Přihlásit se a přidat recenzi

• Dobré ceny.
    • Žádné.

Výborné ceny!!!

Reakce obchodu Jezírka - Zahrady

děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni.

• Široký sortiment.
    • Žádné jsem neshledal.

Určitě brzy opět nakoupím, velká spokojenost!!

• široký sortiment zboží

seriozní

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• široký sortiment za rozumné ceny
    • žádných jsem si nevšimla

DOPORUČUJI !

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• Profesionální přístup,příznivé ceny ,rychlost a kvalita dodávky.
    • Žádné jsem nezjistil.

Obchod je dobře zavedený s profesionálními prodejci,umí poradit a na jednom místě naleznete vše pro výstavbu,rekonstrukci i následnou údržbu jezírka.

• RYCHLOST,PŘEHLEDNOST V E-SHOPU A HLAVNĚ VÝBORNÝ PŘÍSTUP V KAMENÉM OBCHODĚ
    • zatím nevím o žádné slabině

doporučuji

Jezírka-Zahrady s.r.o.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Při elektronické komunikaci - ochota poradit.
    • Rachlost.
    • Cena.

Doporučuji!

• 100 %

• Profesionální přístup,výhodné ceny a včasná dodávka dle domluvy

Tento obchod bych vřele doporučil.Neměl jsem s nákupem ani dodávkou žádný problém,při příštím nákupu se na tento obchod obrátím opět!

• Maji to co nemají ini
    • Špatna domluva dodávky zboží z PPL.Zboží mnělo byt doručeno v 17 00 a v tu dobu PPL nejezdi,bylo to my řečeno řidičem kterí rozvaži zboží,musel sem nechat práci jet z Prahy a hledat zboží na Mořince řidič nechtěl počkat na adrese doručení ani 15 minut.To myslím je moc špatné .

Docela dobře

Reakce obchodu Jezírka - Zahrady

Dobrý den, omlouváme se za komplikace s doručením zboží. Ve většině případech je poznámka o doručení zásilky dopravcem akceptována, ale bohužel v tomto případě doprava selhala. Doufáme, že při dalším našem obchodě, již tento problém nevznikne.
    S přáním příjemného dne team Jezírka-Zahrady s.r.o.

výborná komunikace, přehlednost nákupu,

• kvalita,cena,rychlost
    • ?

• 100 %

• S Vaším e-shopem jsem byla velice spokojena (skvělá komunikace a včasné doručení objednaného zboží). Příště se na Vás opět ráda obrátím.

Super komunikace.

• 100 %

• Objednala jsem si zboží v tomto obchodě za výhodnou cenu a dostala hned druhý den.
    • Vše proběhlo v pořádku, jsem velmi spokojená.
    • Při instalaci koupeného zboží jsem si nevěděla rydy tak jsem zavolala do obchodu, kde jsem zboží koupila a vše mi bylo velmi důkladně vysvětleno.

Určitě se na tento internetový obchod znovu obrátím.
    Mohu vřele doporučit!