Zboží dorazilo dle mého požadavku a rychle.
    Naprostá spokojenost, děkuji.

Reakce obchodu Itpas.cz

Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další nákupy na našem eshopu :-)

• Rychlé doručení
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Dobrá komunikace

Doporučuji spokojenost

• Rychlé doručení
    • Pěkně zabaleno

• rychlost vyřízení

Tým www.itpas.cz

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Spolehlivě a včas.

Reakce obchodu Itpas.cz

Moc děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další nákupy na našem eshopu :-)
    Tým www.itpas.cz

• Standardní komunikace a dodání. V pohodě.
    • Nic.

Rychlost,cena. Doporučuji

Tým www.itpas.cz

Hlavně rychlé vyřízení zakázky .Jsem spokojen dodaní do tuhého dne.

Tým www.itpas.cz

• Vše ok, rychlé doručení!

Spolehlivost a rychlé dodaní

• Dobrá cena
    • Rychlá expedice objednávky a doručení

Obchod se zajímavým sortimentem a nízkými cenami. Balíček přišel bleskově rychle a skvěle zabalený. Děkuji!

• Rychlé dodání.
    • Komunikace.
    • Dobré ceny.

Velice vstřícná a bezproblémová komunikace. I přes moji "drzost" volat do obchodu v neděli byly moje netrpělivé dotazy ohledně zboží ochotně zodpovězeny. Zatím můj druhý nákup a určitě nebyl poslední.

Tým www.itpas.cz

vše super, rychlé, doporučuji!

Tým www.itpas.cz

Zboží je přesně podle mých představ a za přijatelnou cenu.

• ochota, rychlost, dodání
    • žádná

• Rychlost a informovanost, domluva

Vstřícnost, domluva a rychlé vyřízení.

• Solidní prodejce.

• Rychlé dodání.
    • Solidní obchod.
    • Dobré ceny.

Tým www.itpas.cz

Mnoho takových e-shopů není. Byl jsem rád, že jsem mohl tu baterii sehnat.