- Poplatak pri vraceni zbizi
Při nákupu svetru za 4 000 bych očekávala třeba zabalení zboží, nebo snad papírová taška zdarma? Ne sdělení, můžete si zakoupit zálohovanou tašku.
A reakce je to ekologické. Opravdu, kde se tašky šijí, z jakého materiálu, jak se k nám dopravuji atd. Co veškeré vaše zboží, ty mini plastové lahvičky, čelovky z plastu s baterií ? Spíše absence proklientského chování. Můj pocit z nákupu u Vás, zboží jste si koupila, peníze jsme dostali, takže už neobtěžujte. U konkurence nejen že zboží zabalí, podají do ruky, představte si, že i poděkuji za nákup a do tašky přidají např. vizitku nebo leták obchodu. Odnášet zboží v ruce (v igelitovém sáčku)? Vysoká úroveň obchodu.Reakce obchodu Hanibal
Vážená zákaznice,
děkujeme, že jste si zkušenost z našeho obchodu nenechala pro sebe a mrzí nás, jak vnímáte naše
chování. Vnímám pochybení, že vám nebyl postup s balením zboží dobře vysvětlen personálem
prodejny, ale na našem webu k uvedenému máme veškeré informace (viz níže).
V žádném případě nechceme šetřit na klientech, ale jsme ve střetu s tím, že chceme šetřit naše
životní prostředí. Ani papírová taška, či žádný jiný obalový materiál, není tak ekologický, jako pevnější
a k opakovanému použití vhodná textilní taška. Ta není vyrobena někde v dálných zemích, ale naopak
recyklujeme materiál z vyřazených stanových textilií z reklamací a tašky šijeme v tuzemsku.
Za obchodní oddělení Hanibal Svatopluk Antoš
Velká taška nejen na nákupy vyrobená ze stanu.
Bývala jsem stan, teď jsem taška.
Poté, co už jsem jako stan dosloužila, mě vzali do Hanibalu a udělali ze mě tašku. Takže si teď ve mně
můžete odnést nákup a pak mě vrátit. Jsem totiž zálohovaná částkou 100 Kč. Nebo si mně můžete
nechat a používat až do roztrhání.
Nechceme vyrábět igelitové a papírové nákupní tašky. Je to jen výroba odpadu. Pokud zákazník nemá
vlastní tašku, máme řešení. Na každé prodejně mu půjčíme tašku na zálohu 100,- Kč. Může ji kdykoliv
vrátit a dostane zpět peníze. I když taška bude poškozená. My ji pošleme na recyklaci.
Up-cycling je proces přeměňování odpadového materiálu nebo nepotřebných produktů v nové
materiály či produkty lepší kvality, pro zlepšení hodnot životního prostředí. Je to protiklad down-
cycling procesu, který na rozdíl od up-cyclingu kvalitu produktu snižuje.
Každá taška je originál! Objevují se na ní nápisy, poutka, zipy, očka a další… Zkrátka taška ušitá ze
stanu.
Tašku šijí ženy z farní charity. Dáváme tak práci lidem, kteří jsou na trhu zaměstnání znevýhodnění.
Rozměry
40 × 38 × 15 cm (v × š × h)
Materiál
Liší se u každé tašky, vždy to ale bude polyamid nebo polyester. -
- Menší outdoorový obchod se zajímavým výběrem.
- Zajímavá představení produktů na YT, za to palec nahoru.
- Personál na prodejnách je tragický, nerozumí zboží, materiálům ani nemá přehled v daných značkách. Týká se obou Pražských prodejen, podobná zkušenost.
- Personál nezná princip svého vlastního eshopu, nedokáže poradit jak udělat předobjednávku na momentálně nedostupné zboží.
- Personál nepozná rozdíl mezi starým a aktuálním modelem bundy a neprojevuje ochotu to nějak aktivně zjistit, čeká že to zákazník vzdá a nebude otravovat.
- Produkťáci listují nový a starý model zboží na jednu položku a tím v tom dělají zákazníkům i vlastnímu personálu na prodejnách totální guláš.
- Na dotaz v chatu jaký je rozdíl mezi novým a starým modelem bundy Tilak jsem dostal odpověď, že zatím ještě nezkoušeli a neví, ať jdu na prodejně, ale tam kolegyně nedokázali ani určit co je starý a co nový model, prostě tragédie.
- Balík mi by doručen o dva dny později, protože jej prodejce stopl GLS při doručování, pže řešili nějaký svůj interní průšvih. Support sice ochotný, ale x zbytečných telefonátů a prodleva.
