Dobrý

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme Vám za hezkou recenzi a kdykoli budete něco z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás a rádi pro Vás i v budoucnu kdykoli uděláme to nejlepší, co budeme umět :-)!
    Jsme tu pro Vás...
    S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby!

Precizní balení, rychlé odeslání, super sortiment, doporučuji.

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme za moc hezkou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
    Jsme tu pro Vás :-)!
    Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby!

• Profesionalita personálu prodejny

Reakce obchodu Hudební Svět

Přejeme dobrý den a moc děkujeme za Vaši hezkou recenzi :-)!
    Kdykoli pro Vás uděláme maximum možného a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
    S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod o všechny milovníky hudby!

Naprosto profesionální přístup.

Reakce obchodu Hudební Svět

Moc děkujeme za krásnou recenzi a za pochvalu.
    Pokud nám k tomu dáte v budoucnu příležitost, budeme se O Vás starat stejně dobře kdykoli to budete potřebovat :-)!

• Rychlé, bezproblémové doručení

Dobrý den :-)!
    Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět a rádi pro Vás uděláme maximum i v budoucnu :-)!

Příjemná ochotna obsluha , vstřícné jednání včetně pana majitele .

Reakce obchodu Hudební Svět

Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu :-)!

Spokojenost.

Uděláme pro Vas vždy maximum možného :-)!

Zboží dorazilo v pořádku,jen český návod chybí.

Dobrý den :-)!
    Český manuál byste měl mít v mailu :-).
    Obsáhlejší manuály posíláme elektronicky, ať šetříme naše lesy :-).
    Mrkněte na to, určitě tam už bude :-).
    Dopošlete nám prosím 1.350,-Kč na náš účet :-).
    Zde info k platbě:
    Bankovní spojení pro platby v CZK
    FIO banka, pobočka Ostrava
    Č. Ú.: 2600312015 / 2010
    SWIFT: FIOBCZPPXXX
    IBAN: CZ0320100000002600312015
    Předem moc děkujeme a těšíme se na případnou další spolupráci :-)!

• Rychlý, příjemný a bezproblémový nákup.

Reakce obchodu Hudební Svět

Moc a moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi a velice si toho vážíme :-)!
    Pokud budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme rádi :-)!
    S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby :-)!

Spokojenost

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme za krásnou recenzi a Vaše spokojenost nás velice těší :-)!
    Když budete cokoli z našeho oboru potřebovat v budoucnu, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
    S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny miovníky hudby!

FŠEBEZPROBLÉMŮO.K.

vše OK

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!

Jste daleko,dodavka jde tři dny.

Dobrý den :-)!
    Děkujeme za hezkou recenzi a pokud nám dáte příležitost, pokusíme se příště vyřídit Vaši objednávku ještě lépe a ještě rychleji, než tomu bylo v tomto případě :-).
    Trefil jste zrovna pátek a o víkendu s tím bohužel přes veškerou snahu nehneme.
    A jak je vidět, ani dopravci se nepředvedli v úplně 100% formě :-).
    Ještě jednou moc děkujeme za důvěru a když budete cokoli potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby :-)!

Wszystko ok

Barzo dienkujeme :-)!
    A když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás i přístě :-)!
    Budeme rádi :-).

• Ceny
    • Možnost koupě na splátky
    • Komunikace obchodu
    • Relativně rychle dodané zboží
    • e-shop by si zasloužil update. Chybí některé funkce (porovnávání produktů, "hlídací pes"...atd.), které už jsou běžné u konkurenčních e-shopů
    • jinak nic

Dobrý den :-)!
    Děkujeme za hezkou, pozitivní recenzi a zajímavé podněty, které byly předeslány.
    Budeme se na tyto věci snažit zaměřit a udělat maximum pro zlepšování našich služeb v budoucnu pro vás - naše zákazníky.
    Děkujeme za Vaši přízeň a za Váš čas.
    Pokud budete v budoucnu cokoli z naší branže potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět a obraťte se na nás znovu :-)!
    Budeme moc rádi :-).
    Jsme tu pro Vás :-)!

• Vše přehledně, velký výběr. Kupovala jsem el. piano a jsem spokojená maximálně.

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět i příště :-)!
    Budeme moc rádi a uděláme pro Vás opět maximum možného :-)!

• Balíček byl připraven téměř okamžitě co jsem odeslala objednávku .
    • Rychlé dodání

Reakce obchodu Hudební Svět

Děkujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!

Vše v pořádku

Reakce obchodu Hudební Svět

Moc děkujeme za pochvalu a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!

dostatečná komunikace, rozumné ceny

Reakce obchodu Hudební Svět

Dškujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli potřebovat, vzpomeňte si na nás a rádi pro Vás uděláme maximum kdykoli si to budete přát :-)!

Super jednání.Dekuji.

Reakce obchodu Hudební Svět

Budeme moc rádi a uděláme pro Vás opět maximum možného :-)!