Přihlásit se a přidat recenzi

Vsem mohu nakup jen doporucit - perfektni komunikace a velky vyber zboží.Prijatelne ceny.

Reakce obchodu Jezírka - Zahrady

děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.

• sortiment

sortiment - rychlost dodání

• *přehledné webové stránky
    • *rychlost
    • *možnost platby kartou

Jezírka-Zahrady s.r.o.

spokojenost, platba předem, vše v pořádku!

• Rychlost a cena.
    • Zatím mě nic nenapadá.

Ano doporučil bych obchod, i když mnou zakoupená UV lampa nebyla funkční kvůli nedoléhajícímu bezpečnostnímu spínači. Ale s tím jsem si poradil. Toto je spíče problém výrobce, než prodejce.

Reakce obchodu Jezírka - Zahrady

děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Omlouváme se potíže se spínačem. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.

• Rychlost dodávky.
    • O žádných nevím.

Protože se mi líbyla nabýdka.Žádné nemám ,kupovala jsem v tomto obchodě poprvé.Všem vřele doporučuji.Protože jsou spolehlivý,

• Cena,rozmanitost sortimentu
    • Nejvýhodnější cena,rychlost
    • nevím o žádných

Vřele doporučuji pro cenovou výhodnost,rychlost dodání,komunikaci se zákazníkem.Zboží jsem objednal v pondělí odpoledne a ještě ten den bylo předáno k přepravě a doručeno přep.službou ve středu a v pořádku.

• Rychlé jednání
    • Nevím

Velice dobrý

• máme 16 m rybníček a oceňuji předševším poradenství při výběru techlologie

opravdu profesionální přístup

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• špatná přehlednost ve vyhledávání zboží

Reakce obchodu Jezírka - Zahrady

děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a i nadále budeme pracovat na zlepšení našich stránek. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.

• KVALITU A CENU
    • NEVÍM

KVALITA ZA ROZUMNOU CENU

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• spolehlivý a seriozní obchod
    • výrazná orientace na zákazníka
    • kvalitní poradenství

obchod rozhodně podoručuji
    všechny mé nákupy proběhly k mé naprosté spokojenosti
    pokud jsem si nebyla jistá s výběrem jezírkové chemie, vždy mi dobře poradili

• přehled na strankách
    • rychlost dodání
    • nic mě nenapadá

super

• perfektní komunikace

tento obchod doporučuji.

• nízké ceny
    • krátký termín dodání

Máte nejnižší ceny na trhu, krátké dodací termíny a výborná komunikace se zákazníkem.

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• je tu vše co potřebuji a
    • za solidní ceny

skušenosti mám velice dobré a
    tento obchod doporučuji každému koho znám.

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• prehledny, vybaveny, ruznorody v danem oboru
    • -

urcite se pidvejte a navstivte ho pokud neco hledate

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• Dobrá komunikace a ochota poradit při nejsnostech

• spolehlivost a rychlost

Vše perfektní