Přišel jsem o iluzi, že nakupuji ve speciálce, úroveň znalostí personálu je jak někde v Tescu nebo podobném all-in-one obchodě.
- prijemna a kompetentni prodavacka v kamenném obchodě
- nedostupna info-linka
- selektivní odpovedi na objednávky pres e-shop
- pres zruseni 3 ze 4 objednavek pres e-shop (které nebyly potvzeni pres e-mail) mi bylo nauctovan poplatek za osobni vyzvednuti
- vyzvwdnuti jedine potvrzené objednavky jsem musela zaurgovat e-mailem na obchod
Doporučuji osobi navstevu v kamenenem obchodě, ale nedoporučuji cololiv objednat pres e-shop, který viditelně neni procesně dořešen a nema ani fungující hot-line.
Dobrý den, Jano,
děkujeme za zpětnou vazbu, mrzí nás, že jste se k nám nedovolala, když jste potřebovala. V sezóně je naše zákaznická linka velmi vytížená, přes to se snažíme vyřídit všechny požadavky našich zákazníků. Na zmeškané hovory se opravdu snažíme zavolat zpět, v historii hovorů jsem i viděla, že se Vám kolega pokoušel dovolat. Váš email k nám dorazil, odpověděla jsem na něj skrze SMS, jak jste i v emailu žádala, pokud Vám SMS nedorazila, tak se velmi omlouvám, ale muselo se jednat o technický nedostatek, který už jsem nezvládla podchytit. Teď zpětně uznávám, že jsem měla po přečtení emailu rovnou volat, nedošlo by k takovému řetězení nedorozumění.
Poplatek 19 Kč účtujeme objednávkám s osobním vyzvednutím do 2 000 Kč (pro členy Hanibal Klubu od 1 500 Kč zdarma). Pokud jste ale se službou nebyla spokojena, rádi Vám poplatek vrátíme zpět. Zároveň Vám jako omluvu za zhoršenou komunikaci se zákaznickou péčí nahrávám do zákaznického účtu 150 b. (= 150 Kč), které můžete uplatnit na eshopu. Věřím, že si teď s Vašimi požadavky poradíme lépe a pohotověji, budeme moc rádi, pokud nám dáte druhou šanci.
Lucka - tým zákaznické péče -
Nabízená sleva byla špatně vypočtena.
Dobrý den, Jane,
děkujeme za zpětnou vazbu. Ve Vaší objednávce jste uplatnil kód BAZAAR10, což byla sleva 10% na zboží ve Výprodejové sekci. Tato informace byla zákazníkům komunikována. Z toho důvodu jste měl slevu uplatněnou pouze u dvou ze čtyř položek, zbylé dvě nebyly ve výprodeji (spací pytel a opasek značky Warmpeace).
Celkovou cenu objednávky jste viděl při dokončení, a ačkoliv jste s ní očividně nesouhlasil, objednávku jste zaplatil a jen jste do poznámky napsal, že Vám dlužíme peníze a přejete si je vrátit na kartu. Dle emailové komunikace jsme na Vaše přání objednávku zrušili kompletně a celou platbu jsme Vám vrátili zpět na kartu.
Mrzí nás, že došlo k takovému nedorozumění, snad se příště potkáme u úspěšného nákupu. V případě nejasností k aktuálním slevám jsme Vám k dispozici na naší lince nebo emailu.
S přáním pěkného dne
- Velký výběr produktů
- Přehledné stránky
- Při vratce zboží čekání přes měsíc na vrácení peněz
- Problém se dovolat
- Chybná komunikace se zákazníkem a chaos
Sympatický e-shop, bohužel v mém případě jsem narazil. Boty dorazily, neseděly, tak jsem je vrátil zpět (13. 2. na Zásilkovnu, Hanibal balík převzal 18. 2. dle Zásilkovny).
28. 2. jsem psal dotaz na vrácení peněz - bez reakce.
6. 3. jsem opakovaně žádal o informaci k doposud nevrácené platbě. Zkoušel jsem i opakovaně volat, telefon nikdo nebral
7. 3. přišla odpověď, že několik dnů prý (údajně) nefungovali kvůli přechodu na nový systém. A že balík obdrželi 20. února, vratku prý vyřídí do konce týdne.
16. 3. omluva s tím, že chtějí poslat potvrzení předání balíku na Zásilkovnu - balík prý nemají!!! Přestože týden předtím tvrdili, že balík obdrželi.
