- Rychlost dodání
- Vše v pořádku, rychle a levně!
dobrý výběr dopravy
Zapojil a funguje
velká vstřícnost, potřebovali jsme nutně rychle, vše zařídili, abychom dostali včas
- Platba kartou
- Veliká ochota pani při vyzvednutí zasilky a to se v dnešní době cení
+++++
- požadované zboží skladem
- za dobrou cenu
Je to týden od objednávky, která zatím nedorazila, zato požadavek na hodnocení ano.
To je docela divné ... protože není co hodnotit.
Takže nelze zvolit, že doporučujiReakce obchodu Jabloshop
vaše zboží leží nevyzvednuté již týden na naší pobočce v Praze. Zboží z objednávky jsme Vám převezli na naší pražskou pobočku 11.10. Dostal jste od nás informaci do emailu k vyzvednutí zboží. Je možné, že Vám náš email spadl do nevyžádané pošty. Už by mělo být vše po telefonu vysvětleno a zboží předáno.
Jabloshop.cz -
- Rychlost dodání zboží
Tady často najdu IoT věci skladem. Vyzvedávám v obchodě v Jablonci. Nic moc místa na parkování, ale vyřízen jsem vždy druhý den. Děkuji. Spokojenost.
Reakce obchodu Jabloshop
před naší prodejnou máme tři parkovací místa nebo můžete využít dvacet parkovacích míst na dvoře naší firmy.
Vše OK
- Samotný nákup a informování o stavu a rychlé doručení TS11 GST.
- Samotný výrobek TS11 GST. Něco opravdu strašeného. Technologie cca 20 let nazpět a totálně nespolehlivá. Vyhozené peníze. Ztratil jsem čas za celý víkend testováním a zboží okamžitě vracím. Za cenu 1.900,- Kč absolutní hrůza. Začalo to už u SW, který je složitý a 20 let nazpět. Na krabici i webu je odkaz na IOS, který však není k nalezení v App Store, takže smůla. Po složité instalaci z cca 20 měření při změně teploty (min i max) vůbec nepřišla nastavená notifikace, tedy ovládací SMS k vypnutí, nebo zapnutí topení. To samé status. na SMS "Stav" mi odpověď v poměru na každou 3 SMS. Čili vzhledem k času, který jsem tomu věnoval a mému MD mi společnost ještě dluží. Ale pozor není to Jablotron, ale Elektrobock!!!!
Reakce obchodu Jabloshop
zde si pletete hodnocení zboží místo e-shopu. Recenze spíše patří výrobci Elektrobocku. Dané zboží prodáváme již několik let, bez nějaké špatné zkušenosti jiných zákazníků a reklamací. Koupil jste si základní, nejlevnější GSM modul, tak od něj nemůžete očekávat funkce a nastavovací možnosti, jaké mají jiné dražší GSM moduly, které si kupujete. Je nám líto, že Vám zakoupené zboží nevyhovuje.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
- Dobrý poměr cena/výkon v segmentu
- perfektní spolupráce
- rychlost odeslání zboží
- žádná
Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji!!!!
Rychlost, příjemné jednání v prodejně.
Po týdnu (zboží skladem) mám v rukou fakturu, nicméně NE zboží!
Reakce obchodu Jabloshop
vaše zboží leží nevyzvednuté již týden na naší pobočce v Praze. V objednávce jste zvolil způsob dopravy osobní vyzvednutí v Praze. Kde bylo zboží obratem přepraveno na pobočku a kolegové vám zasílali informaci o možnosti vyzvednutí. Je tedy možné že jste informace o vyzvednutí přehlédl.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
- Vše v pořádku dle objednávky.
- rychlost a přijatelná cena
- velice dobrý pro všechny seniory , mohl by být ještě jednodušší
Nejlepší byla reakce výrobce - na dotaz z 10pm mi odpověděli už druhý den v 6,15 ráno.