Bez problémů.
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- velký výběr
- rychlost odeslání
- ceny
- přehlednost
Vše v pořádku, kvalitu zboží prověří čas. Určitě zase někdy nakoupím.
Reakce obchodu Horse Trade
Rychlé a vstřícné jednání :-)
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byl spokojený. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Po menších potížích s dopravou, vše proběhlo OK. Obchod komunikoval na 1.
Reakce obchodu Horse Trade
Objednala jsem zimní výběrovou deku a jsem spokojena. Rychlé dodání a super kvalita za dobré peníze. Určitě opět nakoupím.
Reakce obchodu Horse Trade
Rychlé jednání, slušné ceny.
- ochota
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená, mrzí nás Vaše hodnocení 10%. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Budeme se těšit na Váš další nákup. Hezký den, horse-trade.cz -
- Veľký vyber
- Ceny
- Posielanie cez zasielkovnu
- Cena dopravy
Reakce obchodu Horse Trade
- Byli vlídní,okamžitě reagovali na mé dotazy
Doporučuji nákup
Reakce obchodu Horse Trade
- Byla jsem velmi mile překvapená, když mi přišel mail, že mnou objednané zboží nemají v té dané gramáži, ale pošlou mi za stejnou cenu gramáž větší. Moc mi to pomohlo, potřebovala jsem urgentně. Děkuji.
Jsem moc spokojená a určitě se zase vrátím .
- Chyběl český návod
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za recenzi, jsme rádi, že jste byl spokojený. Český návod je u produktu ke stažení.
Hezký den, horse-trade.cz -
- Moc pěkná
- Doporučuji
- Rychlost dodání
- Zboží v dobré cenové relaci
- Žádná
perfektní zabalení zboží
Reakce obchodu Horse Trade
velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Pro naše zákazníky děláme vše proto, aby byli spokojeni. Hezký den, horse-trade.cz -
- Rychle vyřízení
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byl s našim obchodem spokojeni. Budeme se těšit na další nákup. Přeji hezký den, Bočánková, horse-trade.cz -
- Skvělé nabídky, rychlé dodání, výborná komunikace
Jsem naprosto spokojená výběrem zboží ochotou obchodu i dopravou vřele doporučuji a již se budu těšit na další objednávku
Reakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojená. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- komunikace
- ochota
Jelikož mám doma obra, trochu sem se bála rozměrů martingalu. Naštěstí mi byli ochotní martingal přeměřit a nebyl ani problém s případným vrácením. Vše sedí jak má :) děkuji
Vše naprosto v pořádku.
Přejeme hezký den, horse-trade.cz -
Rychlé dodání, lonž skvělé kvality
Přejeme hezký den, horse-trade.cz -
+ dobrá komunikace s obchodem, pouze jsem se zrovna dostala do dovolené obchodu tak nevím zda stihnu dárky k narozeninám
- nicReakce obchodu Horse Trade
děkujeme Vám za milou recenzi, jsme velmi rádi, že jste byla spokojený. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Přejeme hezký den, horse-trade.cz