- kvalita a cena
doporučuji
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- Nevím
Vřele doporučuji
- Dobré ceny
- Rychlá expedice
- Rychlost, cena.
Samá plus.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- Spolehlivost, široká nabídka zboží, příznivé ceny.
- Neznám.
Doporučuji.
- Mají zboží opravdu skladem
Doporučuji, komunikují a jsou rychlí.
- rychlost dodání zboží
- Nevim
Spokojen
- rychlost + operativa
- o
doporučuji kolegům - viz hlavní výhody.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- Velikost nabídky - přehlednost - a pohodlí.
- spolehlivost a rychlost
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- velký sortiment, vstřícnost a ochota personálu
- žádné neznám
perfektní obsluha, velký sortiment,
paráda..Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
- Velký výběr
- Nevím
Velká nabídka, za dobré ceny ve srovnání s obdobnými e- obchody pro vodu v zahradách
Dobrá volba
byli jsme spokoleni,ochota pri dodavce zbozi
- Skvělá komunikace. Jako začátečníkovi mi dobře poradila velice příjemná paní i sám majitel obchodu.
- Zatím o žádných nevím.
Myslím, že své práci opravdu rozumí.
- Vše v pořádku
- Možná telefonická komunikace s obchodem i v podvečerních hodinách
Doporučuji