Panenka doručena pozdě a ještě rozbitá. Obchod nekomunikuje. Už nikdy více
- Obchod zásilku odeslal obratem
- Zásilka ani po téměř dvou týdnech nedorazila, jediná reakce z obchodu byla “zaslali jsme reklamaci na zasilkovnu”, dosud nevím nic dalšího.
- Obchod nekomunikuje
Dárek k narozeninam pro dítě jsem naštěstí sehnala jinde, nelíbí se mi přístup obchodu. Uběhlo 14 dni od odesláni zásilky, zásilka nedorazila, obchod údajně zaslal reklamaci zasilkovne, o týden později nemám žádné informace a na dotaz nereaguje. Obchod nedoporučuji.
- Cena zakoupených produktů Schleich.
- Dlouhé vyřízení objednávky ve srovnání s konkurencí.
- Žádná komunikace ze strany obchodníka o aktuálním stavu objednávky.
- Objednávka byla vyřízena po mém dotazu,co se s ní děje.
Zásilka dorazila včas, chyběly 4 kusy - písemně jsem reklamoval, byla přislíbena náprava 25.1. , do 5.2. nic nedorazilo, mail z 2.2. bez odpovědi. Sice se jedná pouze o 4 ks (vidlička, nůž a pod.), ale jde o princip ...
Dlouhá doba dodání
Čekala jsem na balíček 4 prac. dny a nic. Až po mém telefonickém dotazu mi bylo sděleno, že zboží nemají a jestli chci objednávku stornovat.
Nesouhlasí dodací lhuta dodaní .... odesláno až po 2 dnech přitom na stránkách že zboží dojde ten den ....misto toho zatím odesilali ten den večer teprve.
objednávka dorazila: Bohužel mikrovlnka, která měla dělat zvuky mě zklamala. Jednak nebyla s plastelínou, jak je uvedeno na internetu a zadruhé při stisknutí různých tlačítek dělá pouze jeden typ zvuku, očekávala jsem že tam bude např. zvuk ohřívání. Taky mi tam chybí osvětlení o kterém se píše, že mikrovlnka má a hlavně ta plastelína... Rozhodně, kdyby byl u výrobku přesný a odpovídající popis, tak vyberu jinou a nebudu zklamaná, že mám něco co jsem nechtěla. Za tu cenu bych si představovala víc funkcí. Nebo jestli jsem zrovna měla smůlu na vadný výrobek? Ostatní hračky byly vpořádku. A s doručením problém nebyl. Strhávám body v hodnocení pouze za mikrovlnku, protože se na ni děti těšili a měli pod stromečkem napůl nefunkční dárek od Ježíška....
Tento obchod absolutně nedoporučuji. 3 dny před Vánocemi jsem objednala dva dárky pro malého syna. Slibovali doručení do 23.12. Hračky jsem zaplatila a přišel potvrzující email, že děkují a registrují objednávku. Po asi dvou minutách mi přišel email o platbě, že bohužel neproběhla, protože jsem neměla nastaveny internetové platby (coz mi v tu chvíli nedošlo, protože zas tak často na internetu zboží nekupuji) . Druhý den jsem do společnosti volala 35x...ano 35x a chtěla se zeptat, zdali tedy zboží bylo odesláné, když jsem od nich obdržela ten potvrzující email a popř jestli ne, domluvit se s nimi, ať to pošlou, že to zaplatím na míste (bylo to pro mne opravdu důležité), ale vždy hned po třetím zazvonění mi to vzal automat, že jsou všichni operátoři zaneprázdněni a nemohou zvedat. Nikdy to nezazvonilo více než 3x. Dle mého tam ani žádný operátor nebyl, ani bych se nedivila dva dny před Vánocemi, a nebo se jim to nechtělo zvedat. Už jen fakt, že to nezazvonilo nikdy více než 3x . Já sama nestihám většinou zvedat telefon po tretím zazvonění.
