Dobrý
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme Vám za hezkou recenzi a kdykoli budete něco z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás a rádi pro Vás i v budoucnu kdykoli uděláme to nejlepší, co budeme umět :-)!
Jsme tu pro Vás...
S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby! -
Precizní balení, rychlé odeslání, super sortiment, doporučuji.
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme za moc hezkou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby! -
- Profesionalita personálu prodejny
Reakce obchodu Hudební Svět
Přejeme dobrý den a moc děkujeme za Vaši hezkou recenzi :-)!
Kdykoli pro Vás uděláme maximum možného a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod o všechny milovníky hudby! -
Naprosto profesionální přístup.
Reakce obchodu Hudební Svět
Moc děkujeme za krásnou recenzi a za pochvalu.
Pokud nám k tomu dáte v budoucnu příležitost, budeme se O Vás starat stejně dobře kdykoli to budete potřebovat :-)!
- Rychlé, bezproblémové doručení
Dobrý den :-)!
Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět a rádi pro Vás uděláme maximum i v budoucnu :-)!
Příjemná ochotna obsluha , vstřícné jednání včetně pana majitele .
Reakce obchodu Hudební Svět
Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu :-)!
Spokojenost.
Uděláme pro Vas vždy maximum možného :-)!
Zboží dorazilo v pořádku,jen český návod chybí.
Dobrý den :-)!
Český manuál byste měl mít v mailu :-).
Obsáhlejší manuály posíláme elektronicky, ať šetříme naše lesy :-).
Mrkněte na to, určitě tam už bude :-).
Dopošlete nám prosím 1.350,-Kč na náš účet :-).
Zde info k platbě:
Bankovní spojení pro platby v CZK
FIO banka, pobočka Ostrava
Č. Ú.: 2600312015 / 2010
SWIFT: FIOBCZPPXXX
IBAN: CZ0320100000002600312015
Předem moc děkujeme a těšíme se na případnou další spolupráci :-)!
- Rychlý, příjemný a bezproblémový nákup.
Reakce obchodu Hudební Svět
Moc a moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi a velice si toho vážíme :-)!
Pokud budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme rádi :-)!
S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby :-)! -
Spokojenost
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme za krásnou recenzi a Vaše spokojenost nás velice těší :-)!
Když budete cokoli z našeho oboru potřebovat v budoucnu, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
S pozdravem a přáním všeho dobrého Váš Hudební Svět - obchod pro všechny miovníky hudby! -
FŠEBEZPROBLÉMŮO.K.
vše OK
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme za krásnou recenzi a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, obraťte se na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
Jste daleko,dodavka jde tři dny.
Dobrý den :-)!
Děkujeme za hezkou recenzi a pokud nám dáte příležitost, pokusíme se příště vyřídit Vaši objednávku ještě lépe a ještě rychleji, než tomu bylo v tomto případě :-).
Trefil jste zrovna pátek a o víkendu s tím bohužel přes veškerou snahu nehneme.
A jak je vidět, ani dopravci se nepředvedli v úplně 100% formě :-).
Ještě jednou moc děkujeme za důvěru a když budete cokoli potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět - obchod pro všechny milovníky hudby :-)! -
Wszystko ok
Barzo dienkujeme :-)!
A když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás i přístě :-)!
Budeme rádi :-).
- Ceny
- Možnost koupě na splátky
- Komunikace obchodu
- Relativně rychle dodané zboží
- e-shop by si zasloužil update. Chybí některé funkce (porovnávání produktů, "hlídací pes"...atd.), které už jsou běžné u konkurenčních e-shopů
- jinak nic
Dobrý den :-)!
Děkujeme za hezkou, pozitivní recenzi a zajímavé podněty, které byly předeslány.
Budeme se na tyto věci snažit zaměřit a udělat maximum pro zlepšování našich služeb v budoucnu pro vás - naše zákazníky.
Děkujeme za Vaši přízeň a za Váš čas.
Pokud budete v budoucnu cokoli z naší branže potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět a obraťte se na nás znovu :-)!
Budeme moc rádi :-).
Jsme tu pro Vás :-)!
- Vše přehledně, velký výběr. Kupovala jsem el. piano a jsem spokojená maximálně.
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na Hudební Svět i příště :-)!
Budeme moc rádi a uděláme pro Vás opět maximum možného :-)!
- Balíček byl připraven téměř okamžitě co jsem odeslala objednávku .
Reakce obchodu Hudební Svět
Děkujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
Vše v pořádku
Reakce obchodu Hudební Svět
Moc děkujeme za pochvalu a když budete v budoucnu cokoli z našeho oboru potřebovat, vzpomeňte si na nás znovu, budeme moc rádi :-)!
dostatečná komunikace, rozumné ceny
Reakce obchodu Hudební Svět
Dškujeme za krásnou recenzi a když budete cokoli potřebovat, vzpomeňte si na nás a rádi pro Vás uděláme maximum kdykoli si to budete přát :-)!
Super jednání.Dekuji.
Reakce obchodu Hudební Svět
Budeme moc rádi a uděláme pro Vás opět maximum možného :-)!