- parádní obchod
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám recenzi, jsme velmi rádi, že jste byl spokojený a krmiva psům chutnají. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- dlouhá doba doručení
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Za delší dodací lhůtu se omlouváme, čerpali jsme dovolenou a objednávky jsme vyřizovali postupně. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Nakupovala jsem poprvé a určitě ne naposledy,byla jsem mile překvapena
Špatně jsem poslala peníze na účet ale po emailu se vše vyřidilo k naprosté spokojenosti.Děkuji
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Velmi rychlé odeslání a dodání
- Pečlivě zabaleno
- Dobrá cena předmětu
poprve a vse super
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byl spokojený a pejskovi chutná :-) . Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- perfektní komunikace
- ochota
Reakce obchodu Horse Trade
- Trimovací hřeben pro psy Andis,který jsem nemohla sehnat, měl pouze tento obchod.
- ,
Reakce obchodu Horse Trade
- Rychle vybavena objednavka, aj napriek tomu, že se mi ozvali, že to bude trvat dýl :)
- Široký výber tovaru
Reakce obchodu Horse Trade
Nemám co vytknout,naprostá spokojenost.
Spokojenost. Děkuji.
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem spokojený. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Dobré ceny, za kvalitní zboží
- I přes vysoké nároky jsem si dokázala v nabídce v klidu vybrat
Reakce obchodu Horse Trade
Široká nabídka zboží, přehlednost webových stránek, výborná komunikace s obchodem a rychlé doručení zboží
Reakce obchodu Horse Trade
Perfektní komunikace a ochota, upřímně doporučuji!
- Výběr zboží
Vše ok
- super ceny
- relativně rychlé dodání
- vše bez problému
- nemožnost platby kartou online
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Platba kartou již funguje :-) Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
Rychlé, kvalitní
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Za delší dodací lhůtu se Vám omlouváme. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Ceny
- Vyber tovaru