Objednávala jsem zboží, 4.7 s uvedeným termínem 5.7. Chápu, že byly 2 dny svátky, ale již je to 9 dní a žádná komunikace, informace. Nic
    Hračka měla být dárek od miminka z porodnice staršímu sourozenci

Reakce obchodu Hračkárna.cz

omlouváme se za posunutí termínu dodání.
    Záleží, zda zboží bylo skladem u nás, nebo u dodavatele.
    Důležitou informací také je, zda v danou chvíli nepřijde více objednávek na to samé zboží. Poté se musí zboží objednat u dodavatele.
    Pokud je zboží skladem, snažíme se expedovat v ten samý den objednání. Při velkém nárůstu objednávek se termín může posunout.
    Pokud je zboží u dodavatele, musí se objednat a záleží, zda dodavatel odešle včas. Může se tedy stát, že se zpozdí a odešle zboží v jiný den, ale to bohužel neovlivníme.
    pěkný den, tým hrackarna.cz

Nedodržují termín dodání

Reakce obchodu Hračkárna.cz

velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s naším obchodem.
    Pokud se na jedno zboží vytvoří více objednávek v dané chvíli, stane se, že se rychle vyprodá.
    Poté musíme bohužel pouze posunout termín, pokud zboží má dodavatel, nebo stornovat zakázky a informovat zákazníky.
    Omlouváme se.
    Pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

• Obchod nereaguje na emaily, neda se tam dovolat pouze automat
    • Zbozi nebylo v poradku, nelze ho sestavit

Obchod nedoporucuji, zbozi neslo sestavit, spatny dil, nereagují

Reakce obchodu Hračkárna.cz

velice se omlouváme se za vzniklé komplikace.
    Kolegyně z reklamačního oddělení s Vámi komunikovala a doposílala vše potřebné, takže snad je vše nakonec vyřešeno ke spokojenosti.
    Pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

• Všechny věci jsem objednávala s tím, že je mají skladem. Celkem 5 věcí. Mezi nimi byli i vysílačky, které mohli být ve dvou barvách. Vybrala jsem žluté, ale měli skladem jen černé, což nebylo uvedeno. Po 3 dnech, když jsem se zajímala o mou objednávku mi byla tahle skutečnost sdělena. Takže mínus je pro eshop, že nemají uvedeny pravdivé informace o skladu. A nebo vzít tel a zavolat zákazníkovi.
    • Další velké mínus je, že s tímto eshopem se komunikuje POUZE přes email. Prý kvůli historii komunikace. Jako kdyby neexistovalo nahrávání hovorů?!

Reakce obchodu Hračkárna.cz

omlouváme se za posunutí termínu dodání.
    Záleží, zda zboží bylo skladem u nás, nebo u dodavatele. Na shopu údaje o skladovosti jsou, ale záleží na počtu objednávek.
    Pro komunikaci se zákazníky upřednostňujeme e-mailovou konverzaci, nicméně dotazy zodpovíme i telefonicky.
    pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

• Hračka byla úplně špinavá: chtěla jsem ji dát jako dárek ale tohle darovat nejde.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

moc se omlouváme za negativní zkušenost s naším obchodem, věříme, že to byla nešťastná náhoda.
    Nyní se snažíme postupy expedice neustále zlepšovat a vyvarovat se podobným nedostatkům.
    Velice nás mrzí tímto špatné zabalení, za tuto chybu přijměte prosím naši omluvu.
    pěkný den, tým HRAČKÁRNA.CZ

• Autodraha byla jiz pouzita,opotrebovana

Reakce obchodu Hračkárna.cz

velice nás mrzí, že je zboží vadné.
    Máte právo na reklamaci, prosím, zboží pošlete bezdobírkově (s přiloženou kopií faktury a popisem reklamace) na naši adresu:
    Fonetip s.r.o.-reklamační oddělení,
    K Ochozi 663,
    593 01 Bystřice nad Pernštejnem.

zboží ještě nedorazilo ,1 měsic

Reakce obchodu Hračkárna.cz

zboží nedorazilo, protože jste učinili objednávku a při výběru platby jste zadali online kartou, ale nebylo zaplaceno. Zakázka tedy nebyla vyřízena.
    tým HRACKARNA.CZ

Obchod nereaguje ani telefonicky ani na emailovou komunikaci. Zboží nemám, peníze taky ne.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

Dobrý den, velice nás mrzí zpoždění. Je stále velká poptávka po on-line prodeji, a tak i v expedici máme na pilno.
    Přijměte prosím naši omluvu. Dle informací dopravce jste měli zboží doručeno 6.12.2021.
    pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

Obchod nereaguje na zprávy, ani email, zboží stále nedorazilo.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

Přijměte prosím naši omluvu. Dle informací dopravce jste měli zboží doručeno 7.12.2021.
    pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

Jednu položku z objednávky reklamuji, ale obchod zatím nereaguje. netuším, zda je to z návalu reklamací nebo se jim jen nechce tuto věc řešit.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

Dobrý den, velice se omlouváme se za vzniklé komplikace.
    Dívala jsem, se, že reklamace je již vyřízená, snad je vše v pořádku. Děkujeme za pochopení a časovou prodlevu.

