Rychlé jednání
- Kradou
Poslali mi děravej hrnec, uznali reklamaci, ale nevrátili peníze. Jsou to podvodníci!
o.k.
- Rychlé dodání.
- Super hodiny.
Zboží dorazilo rychle a v pořádku, děkuji Volejníčková
- Slušné jednání, doručení bez problémů.
- Obsah zásilky v pořádku.
- Krabice celá roztrhaná, zboží nevhodně zabaleno, docela štěstí že není kotlík potlučený... Zásilku jsem vyzvedával na parcel shopu, ale kdyby mi takto roztrhanou krabici přivezl kurýr, asi bych ji nepřevzal.
Zboží Ok, komunikace obchodu Ok, balení Nok...
- Super komunikace, normální rychlost dodání, vše bez problémů
- Nedostal jsem potvrzení o zaplacení a tím pádem jsem si nebyl jistý, zda proběhlo vše v pořádku. Nicméně zboží bylo doručeno do 3 dnů
- Levné ceny v porovnání s konkurencí
Nakupoval jsem zde poprvé, nicméně vše proběhlo v pořádku. Při telefonátu se zákaznickou linkou, bylo vystupování zástupce tohoto webu seriózní a slušné
Rychlé doručení, dobré zboží
Potřebovala jsem určitou věc a tu jsem si v obchodě našla a objednala. Objednávka byla jednoduchá a obchod komunikoval jak měl.
- Vše OK
Vše o.k.
- vcelku rychlareakce
velice ochotné jednání
Dodání trvá dlouho. Telefonicky mi bylo řečeno, že zboží budu mít v úterý doma a nic. Místo toho jsem dostala dotazník spokojenosti. Nechápu s čím mám být spokojená, když mi ještě nic nepřišlo
Reakce obchodu Jenifer.cz
Dobrý deň,
tovar ktorý ste si objednali bol na objednávku. Vždy systém pri vytváraní objednávky nato upozorňuje. Ako vidíme objednávku máte doručenú.
S pozdravom
Jenifer.cz -
- zaplaceno,nedoručeno,slíbeno,že doručí
Reakce obchodu Jenifer.cz
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za meškanie tovaru. Ako vidíme, balík máte doručený.
S pozdravom
Jenifer.cz -
- Tato podprsenka je nejlepší neskutečně perfektni a dobře sedí proto si objednávám ještě jednu super
dobrá komunikace, dodání rychlé
- Velký výběr zboží
Objednal a zaplatil jsem set s 11,5L kotlíkem, dorazil 14L. Větší - asi lepší :-) , ale poklice dorazila na ten menší :-( Úplně do ani z kotlíku nepadá, ale taky dobře nesedí. Žít a vařit se tím asi dát bude.
- Vše OK