• zakoupeno v Hannah.cz před 3 měsíci

• Vstřícnost a ochota zaměstnanců firmy Hannah při vrácení zboží.
    • Konečně si v posledních letech udělali vlastní eshop (na vlastní webové adrese); předtím to vždycky přesměrovávalo na eshop RockPointu.
    • Většinou (kromě doby, kdy měnili informační systém) rozumná doba dodání - cca 3 pracovní dny po objednání, což je na internetu běžný standard.
    • Čím dál horší zboží (hodnotím outdoorové bundy); poslední dobré modely jsou z roku 2021.
    • To, že mají všechno vystavené na prodejnách a odtud to vezmou, když si něco objednáte; důvody chápu, ale na zboží se to podepisuje.
    • Málo informují emailem o stavu objednávky. Člověk se musí opakovaně dívat na tu stránku s objednávkou, aby věděl, co se s objednávkou děje. Jiné eshopy komunikují mnohem lépe.

Hannah dělal kdysi výborné turistické bundy. Jednu od nich mám už asi 20 let a kromě toho, že se jí odlepily pásky, kterými byly podlepené švy, je pořád jako nová. Má spoustu šikovných a praktických vychytávek, které se dnes už na bundách vůbec nevyskytují.
    Zhoršuje se postupně všechno:
    Například místo kapuce sbalitelné do límce (což je velmi praktické), mají snad už všechny bundy tu tzv. přinechanou kapuci (někde tomu říkají integrovanou), která ale když máte bundu rozepnutou a kapuci dole, tak Vám ji stáhne dozadu tak, že máte holý krk, protože tam není límec.
    Taky začali používat velmi tenké materiály, tudíž jsou to už spíš takové bundičky než normální pevné bundy, které by Vás i zahřály.
    Letošní modely jsou barevně vysloveně ošklivé a navíc jsou všechny dělané v jakémsi zúženém střihu (který sice dál nazývají Regular Fit, ale není to pravda), takže je ta bunda úzká i mně, a to jsem normálně vysoký a štíhlý.
    Je to škoda, protože dřív dělali bundy pro běžného turistu opravdu výborné a za dobrou cenu.

• zakoupeno v Hannah.cz před 3 měsíci

Přehledný web, obrázky odpovídají skutečnému vzhledu, bleskové dodání.

• zakoupeno v Hannah.cz před 3 měsíci

• Vyzvednutí v obchodě, což je super, v obchodním centru mají delší dobu otevření, rychlé dodání, v obchodě jsem mohla zboží vyzkoušet...

• Moznost si veci vyzkouset
  • zakoupeno v Hannah.cz před 3 měsíci

Vše bylo v pořádku, objednávka byla vyřízena rychle.

• dostupnost

• Dobrá komunikace

Vše v pořádku.

Vše oka, jak má být!

• zakoupeno v Hannah.cz před 4 měsíci

• Rychlé dodání, kvalitní zboží, přijatelné ceny

• kvalitní zpracování oděvů
    • časté akční nabídky
    • bezproblémové vrácení zboží a výplata vratek
  • zakoupeno v Hannah.cz před 4 měsíci

Objednávala jsem celkem 3 věci a všechny byly skladem. Měly mi být odeslány do 2-3 dní od zaplacení. Zaplatila jsem hned, ale teprve po týdnu jsem byla informována o dalším zdržení objednávky. Kdybych to věděla, objednala bych jinde.

Reakce obchodu Hannah.cz

velice se omlouváme za zdržení objednávky. V těchto dnech pro Vás vylepšujeme skladový systém, abychom zkrátili dobu expedice. Bohužel se to neobešlo bez komplikací, za což se omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost. Děláme vše, co je v našich silách, ale Vaše hodnocení chápeme.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Hannah.cz

děkujeme za kladné hodnocení a budeme se těšit na Váš případný další dákup.

• Krásné a praktické zbozi
    • Dlouha doba cekani

Mám hannah ráda,mám plno věcí.Problem je dodací lhůta,více jak týden v dnešní době.

Reakce obchodu Hannah.cz

ano, v těchto dnech přechází náš sklad na nový systém a prodlužuje se nám doba dodání, za což se moc omlouváme.

• Stále čekám na dodání

Reakce obchodu Hannah.cz

Vaše objednávka je v tuto chvíli již na cestě k Vám. Velice se omlouváme za delší dobu dodání, která je způsobena přechodem našeho skladu na nový systém. Vaše hodnocení chápeme a situace nás mrzí.

• zakoupeno v Hannah.cz před 4 měsíci

Zboží je hezké, musela jsem vrátit jelikož i velikost 36 je mi veliká a menší nevedete (odpovídá vel.38)

Reakce obchodu Hannah.cz

mrzí nás, že Vám objednaný produkt neseděl. Možná to vyjde příště :).

• Neodpovídají na zprávy

Reakce obchodu Hannah.cz

na email, který jste nám zaslal jsme Vám následující pracovní den odpověděli. Emailovou komunikaci vyřizujeme postupně od nejstarších. Bohužel v případě, že je emailů více, tak vyřízení bohužel někdy trvá, ale snažíme vše vyřizovat co nejdřív.

• rychlost dodání
  • zakoupeno v Hannah.cz před 4 měsíci

Vsrricnost, ochota, profesionalni pristup pri prevzeti zbozi s dalsi nabidkou.

Reakce obchodu Hannah.cz

děkujeme za kladné hodnocení, máme radost, že jste byla s vyřízením i s vyzvednutím objednávky na prodejně spokojená.

• zakoupeno v Hannah.cz před 4 měsíci

Rychlé jednání, sandále jsou super

Reakce obchodu Hannah.cz

jsme rádi, že jste s produktem spokojená.