- velký výběr
- žádné
doporučuji všem
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- široký sortiment, slušné ceny
- někde málo podrobností u zboží
slušný obchod i komunikace
- serioznost
- neznam slabiny
doporucuji
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- Špatná volba dopravní služby pro zasílání zboží. Z hlediska obchodu, komunikace a cen nemám žádnou výtku.
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a budeme se Vaší připomínkou zabývat. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- Spolehlivost.
- Slušná nabídka zboží
- příznivé ceny
- blízko mého bydliště
- Chybička se vloudila, požadoval jsem vyzvednutí na prodejně, ale chtěli mi zboží poslat poštovní službou.
Celkem shrnuto, SPOKOJENOST, doporučuji všem, můžete zde bez obav nakupovat.
- rychlost
- vysoke ceny
- Velký výběr sortimentu
- Žádné
Všem doporučují,mila komunikace,rychle zaslání zboží
- rychlé jednání
dobré ceny, zboží přišlo brzy a v pořádku
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Vše dorazilo v pořádku, zboží je kvalitní. Doporučuji tento e-shop.
- přehlednost,rychlost
- nemá
bez výhrad
- Kvalita rychlost
- nevim o žadné
doporučuji
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- mají vše, nač si člověk vzpomene
- žádné
SUPER
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Velmi vstřícný a milý přístup paní na kontaktním telefonu :-) Děkuji Petr Lhotka
- Slušné ceny.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Skvělé a rychlé jednaní. Dodaní zboží v nejblyžší době,takže vřele doporučuji....
Výborná komunikace, rychla expedice
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- Skvela prodavajici, orientovana a velmi ochotna
Velky vyber, dobre ceny, vyborny personal
Jezírka-Zahrady s.r.o.