policii.

• 10 %

• Licence zaplacena a nikdo nebere ani telefon.

• Podvod. Nikdo nereaguje

• Předešlé e objednávky v pohodě. Ale tato poslední objednávka nedorazila a ani neberou telefón a neodpovídají na e-maily...zloději. čekám do 14 dnů a jdu podat trestní oznámení.

Nedoporučuji...

• Zboží nedorazilo, nikdo z obchodu nereaguje.

Jedná se o nejspíš podvod, pošlete peníze, nic se neděje, na email nereagují, mobil nefunguje. Pozor pro všechny.

E-shop se tváří velmi věrohodně, ale po zaplacení Vám nic nepřijde, nikdo nekomunikuje.

• Vždy mi všechno přišlo, jak mělo a u dětí jsem si šplhl
    • Není to úplně nevýhoda, párkrát jsem se musel připomenout o poslání rubuxů, ale na zaslaný email firma ihned reagovala

Jsem s touto firmou spokojený

• nezvedají telefony
    • neodepisují na maily
    • dodnes jsem zapalcenou objednávku neobdržel
    • za mně jsou to podvodné stránky

Za mně podvodné stránky zaplacené zboží dodnes neobrženo , nezvedají telefony a nekomunikují.

Je to zkurvysyn který okrádá lidi

Objednávku jsem zaplatil, hra mi nepřišla a obchod nekomunikuje

• Zboží jsem neobdržel na emaily nereaguji

Podvodníci, přišli jsme o peníze, prosím čtěte recenze.

Zřejmě se jedná o podvod, aktivační kód k objednanému programu jsem neobdržel, na otázky obchod nereaguje. Bohužel jsem si včas nepřečetl negativní recenze zákazníků minimálně za poslední půl roku. Udivuje mne, že přes tyto mnohokrát opakovaní výhrady obchod na webových stránkách dále funguje a bezostyšně okrádá zákazníky.

• 80 %

• ceny
    • pomalejší dodání

Po nákupu během víkendu jsem marně čekal na zaslání kódů. Když jsem si pak přečetl zdejší recenze, trochu jsem se vyděsil a v neděli napsal do obchodu email s dotazem. Sice neodpověděli, ale v pondělí mi přišly zakoupené kódy, vše plně funkční.

Takže za sebe můžu kritizovat jen pomalejší zaslání, zakoupené hry jsem v pořádku dostal.

• Okrádají lidi

Měl jsem si to přecist dřivě, takové podvodné stránky mají zavírat!

• Zlodejina
    • Jen okrádají o penize

Obchod od objednání nereaguje, nechá si poslat peníze ale dál bez komunikace, nereaguje na email a telefon vypnutý. Vyhozené peníze, mě to stalo 700kč :(

Žádný kód nepřišel a to čekám už týden !