Do teď nemám zboží.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

zboží jste si objednali 2.11. večer, my jsme nachystali k přepravě 3.11. Dle jejich informací na webu byla zásilka nachystaná 4.11.
    Poté je to již v rukách zásilkovny a netuším, že se k Vám balík dostal až 25.11.
    Je mi to líto, doufám, že jinak je vše v pořádku.
    tým HRACKARNA.CZ

• Zaplacene zboží nedorazilo a neda se dovolat, na mail nikdo neodpovida!!!!

Zaplacene zboží nedorazilo a neda se dovolat, ani na mail nikdo neodpovida!!!!

Reakce obchodu Hračkárna.cz

zboží jste si objednala 3.11. , a dne 4.11. jsme předávali balíček poště.
    Dle jejich webových stránek Vám chtěli doručit balík 5.11., ale na Vaši žádost byl uložen.
    Nakonec máte balík 10.11.
    tým HRACKARNA.CZ

Uvedená dostupnost skladem a pak objednávku sami zruší že zboží neni...

Reakce obchodu Hračkárna.cz

Dobrý den, velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s naším obchodem.
    Počet kusů jednotlivého zboží se odvíjí od aktuálního stavu našeho skladu a skladu dodavatele. Pokud se na jedno zboží vytvoří více objednávek v určité chvíli, stane se, že se vyprodá. Poté musíme bohužel pouze stornovat zakázky. Omlouváme se.

• Rychlost doručení

Bylo mi doručeno zboží které bylo přebaleno a na obalu byla ještě i adresa prvního nakupujícího. Na email o reklamaci nikdo nereagoval. Zboží posílám zpět. Doufám že se mi vrátí peníze.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

Velice nás mrzí špatné zabalení, za tuto chybu přijměte prosím naši omluvu.

Zboží zpět dorazilo a peníze jsme Vám zaslali na účet.

tým HRAČKÁRNA.CZ

• Pistole na přísavku nestřílejí spíše náboje jen vypadnou, dostřel 30 cm,k ničemu. Kuše dostřel max 2metry, veliké zklamání

Reakce obchodu Hračkárna.cz

to nás velice mrzí a omlouváme se.
    Bohužel neovlivníme kvalitu nabízeného zboží dodavatelem.
    tým HRACKARNA.CZ

Objednán dárek k narozeninám, garantováno dodání do 8.4. Zboží doteď nedorazilo, komunikace obchodu nulová.

Reakce obchodu Hračkárna.cz

omlouváme se za posunutí termínu dodání. Záleží, zda zboží bylo skladem u nás nebo u dodavatele. Také záleží, zda v danou chvíli nepřijde více objednávek na to samé zboží.
    Pokud je zboží u dodavatele, musí se objednat a tam záleží, zda dodavatel odešle včas. Může se stát, že se zpozdí.
    Koukala jsem, že byly velikonoce, takže došlo ke zpoždění dodávky dodavatelem.
    Ještě jednou se omlouváme. Pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

• Slibuje dodání do 5 dnů
    • Dodání 2 týdny

Reakce obchodu Hračkárna.cz

omlouváme se za komplikace, ale po zjištění stavu jsme zjistili, že chyba nebyla na naší straně.
    Ohledně termínu dodání záleží, zda zboží bylo skladem u nás nebo u dodavatele. Také záleží, zda v danou chvíli nepřijde více objednávek na to samé zboží.
    Dle naší dokumentace byl balík od nás expedován 1.4.2021.
    Ale podle stránek zásilkovny přijali Váš balík až 6.4. a přichystán k výdeji byl až 14.4.2021.
    Snad i přes tyto komplikace je vše v pořádku. Přejeme pěkný den, tým HRACKARNA.CZ

Bohužel stále čekám na dodání... :-(

• Trumpeta je prý od 3 let, ale dítě nemá šanci do toho fouknout. Jsem hodně zklamaná

Jedna ze zakoupených hraček mi dorazila rozbitá/nepoužitelná (meč se štítem), proto tento obchod nemůžu doporučit.