21. 3. jsem konečně obbdržel peníze zpět.
Chyba se stát může, to chápu, avšak takováto kumulace selhání, neodpovídání na maily, nezvedání telefonů a chaosu ve vrácených balících , svědčí o nedostatcích Hanibal. Bohužel, příště nakupuji jinde.Reakce obchodu Hanibal
děkujeme za zpětnou vazbu. Standardně se snažíme vratky vyřizovat do dvou pracovních dnů, o to více mne mrzí, že jste na vrácení peněz musel čekat takhle dlouho.
K pochybení došlo na naší straně, přechod na nový účetní/informační systém na přelomu února a března způsobil v některých procesech trochu zmatek a tak se zvýšila i vytíženost naší zákaznické linky. Pokud nejsme dostupní na telefonu, je možné nám poslat email či napsat na chat na našem eshopu. Váš první email skončil bohužel ve spamu, zvládli jsme zareagovat až na druhý email, který přišel v pořádku do naší schránky. Jakmile jsme se ke zprávám dostali, začali jsme celou situaci řešit.
Jak sám píšete, byla to kumulace lidské chyby a nadprůměrně vytíženosti naší zákaznické péče, v tuto chvíli již naše zákaznická péče funguje tak, jak jsme my i naši zákazníci zvyklí.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti.
Lucka - tým zákaznické péče -
Zadna komunikaci o objednavce, z jakeho duvodu neni zbozi vyexpeovano...
Dobrý den, Ivo,
děkuji za zpětnou vazbu. Na informování zákazníků o průběhu vyřízení objednávky jsme si vždy dávali záležet, o to více mě mrzí, že jsme ve Vašem případě nevěnovali objednávce náležitou pozornost a zprávu o prodlevě v dodání nepředali včas.
Do vašeho zákaznického účtu jsem nahrála 200 b. (200 Kč) , které můžete v dalších nákupech využít v případě, že se rozhodnete na nás zcela nezanevřít.
Nyní je již objednávka na cestě za Vámi. Pokud by s dodáním či produktem bylo cokoliv v nepořádku, jsme Vám plně k dispozici.
Za nepříjemnosti se moc omlouvám.
- Nedodáno
Prodavač v obchodě slíbil datum dodání, který nebyl dodržen. Zboží jsem nemohl vyzvednout.
Reakce obchodu Hanibal
děkujeme za zpětnou vazbu. Prověřila jsem cestu Vaší objednávky a ráda bych uvedla na pravou míru, že Vaše objednávka byla zrušena proto, že nebyla uhrazena. Platební pokyny Vám byly zaslané i opakovaně na uvedený e-mail.
Pokud se hodnocení týká jiné objednávky, můžete nám, prosím, sdělit podrobnější informace, abychom se nedostatků propříště vyvarovali?
Děkuji a přeji hezký den
- Hezký výběr, dobré ceny
- Objednala jsem zboží, nepřišlo mi potvrzení. To mi přišlo podezřelé, tak jsem psala do obchodu, zda je vše ok, a nikdo se mi neozval. Reklamy mi chodí, takže maily z obchodu ve spamu nekončí (samozřejmě jsem to také kontrolovala).
Toto je poprvé za mnoho let, co se mi něco takového stalo u českého e-shopu, a taky poprvé, kdy píšu negativní recenzi. Chce se mi věřit, že se jednalo o omyl.
Dobrý den, Terezo,
děkujeme za zpětnou vazbu. Kolegyně ze zákaznické péče mne průběžně informovala o komunikaci, kterou s Vámi vedla a jsem ráda, že se nám situaci podařilo vyřešit.
Dovolím si situaci shrnout případným čtenářům a potenciálním zákazníkům.
1) Potvrzení k objednávce včetně platebních pokynů bylo odesláno ihned po vytvoření objednávky – zjišťujeme příčinu nedoručení do Vaší e-mailové schránky.
2) 3 dny od vytvoření objednávky od nás odešla prosba k provedení platby, neb jsme nechtěli objednávku zrušit z důvodu nezaplacení.
3) E-mail, který jste na naši adresu [email protected] zasílala, nebyl do naší schránky doručen – i v tomto případě zjišťujeme důvody nedoručení zprávy a budeme rádi za Vaši pomoc v případném přeposlání / vyscreenování hlavičky odeslaného e-mailu, abychom zjistili případné technické komplikace.
