- Vstřícné jednání
- Váží si svých zákazníků
Vážený zákazníku,
děkujeme za vaše hodnocení a velmi nás těší, že jste byli s nákupem v našem e-shopu InnocentStore.cz spokojen a přinesl vám radost.
Každý týden u nás najdete spoustu nových Apple produktů za skvělé ceny a nové tipy, triky a novinky ze světa Apple na našem Innocent blogu, proto se těšíme se na vaši příští návštěvu.
- Cena , rychlost dodání , přehled o objednávce
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
- Kvalitní produkty za dobré ceny
Obchod má rychlou dopravu. Zboží je den po objednání cca v 11h v boxu k vyzvednutí.
- Rychlá doprava
- Nízká cena
Z celého nákupu jsem nadšená, produkt mi došel během pár dní.
- Výběr produktů
- Detailní komunikace obchodu
- Ceny
- Články
- Vyexpedování mé objednávky během 2. dne
Žádný problém. Pomalejší předání dopravci odpouštím nižší cenou a následnou ukázkovou komunikací.
- Skvělá komunikace, rychlé dodání , nízké ceny
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Komunikace s obchodem v pořádku. Doručení OK. Objednal jsem kryt na iPhone 13 Pro, sice se dá nasadit, ale pasuje přesně na 14 Pro, výřez pro fotoaparát je trošku jiný. Vzhledem k ceně zboží neřeším, ale v pořádku to dle mého není
vážíme si každého hodnocení, které nám poslouží ke zlepšení našich služeb.
V našem jménu se Vám chceme touto cestou ještě jednou omluvit, pokud váš zážitek nebyl 100%. V naší firmě se snažíme o maximální spokojenost našich zákazníků. Právě proto máme na heuréka.sk zlatý certifikát Ověřeno zákazníky. Náš prozákaznický servis pracuje v plném režimu a v případě jakýchkoli požadavků se můžete kdykoli obrátit na naše ochotné kolegy každý pracovní den.
Pokud ovšem máte pocit, že váš zážitek nebyl 100%, prosím obraťte se přímo na mě jako jednatele společnosti na [email protected]
- Kvalita oproti jiným
Jednatel InnocentStore.cz -
- velmi široký sortiment produktů
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Skvele ceny, do 24 hodin urcite nedorucuji, mne prisla zasilka asi za 4 dny. Jinak moc doporucuji
- Na webu vystaveno - nabízeno zboží které reálně nemají info. E-mail o této skutečnosti přijde do 24h .
- Zajímavé ceny
rychlost, komunikace, zboží skladem
Rychlost,sleva, profi přístup.
- Kvalita
- Rychlost dodání
Obchod můžu doporučit. Velmi rychlé dodání telefonu. Dodání proběhlo bez problému. S telefonem jsem velmi spokojená.
Vážená p. Miluše,
děkujeme za vaše hodnocení a velmi nás těší, že jste byli s nákupem v našem e-shopu InnocentStore.cz spokojená a přinesl vám radost.
- vstricny zakaznicky servis
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu