Obchod se mi jeví jako podvodný. Objednal jsem si hodinky 13.8., zaplatil kartou a do dnes 19.8. jsem hodinky nedostal. Špatná komunikace S obchodem, na urgence neodpovídají.
Reakce obchodu Hodinkovna.cz
Děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme vděční za vaše vyjádření.
Rychlé dodání
Reakce obchodu Hodinkovna.cz
Děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme vděční za vaše vyjádření.
Zkušenost je první a výborná.
Reakce obchodu Hodinkovna.cz
Děkujeme vám za uznání. Srdečně vás zveme k dalšímu nákupu v našem obchodě.