- Rychlé jednání a okamžité odeslání
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
Děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit na další nákup na našem e-shopu. S pozdravem Jezírka-Zahrady sro
Dobrá komunikace, včetně obsluhy!
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
- Super komunikace, poradí, rychlé dodání
- Prima přístup
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- široká nabídka sortimentu
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Jediný obchod s tímto zbožím perfektní děkuji
- Velice ochotné prodavačky
- Profesionalita ze všech stran
50% spokojenost dodané 1ks.dobre 1ks jiný
MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST
- Rychlá komunikace
- Pomohou po telefonu
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Perfektní komunikace i rychlost, takových je opravdu málo!
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- Příjemný personál který vždy dobře poradí
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- změnu objednávky ochotně zpracují
- široký výběr zboží a poměrně rychlé dodání
- chtěl jsem se optat na technický detail technika a i přes slib jsem nedostal číslo
- Do emailu s potvrzením objednávky protizákonně vadí, že pokud si nezkontrolujete zboží při předaní, tedy za přítomnosti kurýra, tak nesládna reklamace nebude uznána.
S obchodem jsem spokojen, nakupuji zde poměrně dlouho a zatím vše v pořádku
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. Vaše podněty nás posunují dále. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- Rychle vyřízení
- rychlost
- ryclé dodání
- rychlost, pohodlí,spokojenost velká
jen ty nejlepší zkušenosti
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- milé a vstřícné chování, profesionalita
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
vše OK. Rychle vyřízení objednávky.
Jezírka-Zahrady s.r.o.