Nakonec když jsem volala naposledy 5 minut před koncem jejich operační doby jsem to pak vzdala a tušila, že tedy zboží nedorazí. Veliké zklamání s tímto obchodem už jen díky tomuto jejich "procesu" přijímání hovorů . Stačilo poslat email, "objednávka stornována" nikoli, objednávka registrována. -
Neproběhlo správné přesměrování platby. Byť mi na stránkách bylo zobrazeno, že platba proběhla, ani po třech dnech se mi z účtu platba neodepsala. Podotýkám, že nanakupuji on line poprvé.
- nespolehlivost
naprostá katastrofa, učinila jsem objednávku, kterou v plném rozsahu schválili a po 5 dnech zrušili objednávku!!!!!!!! Stát se samozřejmě může, že dojde zboží , ale to snad v době PC věděli už na začátku !!!! už nikdy více tento obchod
- Na infolince nikdo nezveda telefon,voláno patnackrat během dne,vždy automat, který nadiktuje email,na ten nebylo odpovezeno, stejně jako na email,který byl psan na oficiální emailovou adresu z jejich stránek.
Jsem dost zklamaná,jednalo se o darek pod stromek,který byl objednávám 10. 12.,tedy a dostatečným předstihem. Obchod vůbec nekomunikuje.
- S obchodem se nedá spojit ani přes mail ani telefonicky.
Tento obchod nedoporučuji zboží nedošlo na nic obchod nereagoval nešlo se dovolat
- Bohužel hračka určena dítěti ve věku 4 roky komunikovala namísto český v polštině, byla tedy určena pro polský trh. Vnučka polský nerozumí. Hračku jsem reklamovala a čekám, zda přijde v češtině, nebo mi vrátí peníze. V každém případě pod stromečkem nebude. Velké sklamani.
Dřevěná garáž přišla v jiné barevné kombinaci, než na fotkách. Takže jsem ji mohla objednat kdekoli. Vybranou kombinaci měli mít jen zde, bohužel jen na obrázku
Pri nakupu 4.12 avizovali doruceni 10.12.
Na dotaz 11.12 prisla odpoved ze zbozi je skladem u dodavatele (!). Na dotaz 14.12 neodpovedel nikdo. 17.12 dosel dotaz na zmenu barvy masinky. Doruceno 18.12.
Povazuji to za zamerne mateni zakaznika. Je temer jiste, ze kdyby predpokladane datum doruceni bylo 18.12. objednal bych jinde. -
- obchod neodpovídá na emaily
Zásilku doručili na jiné výdejní místo a po 17dnech mi zásilka ještě nedorazila. Takže nemám zboží ani mi nevrátili peníze. Ani se nevyjádřili k mým emailům, jak situaci budou řešit.
Doba dodání dva týdny. Absolutně odbyté balení - hračky volně v poštovní krabici bez jakékoliv výplně. Telefonická “podpora” pouze fiktivní, automat odkazuje na mail. A nejhorší je, že zaslali jiné zboží, než bylo vybráno. Namísto 5 autíček 3! Při té dodací lhůtě z 19. století už to nelze do Vánoc vyřešit. Obchod selhal úplně ve všem, v čem mohl.
Bohužel zboží objednané skoro před měsícem stále nedorazilo. Zvolila jsem dopravu Zásilkovnou a velmi brzo jsem obdržela od Zásilkovny info o balíku, takže se zdálo, že vyřízení bude rychlé. Ale pak se týden nic nedělo, balík byl stále ve stavu "Očekáváme dodání obchodem". Na můj dotaz eshop odpověděl, že balík byl odeslán na paletě a čeká u Zásilkovny na načtení. Po dalším týdnu jsem psala přímo do Zásilkovny, kde mi sdělili, že mají pouze elektronická data k balíku a čekají na jeho dodání od eshopu. Tak těžko říct, kde se "ztratil". Mezitím mi ovšem přišly jiné zásilky přes Zásilkovnu z jiných eshopů. Měl to být vánoční dárek, no ale čekat už na něj nebudu a seženu jinde.