- ověřený prodejce značky Wenger
- o žádných nevím
DOPORUČUJI
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup hodinek Wenger právě v našem eshopu. Za Vaše doporučení jsme moc rádi.
- Kvalitní zbozi
- Nezjistil jsem zatím zadne
Doporucuji
Dobrý den, Martine,
děkujeme za Vaši recenzi a těší nás Vaše spokojenost s hodinkami Wenger.
VŠE OK DOPORUČUJI
Dobrý den, Petře,
velice nás těší Vaše spokojenost. Přejeme ať hodinky Wenger skvěle slouží.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- Komunikace, odbornost, vstřícnost.
Jen výhody, doporučuji!
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení. Přejeme ať hodinky Wenger dělají jen radost.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- U konkretních kapesních hodinek není podrobný návod v češtině, proto reklamace alarmu. Vše snad bude vysvětleno.
Obchod vstřícný, jejich hodinky nejsou pouťové zboží.
Po dohodě i přeobjednáno na typ 73015.
Zatím solidní jednání.Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaši objednávku, za nepřiložený návod se omlouváme, všechno jsme pak vyřešili v emailu.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
Pouze jediná drobná výhrada. Bylo slibováno doručení následující pracovní den. Došlo tedy o den později.
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup, jsme rádi, že jste s hodinkami Wenger spokojen. Za zpoždění se omlouváme.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- Široký sortiment kvalitních hodinek, mnoho modelů na skladě.
- Dobrá komunikace. Mám již dříve dvoje hodinky Wenger a nyní jsem kupoval jedny pro přítelkyni.
- Jednou mi sehnali model, který se již nevyrábí a o který jsem moc stál, a to za původní cenu.
- Nevím, proč přibrali do sortimentu hodinky Boccia Titanium. S těmito hodinkami máme špatnou zkušenost (zakoupeno jinde).
Spolehlivý obchod, pro nákup hodinek Wenger rozhodně doporučuji
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že jste spokojeným majitelem hodinek Wenger. Pokud to jde, snažíme se vyjít zákazníkovi maximálně vstříc. Mrzí nás, že máte špatné zkušesnoti se značkou Boccia, my a naši zákazníci s ní máme jen tu nejlepší zkušenost viz. https://obchody.heureka.cz/hodinkyboccia-cz/recenze/
- Přehlednost, dostatek informací, komunikace,
- dodací lhůty
Kvalita, výborná komunikace, dodržení dodací lhůty
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za tak pozitivní reakci, je to pro nás opravdu velké potěšení a motivuje nás to k ještě lepší práci.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- kvalitní komunikace se zákazníkem
- zatím nemá
doporučuji
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaše doporučení, jsme rádi, že jste byl s naší komunikací spokojen. Věřím, že budete stejně spokojen i s hodinkami Wenger.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
Jenom nedorazil ten avizovaný nůž. Patrně se dárek neslučoval se slevou. V emailové komunikaci to nebylo zřetelně řečeno a asi by neměla být možnost zvolit tuto kombinaci při objednávce.
Jinak mohu obchod vřele doporučitReakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že náš obchod doporučujete. S dárkem je to přesně jak píšete, u detailu každého zlevněného produktu je poznámka, že "Slevu nelze kombinovat s dalšími dárky", jak Vám poté i potvrdil kolega do potvrzovacího emailu. Přejeme ať hodinky Wenger skvěle složí.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- Komunikace (následná i po nákupu), ochota, servis, kvalita, zajímavý dárek k nákupu (vybral jsem si zajímavé pojištění hodinek), záruční doba, profesionální přístup! Hlavně obchod nabízí vemi kvalitní švýcarské hodinky.
- Žádné.
