• Rychlost odesílání balíčku.
    • Nevýhoda žádná.

Jsem spokojená,možná se vrátím. Doporučuji všem.

Žádný problém. Není co dodat.

Při záměně zboží mi okamžitě bylo zasláno zboží nové.Po telefonické domluvě( pán byl velice ochotný a příjemný)jsem měla zboží do týdne i s výměnou.Obchod doporučuji, dobré ceny a rychlé doručení.

• Jsem spokojena

• Komunikace rychlé dodání
    • Nic

• Ceny
    • Rychlost

Vše O.K.

• Není kamenná pobočka v Praze.

Rychle odesláno, dobře zabaleno.

• Velký výběr her

Velký výběr her, konzolí a příslušenství, dobrý poměr cena/výkon. Dodání zboží lehce delší z důvodu naskladnění (o pár dní než bývá obvykle), ale komunikace v pořádku, nic zásadního. Zboží dorazilo v pořádku.

• Rychlé vyřízení objednávky.
    • Objednána EN verze hry, dorazil disk z polské distribuce (přestože na jejich webu je zdůrazněno, že toto se nemůže stát).
    • Hra byla nekvalitně zabalena a disk dorazil v prasklé krabičce.
    • Na heurece měli uvedeno, že se hrou zasílají i dárek zdarma. Ten nedorazil. Dle vyjádření obchodu je vše v pořádku, neb na jejich webu mají uvedenu zmínku o tom, že toto platí jen do rozebrání zásob - nicméně toto info na heurece chybělo, tam měli uveden dárek zdarma bez dalších podmínek.

Objednána krabicová verze hry na xbox, s nákupem jsem nebyl spokojen, viz níže.

Reakce obchodu Herní svět

velice se omlouváme za nedorozumění.
    Ano bohužel zboží se při expedici zaměnilo za jinou (dražší jazykovou verzi na obalu), je to naše chyba.
    Hry standardně balíme do bublinkových obálek, posílají se takto i za hranice s doručením bez problému.
    Bohužel Heuréka nemá podrobnější popis skrze dárky ke zboží. Snažíme se vždy co nejdříve po vybrání zásob dárků informace mazat.

Nyní možná řešení:
    skrze jinou jazykovou mutaci na samotném obalu hry - stačí nás kontaktovat a my v co nejkratším možném termínu se snažíme tuto nepříjemnost vyřešit.
    Pokud Vám dorazila poškozená hra, opět stačí nás kontaktovat a my najdeme za daného přepravce možnou nápravu.
    Například doposláni nové krabičky, pokud nebyl narušen papírový přebal atd...
    Skrze Heuréku je to bohužel složitější, vzhledem k tomu, že na našem webu máme upozornění "dárky do vybrání" bereme automaticky, že klienti vědí, že se na ně již nemusí dostat, jakmile kolegové dárky rozdají snažíme se co nejdříve dárek vždy smazat.

Velice nás mrzí, že jste byl nespokojen.

S pozdravem tým Herního světa.

Rychlé doručení, velký výběr

Rychlost dodání zboží, dobré ceny, velký výběr moderního zboží, dobrá komunikace

• rychlost, cena

+ cena , rychlost doručení
    - trošku delší doba spouštění elektronicky doručených her

spokojenost

• rychlé doručení
    • dobré ceny
    • zastaralejší web

Spolehlivý obchod, dobré ceny, velmi rychlé dodání.

• Rychlé vyřízení mojí objednávky

• Obchod je moc dobré
    • Jsem velmi spokojen
    • Hra je moc skvělá
    • S hrou jsem velmi spokojen

• Levné fyzické kopie her
    • Předobjednávka mi přišla v den vydání

• Rychlost
    • Cena