Objednání a obratem dodání, vše proběhlo dle mých představ.
Zboží mi bylo doručeno včas a v pořádku.
Zboží jsem odeslal k reklamaci. Nebylo funkční .
- mají i produkty na starší zařízení
- Nebyl technický popis u výrobku na www stránkách
Reakce obchodu Jabloshop
veškeré technické popisy zboží uvádíme v detailu karty, ve složce ke stažení. Pokud jste byl pouze v základním náhledu, tak jste technické popisy nemohl vidět.
L.Janda Jabloshop -
OK
- Doručování českou poštou, drahé a s problémy.
Reakce obchodu Jabloshop
pokud vám nevyhovuje přepravce Česká pošta můžete využít jiné přepravce z naší nabídky.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
- dobré ceny
- rychlá expedice
- vždy najdu co potřebuji
Balíkovna na první pokus zboží nedoručila. Díky profesionální a rychlé komunikaci s pracovnicí Jabloshopu se druhý pokus vydařil. Touto cestou ještě jednou děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků. M. Václavík
- rychlost cena komunikace ok
- Rýchlo vybavené, spolahlivé.
- rychlé, skvělé produkty
Regulátor funguje pěkně
Všechno proběhlo v pořádku
- Velmi rychlé a bezproblémové dodání zboží. Zboží precizně zabaleno a dodáno bez poškození.
- Nenašla jsem žádnou.
- Skvělá komunikace i rychlost doručení
Tak trochu složité jednání ohledně jedné reklamace - co se týkalo tohoto zboží a dalšího produktu s tím souvisejícím. Když jsem posílal něco k reklamaci - tak mi bylo pouze řečeno, že to funguje - ale ve skutečnosti to nefungovalo. Místo toho, aby někdo zavolal a zeptal se - co a jak má zkoumat - pouze psané sdělení. Takže touto cestou ano - děkuji - více už od Jablotronu nechci ohledně ovládání spotřebičů na dálku nic a ani nikomu jinému.
Reakce obchodu Jabloshop
zde si prosím pletete hodnocení firem. My jsme firma TELMO a.s. a provozujeme eshop Jabloshop.cz, kde jste zakoupil daný produkt. Reklamaci jste ale řešil přímo se servisem Jablotonu a ne s naší firmou. Zakoupil jste univerzální externí drátové teplotní čidlo JB-TS-PT1000, které se dá připojit k různým zařízením. Jde o to, zda je vhodné pro zařízení, ke kterému čidlo připojujete a zda s ním dokáže spolupracovat? Na teplotní čidlo nemáme od zákazníků žádné reklamace.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
- rychlost, ceny
Rychlý a solidní obchod s profesionální nabídkou
- Podrobné zasílání informací o stavu objednávky od odeslání až po doručení
Dlouhodobě , bez problémů , děkuji.