Vše v pořádku
- Rychlé zpracování objednávky.
- Dobrá komunikace.
- Rychlé dodací lhůty, perfektní komunikace
Musím pochválit. Stalo se, že manžel chtěl trička trochu větší než jsem objednala a vrácení v obchodě Rock Point bylo rychlé a snadné. Zboží si vzali a peníze hned vrátili na platební kartu - super.
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že Vám možnost vrácení zboží na prodejně vyhovuje. Novinkou je, že Vám vrátí peníze ihned zpět na kartu, což mnoho zákazníků oceňuje.
S pozdravem Hannah -
Poprvé jsem objednávala s eshopu a bylo to skvělé
- Kvalita a rychlost
Pěkný výběr zboží, rychlé dodání, vše bez problémů.
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za kladné hodnocení.
S pozdravem Hannah -
Vyhovuje mi přehlednost nabídky a výběru zboží.
Paní prodavačky absolutně neorientované o zboží, které prodávají, jak v přízemí, tak v patře. Není schopna říci u vysokohoské bundy s membránou, jaký má vodní sloupec, prý by se musela jít podívat...ale nešla. Nerozumí a není schopna poradit, jaký je rozdíl mezi bundou za 2900 Kč a 6900 Kč. Nakonec jsem v obchodě nenakoupila.
Jinak ale v jednání milá, slušná, bez arogance. -
všetko prebehlo v poriadku, dodanie bolo rýchle, sandále super sedia
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, vážíme si jí. Zároveň máme radost, že jste byla spokojená s vyřízením objednávky a objednané boty Vám vyhovují, což rádi čteme.
Vše v pohodě.
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za 100% hodnocení.
Vše o.k.
Spokojenost
- spolehlivost
- Specializovaný kamenný i eshop.
- Komplikace při požadavku na přesun zboží mezi provozovnami.
Celkově pozitivní dojem z profesionálního přístupu poněkud narušila "strojovost" reakce na řešení požadavku, který byl jistě realizovatelný, jen nezapadal do zavedených standardů. Jedná se však zřejmě o daň z vyžívání automatických reakcí na dotazy zákazníků.
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za vytvoření rezervace. Je možné, že v době návštěvy prodejny tam byl nějaký brigádník či nezkušený kolega. Mrzí nás Vaše zkušenost a omlouváme se.
vše bez problémů
Rychlost
- Rychlost dodání, velký výběr zboží
Rychlost dodání, velký výběr zboží
Rychlé doručení, dobrá komunikace
Reakce obchodu Hannah.cz
děkujeme za zpětnou vazbu a budeme se těšit na případnou další objednávku.
- Super