Přihlásit se a přidat recenzi

• Opravdu velký výběr hodinek.
    • Malý sortiment juniorských hodinek.

• Rychlost doručení, skvělá komunikace
    • O žádné nevýhodě nevím

• zboží ani po 11 dnech od objednávky nikde. Měl to být vánoční dar. Přišel pouze email že realizace objednávky má prodlení. Žádné konkrétní datum, nic ....

• Špatná komunikace spíš vůbec žádná,infolinka nepřetržitě obsazena

Jelikož objednané zboží nemám tak ani nemám co hodnotit spíš asi jen to že jsem neměl dárek k vánocům děkuji.

• Zboží dorazilo
    • Kvalitně zabalené
    • Balení obsahovalo i záruční list
    • Se zbožím jsem moc spokojená
    • Ocenila bych aktualizace stavu objednávky - dostali platbu, odeslali, apod.
    • Delší dodací doba. To bylo dáno asi tím, že před Vánocemi měli hodně objednávek.

Celkově jsem s objednávkou v tomto obchodě velmi spokojená. Po zaplacení jsem neměla odezvu, že platbu přijali. Vše ale dopadlo dobře a hodinky mi přišly do Vánoc.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Jsme velmi potěšeni, děkujeme, že jste se podělili o svůj názor týkající se našeho obchodu.

• Nesplnění termínu dodání.
    • Žádná komunikace ze strany obchodu.
    • Odpověď na můj email ze 17.12.2024 stále není.
    • Druhý email ve kterém jsem žádal o zrušené objednávky je stále bez odpovědi.

100% obchod nedoporučuji. Termín dodání nebyl splněn (objednáno 11.12.2024). Z toho důvodu jsem Vám psal s dotazem (17.12.2024), zda vůbec zboží přijde. Na odpověď čekám stále. Druhý email (20.12.2024) byla žádost o zrušení z důvodu nekomunikace a nesplnění data dodání. Měl to být dárek a opravdu se nebudu modlit a čekat, zda zboží přijde nebo nepřijde. Žádné informativní emaily o tom v jakém stavu a procesu zboží je, jsem neobdržel a odpověď na mé emaily jsem také neobržel. Takže děkuji za zkušenost, již se na Vaše stránky ani nepodívám a nemám ani jeden důvod Vás někomu doporučovat. Mějte se hezky a s takovým přístupem držím palce do budoucna.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Děkujeme za váš komentář, podívali jsme se na zprávu a napsali soukromou zprávu. Zkontrolujte prosím svou doručenou poštu.

Zatím zboží vůbec nedorazilo,termín doručení byl avizován před týdnem a od té doby nic. Dovolat se na zákaznickou linku znamená vzít si dovolenou. Ani po dovolání se tam jsem se nedozvěděl termín doručení. Velice špatně.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

E-shop vůbec nekomunikuje i potom co jsem si hodinky před dvěma týdny objednala. Za mě už nikdy víc.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

• Zboží nedorazilo, komunikace žádná, nikdo neodpovídá na e-maily, dovolat se nelze.

• Komunikace 0
    • Lež
    • Neochota cokoliv řešit
    • Drzost

Vše špatně. Komunikace 0, lidé na chatu v CZ vůbec neví, kdy nebo jestli vám z Polska hodinky pošlou. Na maily neodpovídá nikdo. 24 hodin na doručení zásilky je absolutní lež, stejně jako celá komunikace o tom, kde mám dárek pro manželku k Vánocům! Objednávka z 11. 12. už 11 dní bez reakce. Absolutní dno, snad budete mít štěstí a přečtěte si recenze dříve než nakoupíte! Dokonce vám pošlou i po 10 dnech fakturu, ale bez spojení na kurýra. Podvodné jednání, které by ČOI měla v brzké době prověřit.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Nedoručeno v termínu. Nepříjemný pán na infolince a celková neochota.

• Pochybné platby předem
    • Špatné recenze
    • Nedoporučuji

Nedoporučuji,kupte u prověřených obchodníků

• Dodání až po 11 dnech

• Arogantní komunikace
    • Zboží nedoručeno
    • Lživé informace o rychlosti doručení
    • Zboží nikdy nebylo doručeno
    • Nebyly vráceny peníze

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Po několika dnech mi obchod sdělil, že zboží pro mne nemá a zda chci nějakou alternativu. Obratem jsem napsala, že jiné zboží nechci a objednávku tedy ruším. Přesto mi zboží poslali na dobírku a bez faktury.
    Takové praktiky se mi opravdu nelíbí.

• Komunikace

Dne 9.12 jsem si na dobírku objednal hodinky Timex Automatic 1983, které byly skladem.
    Do dneška tj 20.12 objednávka nedorazila.
    Kontaktní formulář/email nefunkční.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Objednávku jsem zrušila poté co obchod nijak nereagoval na mé dotazy ohledně doručení. Ještě víc jak týden po založení objednávky měla má objednávka status čekajíčí ačkoliv mělo být dle jejich avíza doručeno do třetího dne. Na jejich linku se nedalo vůbec dovolat. Na emaily nikdo neodpovídal. Bála jsem se, že nebude doručeno do Vánoc a jak by pak případně vypadala reklamace, když už teď není zájem se nějak domluvit. Proto jsem ji raději ještě v době kdy nebyla poslána zrušila.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Objednáno 9.12. zboží skladem, poslední kus. 17.12. dotaz na kdy zboží dorazí. Bez odezvy. 20.12. dotaz heureky ohledně spokojenosti s doručením.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Zboží mělo dorazit 11.12.25 ještě jsem nic neobdržel,na email neodpovídáte,po čtyřech dnech telefonování kde se objednávka nachází jsem byl ujišten že zboží bylo odesláno ale stále nic.

Reakce obchodu Hodinkovna.cz

Zboží nepřišlo a volala jsem na linku že zboží nepřišlo odpověděli že mi zavolají,a do dnes se nikdo neozval.A byl to darek k vánocům.Tak že budu darek vracet.A musela jsem zase koupit jinde.