Ochota, teď jen čekám na dodání a doufám, že postel bude OK - dodání je doimluveno n a začátek ledna.
- Výrobek je bytelný
- Cena za výrobek je rozumná
- Ze všeho nejhorší je doprava, která nekoresponduje s informacemi
- Nikdo neoznámí předem který den se bude doručovat, ráno jen přijde SMS, že dnes se bude doručovat a neuvedou ani čas
- Je naprosto nereálné být doma, když neoznámí alespoň den předem a už vůbec nikdo neoznámí čas!
- Doprava je naprosto mizerná, nikdo si nebude brát dovolenou na celý den, když ani předem nevíte který den!
- Výrobek neobsahuje montážní návod, místo toho je jen seznam částí v polštině, asi tedy chápete, že vyrobeno v EU = v Polsku
Funguje
Spokojená.
Nemám co hodnotit,lhůta 20-30dní nebyla dodržena. Stále čekáme. U doporučení jsem dala ano jen proto,že už jsme od nich postel měli a byla super.
Vše proběhlo v pořádku. Hodnotím především komunikativnost a informovanost obchodu. Vřele doporučuji
- Rychlé vyřízení a komunikace s obchodem
- Rychlé jednáni, vyhovění individuálním požadavkům a ochota
Objednání, komunikace a doručení vše na skvělé úrovni. S eshopem jsme byli moc spokojeni, kde i zboží odpovídá ceně i kvalitě. Návod na smontování jednoduchý.
- Výborná komunikace, rychlé dodání ,nakupuji zde již dlouho
- Obchod výborně komunikuje. Bez problému se dovoláte, vše zodpoví, vysvětlí. Termín dodržen. Vyhověli mi s urychlením dopravy, vše perfektně klaplo.
- velký výběr na prodejně
- příznivé ceny
- cena za dopravu
Skvělá komunikace a rychle dodání. Objednali jsme vánoční dárek na poslední chvíli a neuvěřitelně nám vyšli vstříc. Vše se pohodlně stihlo. Tento obchod mohu jen a jen doporučit
Obchod v pohodě, akorát ta domluva s dopravcem teda nic moc :-(
Byla to moje první objednávka ma manželské postele s úložným prostorem Lada 160x200 a hlavně že je to Česká výroba a kladné recenze a jsme velice spokojeni komunikace s obchodem výborná vše ověřili při objednávce po telefonu dodací lhůta byla 4-6 týdnů a doručení bylo za 5 týdnů zboží bylo v pořádku bez poškození montáž 1h a půl velice bytelná a krásná objednávka byla v materiálu Dub Sonoma útulná ložnice
- V obchodě odebíráme zboží už poněkolikáté. Jsme moc spokojeni.
- Dobré ceny
- Široký sortiment
- Užitečné popisy zboží
Spolehlivě a rychle
- rychlost vyřízení objednávky, profesionální jednání zaměstnanců, kvalitní zboží
- žádná
Kvalitní zboží, ve všem mi vyšli vstříc (potřebovala jsem komodu jako dárek k narozeninám s dodáním v krátkém termínu), po obdržení zboží od dodovatele mi ihned volali, že si mohu přijet, což jsem ocenila, zkušenost se službami obchodu předčila má očekávání
- Skvělá komunikace.