Doporučuji tento obchod s velmi klidným svědomím. Objednal jsem si hodinky, které byly k zaslání do 14 dnů, během této doby byla vzájemná komunikace o stavu objednávky. Vyšli mi vstříc s odesláním na den, kdy jsem byl schopný zásilku převzít. Hodinky precizně zabaleny. Zboží došlo v pořádku a i následná komunikace po objednání byla skvělá. Zajímal jsem se o možnosti následného servisu (výměna baterie, sklíčka a řemínku), vše bez problému. Zboží odpovídá přesně tomu, co je nabízeno a prezentováno na příjemných stránkách e-shopu. Celkově jsem velmi spokojený. Rád doporučím všem, co chtějí kvalitní hodinky od profesionálních prodávajících. Děkuji.
Dobrý den, pane Valento,
mockrát děkujeme za Vaši velice obsáhlou a pozitivní referenci, toto je pro nás vždy nejlepší odměna a neustále nás to motivuje k daleko lepším výsledkům. Vám přejeme ať jste s hodinkami maximálně spokojený!
- Komunikace
- Přizpůsobení se zákazníkovi - po domluvě otevřeno i o víkendu nebo po zavíračce
Mé zkušenosti jsou ryze pozitivní.
Doporučuji!
Ochota a vstřícnost ze strany obchodu.Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup, pro zákazníky se snažíme dělat maximum jako je třeba přizpůsobení otevírací doby. Budeme rádi pokud nás doporučíte, či k nám opět zavítáte :)
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- Vstřícní a ochotní zaměstnanci.
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Váš nákup, jsme rádi, že jste byl spokojen s naším přístupem. Přejeme ať hodinky Wenger skvěle slouží!
Vše v naprostém pořádku
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za Váš nákup, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Přejeme ať hodinky Wenger skvěle slouží.
- Autorizovaný prodejce.
Solventní.
Dobrý den, Jarku,
děkujeme za Vaši recenzi a těší nás Vaše spokojenost! Přejeme mnoho spokojených okamžiků s hodinkami Wenger.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
Byl to můj druhý nákup v eshopu a jsem velmi spokojený.Hodinky dorazily v předem určený datum a dokonce i v předem domluvenou hodinu dodání.SUPER.
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaši objednávku a Vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste s hodinkami a naším přístupem spokojen natolik, že jste u nás nakoupil již podruhé. Budeme dělat i nadále maximum proto, aby to nebylo zároveň naposledy! :)
- možnost online konzultace
skvělá komunikace, krásně zabalené, rychlost vyřízení - doporučuji
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jenž nás velmi těší. Jsme potěšeni, že jste s celkovými nákupním procesem spokojená. S konzultací jsme Vám rádi pomohli a poradili. Pokud budete potřebovat i v budoucnu s hodinkami poradit, neváhejte se na nás opět obrátit.
Doporučuji.
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaši objednávku a Vaše kladné hodnocení. Velmi si ho vážíme a zároveň věříme, že budete stejně spokojená i se samotnými hodinkami.
- dobrá komunikace, rychlost
- žádné jsem nenašel
naprostá spokojenost
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
děkujeme za Vaši objednávku a Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s hodinkami a s naším přístupem spokojen.
Za tým HodinkyWenger.cz - Jakub Novák -
- Obchod slibuje výrobek na skladě a rychlé dodání, ale nemá jej. Takže buď 14 dní čekat nebo něco jiného...
Neseriózní.
Reakce obchodu HodinkyWenger.cz
ještě jednou bych se Vám chtěl za chybu v našem skladovém systému omluvit. Tento model jsme tentýž den těsně před Vaší objednávkou prodali. Na eshopu tak bylo opravdu chybně uvedeno, že jej máme skladem. Doba dodání tak byla bohužel 14 dní a jako omluvu jsme Vám nabídli 10% slevu na nákup (alternativy) či stávající objednávku. Mrzí mě, že jsme nestihli dodat dárek k narozeninám. Naše nabídka na 10% slevu stále platí a hodinky již jsou v ČR. Pokud se podíváte na naše předchozí hodnocení od zákazníků, tak toto je opravdu výjimečný případ. Jinak jsou s námi zákazníci velmi spokojení, čehož si moc vážíme.
Budeme rádi, když nám dáte druhou šanci a my tak budeme moci svou chybu napravit.
S pozdravem Jiří Štencek