Nevím jak obchod ale zboží po prvním použití reklamuji
- Zboží jsem uhradila bankou . Pak mi přišlo uhradit podruhé dobírkou. Zatím mi nepřišly peníze zpět.!!!’
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to, v systému byla objednávka na dobírku. Platba byla obratem vrácena zpět Vám na účet.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Koupila jsem si podložku na cvičení. Na webu inzerují různé barvy od daného typu. Objednala jsem si lososovou, ale doručili mi levandulovou. Podle obrázků bylo jasné, že se jedná opravdu o levandulovou, kterou jsem si neobjednala. Požádala jsem o výměnu a zaslala fota. Obchod výměnu zamítl s tím, že marketing prý takto barvy označuje a sjedná nápravu ve správném označení barev. Nicméně jediné, co mi nabídli je odstoupení od smlouvy a zaplatím si obě dopravy.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to, v popisu produktu máme fota a název barvy, název barvy produktu řeší manažér. Dostala jste podložku ve stejné barvě kterou jste objednala, nejedná se o omyl. Bohužel v případě odstoupení od smlouvy, když produkt Vám prostě nevyhovuje, doprava zboží bude na Vaše náklady.
Je nám líto, že nejste spokojená s naším obchodem.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Dobrý den, zboží zatím nedorazilo a zatím nemám žádné informace. Poprosila bych o pár základních informací kdy zboží dorazí.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že jste nedostala zásilky. V tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi objednávku prověříme a nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Dávám podmět na ČOI! Jednání příšerné - odpovědi na email po 48h. Návod nekoresponduje s výrobkem. Vada v návodu = vada výrobku! Nelze mít návod s jinymí dily - pak to nelze poskládat! Pošlou video, ale mají na něm jiný typ rotopedu - jiné díly. Paní na telefonu je cizinka a nerozumí co ji říkáte. Na každou odpoveď čekáte dele než 48h! Když chcete, aby se s vámi spojili telefonicky neudělají to! Vrácení peněz již trvá dele než 10 dni ( k dnešnímu dni stále čekám snad něco vrátí)! Dodaní v klidu, ale nechtějte s nimi řešit problém. DŮRAZNĚ NEDOPORUČUJI!
Dobrý den, paní Dominiko,
mrzí nás, že se Vám nepovedlo složit stroj podle návodu. Nabídli jsme Vám řešení, se kterým jste bohužel nesouhlasila. Zákaznická podpora našeho obchodu je řádně vyškolena a samozřejmě hovoří česky, je nám líto, že jste nedostala odpověď, kterou jste očekávala. Podle pravidel obchodu neřešíme reklamace telefonicky.
Odstoupila jste od smlouvy, celkově proces trvá max. 14 dní od doručení zboží nám a byla jste o tom informována. Peníze jsme odeslali Vám na účet.
- Rychlé dodání.
- Výrobek je pro laiky složitý na sestavení, navíc výrobek měl poškozený otvor pro sedlovou tyč tyč. ( do otvoru nešla zastrčit sedlová tyč, otvor byl zmáčklý do oválu) Musel jsem jej silou srovnat. Výrobek nereklamuji proto, že se mi v žádném případě nechtělo rotoped znovu rozdělat a nazpět zabalit a poslat zpět. Asi bych se rozmýšlel znovu si u Vaší firmy cokoliv objednat.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že došlo Vám poškozené zboží. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
- Zboží vlastní značky
- Solidní sortiment
- Zboží přišlo poškozené
- Zboží přišlo ve stavu, že to vypadalo, že je zánovní
Objednal jsem si u Vás vámi vyrobený rotoped a přišel ve stavu: některé díly obité, poškrábané. Závity na šrouby pro držák na pití strhnuté, skoro jako kdyby to byl zánovní kus, a přitom jsem objednal nový. Dodání bylo ale rychlé.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Velmi špatná kvalita produktu!!! Tak špatný produkt jsem ještě nekoupil!!! Kupující musí být upozorněn, že se jedná o velmi špatný čínský výrobek!
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste pokojený s kvalitou produktu. V tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
- Objednání z domova
Objednala jsem rotoped., přišla SMS že budou doručovat ve středu, bohužel jsem byla ten den u lékaře tak jsem přeobjednala objednávku na čtvrtek. Ve čtvrtek v 9. hod, přišel mail že bude zboží doručováno mezi 12.15 - 13.15 hod. V 11.hod.přišel mail že zboží bude vráceno že jsem ho odmítla. Tak nevím co si o tom mám myslet. Doručovat mělo PPL.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to, zboží jsme odeslali včas a bohužel došlo k omylu ze strany dopravce DPD. Rádi odešleme zboží ještě jednou pokud máte zájem.
Za vzniklé komplikace se omlouváme a předem děkuji za spolupráci
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Ani u jednoho produktu neni navod.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že chybí Vám návod. V tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi odešleme Vám návod.
- alespon to došlo
- Ulomené závaží
- ohnutá a poškrábaná tyč (bar)
- hrozně moc menších závaží.. mohlo by být více 5kg nebo 10kg
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
- Rotoped přišel poškozený, sedlová trubka ohnuta a odřená barva, jako když to po ty trubce táhl někdo po zemi, (můžu doložit foto) a nebylo to vinou přepravce, obal byl neporušen a rotoped řádně zabalen, takto to nemohlo projít výstupní kontrolou. Nicméně trubku jsme narovnání a nastřeli. Krytka podsedloveho profilu rozlámána, to je detail. Displej počítače nemá asi správný dotek, některé číslice se plně nezobrazují.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že rotoped přišel poškozený. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
- Prisla jina barva vyrobku
Prisla jina barva vyrobku pry ze objednaji svoz aby si to vyzvedli a zaslali mi spravny vyrobek ovsem si na to musim vzit dovolenou jelikoz nevi kdyz prijedou. Nedoporucuji ani v nejmensim
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že jste dostala jinou barvu. Nabídli jsme Vám výměnu na naše náklady, ale bohužel nemůžeme zaručit hodinu svozu jenom den. Pro řešení problému prosíme o spolupráci.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Zboží poškozeno rotoped v motoru drhne
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, v tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Zboží jsem vracela.Reakce od obchodu trvala dlouho.Peníze ještě nemám zpět.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to, peníze odesíláme nejpozději do 14 dní od doručení zásilky nám. Vrátku prověříme a budeme Vás kontaktovat ohledně vyřízení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
- Čekání na kompletaci objednávky a odeslání je mnohem delší, než proklamují.
- Odeslali nesprávný produkt, jiný typ produktu, než byl objednán a uhrazen.
- Čekání na odpověď zákaznického servisu bylo dlouhé.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to, dodací lhůta je zpravidla 2-3 pracovní dny, závisí na dopravce.
- Nekvalitní zboží
Rotoped přišel na několika místech poškozený. Polámané plasty, kolečko na ovládání zátěže v takovém stavu, že ani nelze sestavit. Byl jsem trochu v šoku z toho co mi poslali.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že zboží bylo poškozeno během dopravy. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
......... asi to budu muset objednat znovu.............
Reakce obchodu hop-sport.cz
Zvolil jste platbu převodem a bohužel nemáme od Vás platby, proto objednávka byla stornována. Můžete objednat znovu nebo se nám ozvete a objednávku obnovíme.
Přejeme Vám krásný zbytek dne!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Co se týká komunikace atd tak v pohodě , ale zpracování výrobku je hrůza , protože aby byly zavitové díry zavařené svárem tak to už je moc . Omlouvám se , ale je to Šmejd
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že dostal jste vadné zboží. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota zboží nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.