- rychlost odeslani
- kvalita
- velky vyber
Manžel nadšen a určitě nakoupíme znovu.
Objednal jsem si vázu, byla mi předána jiná v jiné barvě, bylo mi řečeno , že zkusí ještě najít do pondělí a pak když nenajdou, podlou zpět peníze, dva týdny ticho po pěšině, další hovor a info, že peníze již poslali i když nic nepřišlo a pak najednou ať se obrátím na někoho dalšího a dalšího…
Zezacatku to vypadalo na prostý omyl a slušné jednání, ale jaksi se pohled na věc změnil, protože sni po více než měsíci nemam žádné informace, ani peníze zpět, ani výrobek který jsem si objednal… -
- Výběr
- Lidský přístup
- Rychlost odeslání
Z Izzy smoke jsem nakoupila již mnohokrát a musím říct, že majitelé jsou opravdu skvělí. Cenami jde pravděpodobně o nejvýhodnější obchod s dýmkařským sortimentem, výběr mají slušný, obvykle odesílají do jednoho dne maximálně a jsem opravdu nadšená z jejich přístupu, pokud je potřeba něco řešit - za týden zpožděnou objednávku a po domluvě vyměněný tabák, protože se původně objednaný vyprodal, jsem dostala skvělou korunku a dva náústky, nedokážu si představit jiný obchod s takto vstřícným přístupem. Prostě jen tak dál ❤️
velký výběr produktů, snadné objednání, rychlé dodání
Něj lepší obchoz
- Chadi z Izzy vám pošlou vaše zboží rychle, v dobrym stavu a kvalitně zabalený.
- Na stránkách maj celkem solidní výběr dýmkařskýho sortimentu.
- Maj pro vás sepsanej blogísek. Ten zaujme zelenáče stylama nabytí, popisem rozdílů v sortimentu, tak veterány - třeba článek o šířce stemu mě kdysi fakt udělal radost.
- Nic, lidi kupte si taky něco. Tyhle kluci si to zasloužej. Je to srdcařina.
Objednané ve středu ráno a ve čtvrtek již mě balíček dovezl kurýr paráda. Rychlost
- Když jsem chtěla reklamovat vodnici začali se chovat arogantně
- Po reklamaci přestali komunikovat - takže nevrátili ani vodnici ani peníze
- Spolehlivost
- Množství produktů
- Komunikace
Vždy lze řešit jakékoliv alternativní požadavky a komunikace je svižná a na úrovni
Naprostá spokojenost. A to nejen se zbožím, ale i s rychlostí dodání zboží a s naprosto úžasnou komunikaci a vstřícnosti. Moc děkuji a rozhodně mohu jen a jen doporučit.
Rychlé dodání, a velký výběr zajímavých chutí tabáku, designu vodních dýmek a dalších produktů. Doporučuju.
- Výběr zboží
- ceny
- Od objednávky uplynulo 11 dnů a zboží stále nemám
Od objednávky uplynulo 11 dnů a zboží stále nemám. Komunikace ze strany obchodu nic moc. Až po mém pátrání jsem se dozvěděl, že se údajně poškodil přepravní štítek a zboží bylo dnes odesláno znovu. Beru, může se stát. Obchod zde má celkově recenze dobré, nechci je tedy úplně kazit kvůli jedné špatné zkušenosti. Ale moje je taková, jaká je.
- Rychlost doručení
- Spolehlivost
- Dostupnost
Široká nabídka, super ceny,rychlost doručení, skvělá komunikace,maximální spokojenost, mohu jen vřele doporučit..
- Skvělá rychlost objednávky
- Rychlé odeslání balíčku.
- Super komunikace.
- Zabaleno precizně.
- Ceny
Objednávala jsem z Izzy 2kg uhlíků a k tomu nějaké korunky a hms, i přes různorodost zboží bylo vše skvěle zabaleno a došlo v pořádku. Dostala jsem i dáreček k nákupu který opravu překvapil a potěšil, děkuji! :)
- Super domluva
- Skvělé ceny
- Rozumné výrobky :)
Zboží v pořádku akorad některé uhlíky byli rozdrcené, za mě to bude spíš chyba dopravce.
- dobre ceny
- kvalitni zbozi
- prehlednost
- vyber
- Zboží je v pořádku
- Otřesná zkušenost s objednávkovým procesem.
- Nemožnost platit kartou, pouze převodem. Absence QR kodu pro zjednodušení platby.
- Dlouhá doba expedice - od objednávky po vyzvednutí více než týden
Pokud obchod zavede platby kartou/Apple pay, Google pay, bude vše v pořádku. Do té doby silně nedoporučuji.
Reakce obchodu IZZY SMOKE
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Stále se snažíme zlepšovat a už máme zavedené platby kartou a pokud vyberete bankovní převod tak máme i QR kod. Expedujeme objednávku maximálně následující den.