Nemohu doporučit protože jsem si objednala budík šedé barvy a dostala jsem v barvě černé. Z důvodů, že odjíždím mimo Prahu nemohu zboží ani vrátit. A ještě ke všemu u výrobku není český návod je mi líto
- rychlé dodání
- Rychlé doručení
- Nedá se platit přes platební bránu
- Vstřícnost
- Domluva
Velmi vstřícné chování a přístup eshopu, se snahou vyhovět.
Když jsem se po tel.ptal prodávajícího ma popis produktu bylo mi zalháno .ptal jsem se konkrétně jestli na válku na trdelniky je ,,tyč” přes celý válek
Odpověď byla že ano
Bohužel ne i to pravda
Na druhém konci je hřebík na což jsem se konkrétně ptal zda lí tam je
Bylo mi řečeno že ne že tyč je v celé délce žádný hřebík
Tudíž zboží mi nevyhovuje
Bylo mi zalhánoReakce obchodu Jenifer.cz
Dobrý den. Podali jsme vám informace, které má uvedené dodavatel v podkladech a fyzicky jsme prohlédli výrobek. Běžným vizuálním zkontrolováním není pro nás možné zjistit, že tyč nejde skrz celé dřevo na formě. Museli bychom daný kus rozřezat, což není v našich možnostech. Není v našem zájmu fyzicky prověřovat výrobek a pak vám sdělit jinou možnost, když my jsme předem nevěděli, že která možnost vám vyhovuje. Udělali jsme pro vás maximum co bylo v našich možnostech. Děkujeme
- Přišlo neúplné zboží
U výrobků jsou špatně informace o zboží . Když jsem volala na infolinku pan mi řekl že tam mají chybu a že se omlouvá. Bohužel to ale není chyba ma objednala jsem si 2x stejné celkem v hodnotě 5106 zboží které neni úplné a kvůli toho si mam ja dokupovat další věci ať můžu zboží plně využívat to snad nemysli Vážně. Tady uz nekoupím opravdu nic
Reakce obchodu Jenifer.cz
Dobrý den. Zkontrolujte si prosím název sady, kt. jste objednali a fotky k výrobku a dostali jste všechno to co tam je zmíněno. Mrzí nás, že v textu popisu jsme měli chybu, ale v názvu, fotkách a obsahu balení bylo vše uvedeno správně. Chybu jsme opravili. Děkujeme
- Nemožnost platit kartou.
dobrý
- Vše proběhlo v pořádku
Vyzkoušeno,zatím maká
Dobrá komunikace po telefonu. Zboží došlo hned druhý den,po objednání
- rychlost,solidnost
OK
Ok
- Zvedli telefon.
- zboží jsem do dnes nedostal i když jejich prezentace byla samozřejmě rychlejší. Špatná komunikace obchodu.
Už asi ne-e
- Jediná nevýhoda byla ,že u trojnožky ke kotlikove sestavě byla jedna nožka zkřivena,ale dala se narovnat,ale nemělo by to byt.
Reklamovala jsem (po týdnu užívání) nefunkční přístroj určený k manipulaci s vodou. Přístroj byl opraven s upozorněním, že další reklamace nebude přijata, protože se přístroj má udržovat v suchu.
Reakce obchodu Jenifer.cz
Dobrý den. Přístroj ústní sprcha je určen pro práci s vodou, je voděodolný (odolává stříkající vodě) ale ne vodotěsný a tím pádem není vhodný k ponořování do vody včetně jeho nabíjecího portu. Při standardním používání přístroje, se mechanicky nepoškodí. Děkujeme
Super rychlost a skvělá komunikace