• Rychlé dodání.
    • Komunikace.
    • Dobré ceny.

Velice vstřícná a bezproblémová komunikace. I přes moji "drzost" volat do obchodu v neděli byly moje netrpělivé dotazy ohledně zboží ochotně zodpovězeny. Zatím můj druhý nákup a určitě nebyl poslední.

vše super, rychlé, doporučuji!

Reakce obchodu Itpas.cz

Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další nákupy na našem eshopu :-)
    Tým www.itpas.cz

Zboží je přesně podle mých představ a za přijatelnou cenu.

• ochota, rychlost, dodání
    • žádná

• Rychlost a informovanost, domluva

Vstřícnost, domluva a rychlé vyřízení.

• Solidní prodejce.

• Rychlé dodání.
    • Solidní obchod.
    • Dobré ceny.

Reakce obchodu Itpas.cz

Moc děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další nákupy na našem eshopu :-)
    Tým www.itpas.cz

Mnoho takových e-shopů není. Byl jsem rád, že jsem mohl tu baterii sehnat.

Rychlost

velký výběr,rychlé dodání,perfektní komunikace

• Rychlé doručení
    • Nízké ceny
    • Velký výběr

Tým www.itpas.cz

• Zboži skladem. Doručení včas a bez problémů. Můj telefonický dotaz byl zodpovězen velmi ochotně přímo majitelem p. Kopčajem. Celkový nákup v tomto obchodu hodnotím známkou 1+.

• Rychlost, bez problemu

• Nízké ceny

• fajn cena
    • rychlé doručení
    • nic

Bzva rychlý nákup za dobrou cenu

Tým www.itpas.cz

Doporučuji všem, rychlost dodání, spolehlivost.

Tým www.itpas.cz

Zboží jsem ještě nepoužil. Mile překvapila rychlost dodání.

• rychlost vyřízení objednávky
    • příjemné ceny