- Balíček mě přišel poškozený i zboží bylo poškozeno. Díky tomu, že nebylo důkladně zabaleno. Jsem zklamaná, měla jsem to jako dárek.
- Zboží bylo poškozeno!
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že zboží bylo poškozeno během dopravy. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dodané zboží není správně funkční.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Mrzí nás to. V tomto případě je třeba poslat reklamaci nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
kupováno přes heureka.cz, ze strany hop-sport vůbec žádné informace o vyřízení či odeslání zboží.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojení s našim obchodem. Je možné, že potvrzení o odeslání zboží je ve spamu, prosíme o kontrolu.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Rotoped sice dorazil, ale chybělo sedlo. Originální obal byl před dodáním otevřen a znovu přelepen. Rotoped, až na to sedlo, zatím funguje. Naštěstí u tohoto typu (HS.BF5) lze sedlo vyměnit, tedy použít jiné cyklistické sedlo.
Což považuji za výhodu tohoto typu. Nedodání sedla zatím nebylo s obchodem vyřešeno.Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojení s našim obchodem. V případě chybějícího dílu je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi odešleme náhradní díl. Podle systému náhradní sedlo jsme odeslali jakmile dostali od Vás reklamaci a zásilka byla Vám doručena.
Za vzniklé komplikace se omlouváme a předem děkujeme za pochopení
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Krabice byla zvenku lepená z obchodu. Rotoped byl rozbalený, chyběly některé šrouby a podložky, jeden úchyt byl mírně ohnutý. Tím i problémy s montáží.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, dostala jste poškozený kus. V tomto případě je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Doprava přes DPD, zpoždění v dodání. Musel jsem jet do Depa 30 km místo dodání do Alza boxu či na adresu.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Zboží jsme odeslali včas a předali zásilku DPD. Z naší strany proběhlo vše správně, bohužel došlo ke zpoždění ze strany dopravce, za to nemůžeme.
Za vzniklé komplikace se omlouváme
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Přesto že centrála obchodu je v ČR vybrali jsme si houpací křeslo dle dostupnosti na stránkách SK . Předem nám bylo písemně sděleno že to lze. Nakonec jsme objednali a za 3 dny nám objednávku zrušili,že je ze Slovenska.Museli jsme objednat jiné křeslo ze stránek CZ,které se nám tolik nelíbilo. Křeslo přišlo špatně zabalené a konstrukce poškrábaná a výplet koše prasklý. Jak ale reklamovat takhle objemný výrobek?
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojení s našim obchodem. V případě poškozeného produktu je třeba poslat zprávu a fota poškození nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Zboží trubka na spojení, byla prohlá jak je to možné kdyš je to tak dobře zabalené! Nebo s tím tak házeli!? Ví
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojený s našim obchodem. V případě vadného dílu je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Tento obchod 100% nedoporučuji! Katastrofální služby a jednání. Něco takového jsem nikdy předtím nezažil. Před 14 dny jsem si objednal produkt z tohoto obchodu. Po týdnu jsem se od přepravní společnosti DPD dověděl, že zásilku vrátila, protože obal i zboží bylo poškozeno. Na doporučení komunikátora tohoto obchodu jsem si zboží objednal znovu a postup se opakoval. DPD zboží vrátilo, neboť bylo poškozeno. Včera kolem poledne jsem obchod opět kontaktoval, abych zjistil, co a proč se stalo, abych věděl, co dál. Paní na telefonu mi sdělila, že ani o jedné zásilce nemají žádné informace, ale slíbila, že je zjistí a obratem se mi ozve. Doteď se nikdo neozval. Dnes jsem si objednal alternativní produkt z jiného e-shopu. Nehodlám čekat půl roku, než se někdo uráčí zavolat.
Reakce obchodu hop-sport.cz
velice se omlouváme za způsobené komplikace. Zboží jsme odeslali včas a předali zásilku DPD. Bohužel DPD vrátili zásilku zpět nám a nedostali jsme žádné informaci. Kontaktovali jsme DPD a jakmile dostali vyřízení od dopravce ozvali jsme zpět Vám.
Z naší strany proběhlo vše správně, bohužel jsme měli problém s doručením ze strany dopravce.
Za vzniklé komplikace se omlouváme a rádi vyřešíme to k Vaší spokojenosti.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednání a doručení bylo na jedničku. překvapením byla kvalita zpracování závěsného křesla Fiore od firmy di volio. Ta rozhodně neodpovídá ceně.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojený s produktem. V tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi nabídneme řešení.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
Nekompletni baleni, chybely spony na hadice
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že jste nedostal nějaké díly, v tomto případě je třeba poslat zprávu nám na e-mail [email protected] a rádi vyřešíme problém.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
- Žádná odpověď na email který jsem poslal
Reakce obchodu hop-sport.cz
bohužel jsme neměli od Vás zprávy, proto jste nedostal odpověď. Kontaktovali jsme Vás aby tuto stížnost vyřešit, pak byla zásilka odeslána a v pořádku doručena. Avšak jsme nedostali od Vás odpověď a negativní recenze nebyla změněna.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz -
- Kulečník bez různých úprav nepoužitelný. Řezání, broušení, vrtání,abych ho vůbec poskládal. Prostě nic nesedělo jak by mělo.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že nejste spokojený s montáží produktu. Budeme Vás v co nejkratší době kontaktovat, aby tuto stížnost vyřešit.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Dobrý den, zboží po 8.dnech a dvou urgencích nepřišlo. Objednávka dnes zrušená.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Je nám líto, že jste nedostal zásilku, urgovali jsme doručení u DPD ale bohužel dnes byla zásilka vrácena zpět nám. Také nabídli jsme Vám možné řešení problému.
Každopádně budeme Vás v co nejkratší době kontaktovat ještě jednou, aby tuto stížnost vyřešit.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz