• rychlost dodání , kvalitní zboží

• rychlé vyřízení

• Batůžek, který stačilo zabalit do igelitu, přišel v obří, 15x větší krabici vyplněné bordelem.
    • I když jsem nesouhlasil se zasíláním nabídek, obchod mi okamžitě začal spamovat poštu.

Reakce obchodu Hannah.cz

k newsletteru jsme Vás přihlásit nemůžeme, tzn. že jste si tuto volbu musel zaškrtnout při vytváření objednávky. Nicméně jste se již odhlásil, tzn. že Vám od nás nic nechodí. Co se týče balení, tak to je samozřejmě pochybení na naší straně. Již jsme kontaktovali naší logistiku, aby došlo k nápravě. Moc se za to omlouváme.

• rachle a spolehlivě

Super

S firmou Hannah mám dlouholeté dobré zkušenosti, jenom by s cenou mohli trochu ubrat,

• Vše v poho
    • kvalitní zboží

• v obchodě si lze zboží vyzkoušet

• Rychlé dodání, spokojenost nadevše

• rychle dodani

Reakce obchodu Hannah.cz

děkujeme za 100% hodnocení.

S pozdravem Hannah

Občas nákup věcí v akci a výprodeji.

• Vše ok

• Dodání ok, zboží ok, naprostá spokojenost

Reakce obchodu Hannah.cz

děkujeme za pochvalu, vážíme si jí!

S pozdravem Hannah

• Široká nabídka, občas slevy.

• Velká rychlost, spolehlivost.

Není to naše první pozitivní zkušenost s tímto obchodem. Jsme naprosto spokojeni.

Reakce obchodu Hannah.cz

děkujeme za kladné hodnocení a jsme rádi, že se k nám vracíte, ještě jednou děkujeme.

• Hezké výprodejové slevy

Objednal jsem si kalhoty ve výprodeji, po boji s nefunkčním kódem na první nákup jsem to vzdal, objednal bez kódu a informoval obchod, že kód nefungoval, obchod se obratem ozval, že slevu z kódu mi pošle na účet, načež mi přišel e-mail, že se zjistilo, že zboží již není k dispozici vůbec, tak jsem vše stornoval, jinak nepochybuji, že je to skvělý e-shop :-)

Reakce obchodu Hannah.cz

omlouváme se za komplikace, které jste na našem e-shopu měl. Bohužel pokud jde o poslední kusy, které nám mají být přeposílány z našich prodejen, tak je možné, že je nedohledají z důvodu odcizení nebo je tento kus poškozený. Bohužel tohle se stalo u Vámi objednaných kalhot. Ještě jednou se omlouváme.

• Rychlost,prostě žádný problém

• není možno platit kartou či hotově při převzetí zboží v obchodě

vše v pořádku

Reakce obchodu Hannah.cz

ano, máte pravdu. Platit přímo na prodejně lze pouze rezervaci. Pokud zvolíte "Osobní odběr", tak je nutné jej zaplatit předem.