4) Ve spolupráci s kolegyní ze zákaznické péče byla objednávka v pořádku vyřízena a nyní je již na cestě za Vámi. :-)
Děkujeme za spolupráci!
S přáním pohodového dne
- zbozi je vadne
nakoupila jsem v obchode, ktery propaguje kvalitu (protoze odjizdim a nemohu vracet) a presto je zbozi nekvalitni - vadne, nefunguje
Dobrý den, Jano,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud máte podezření na nesprávné fungování, kontaktujte, prosím, naši zákaznickou linku. Když nám popíšete, v čem se dle Vás, svítilna chová špatně, třeba přijdeme, v čem je zakopaný pes. Se svítilnou, kterou jste zakoupila, mám osobně jedině dobré zkušenosti. Výrobní vadu však nelze nikdy vyloučit. Obávám se však, že bez podrobnějších informací, nemáme v tuto chvíli jak pomoci.
Andrea – tým zákaznické péče -
Objednal jsem si 2 ks kartuše pro kenpingový vařič.Balík dorazil v kartonu ,kam by se jich vešlo asi osm,bohužel bez jakékoliv vystélky. Mám, je došly, vypadají, že už jsem je nějakou dobu používal,otlučené a poškrábané.Nevadí, hlavně že došly. A hlavně aby to hořelo,nebo jsem někde,
Reakce obchodu Hanibal
děkujeme za zpětnou vazbu. Za nedostatečné zabalení se moc omlouváme, určitě si na to pro příště dáme pozor. Pokud byly kartuše při dodání poškozené nebo jevily známky používání, určitě kontaktujte naši zákaznickou podporu. V takovém případě není potíž kartuše vyměnit nebo vrátit.
S přáním pěkného dne
Andrea – tým zákaznické péče -
- za více jak týden zboží nepřišlo
Reakce obchodu Hanibal
velice mne mrzí, že jste od nás informaci k dostupnosti nedostal dříve. Během dnešního dne se s Vámi spojí kolegyně ze zákaznické podpory a informaci k dostupnosti Vám předá.
Andrea – tým zákaznické péče -
- batoh o třetinu dražší než podobných obchodech
Zboží o třetinu!!! dražší než v podobných obchodech
Reakce obchodu Hanibal
děkujeme za zpětnou vazbu a zároveň děkujeme za upozornění na chybně nastavenou cenu u jednoho z našich produktů. Objednaný batoh Vám byl skutečně prodán za nesprávnou cenu, a to vlivem záměny dvou produktů. Po Vašem upozornění došlo ke stažení produktu z webových stránek s tím, že bude nahrán v nejbližších dnech se správnými údaji. Budete-li mít o batoh i nadále zájem, budete ho moci brzy zakoupit za cenu 2 755 Kč.
Omlouváme se za nedopatření, určitě se nejednalo o úmysl Vás či jakéhokoliv jiného zákazníka poškodit.
- Nespolehlivý obchod
- Neschopný personál, zejm. paní či slečna na infolince
Objednal jsem si stan Hilleberg Rogen, ale vůbec mi nedošel e-mail o objednávce.
Objednal jsem si asi po týdnu podruhé...opět to samé.
Psal jsem pár mailů, odpověď žádná.
Slečna na infolince bohužel neumí odeslat mail (2x se jí to nepodařilo).
Objednávku tedy nepovažuji za platnou a budu nucen objednat stan jinde.
Je škoda, že takto dříve výborný obchod takto dopadl po pandemii.
Dříve jsem v tomto obchodě nakupovat a vše bylo perfektní.Reakce obchodu Hanibal
Dobrý den, René,
děkujeme za zpětnou vazbu. Přiznávám, že jsem z Vaší zprávy poněkud překvapená. Vezmu to tedy popořadě a dovolím si zrekapitulovat situaci.
Stan Hilleberg Rogen jste objednal a zároveň v poznámce objednávky poptal produkt, který je mimo naši nabídku. Jak k této, tak ke druhé objednávce Vám potvrzovací e-maily byly odeslané automaticky ihned po dokončení objednávky. Vše rádi doložíme výpisy z naší adresy.
Produkt, který jste poptával nad rámec naší nabídky jsme pro Vás začali shánět, načež jsme s Vámi proces objednávky řešili jak telefonicky, tak e-mailem. Na naše zprávy s podmínkami objednávky nestandardního zboží nám dosud Vaše odpověď nepřišla.
Odeslané Vám byly i dodatečně přeposlané e-maily, jejichž zmíněné nedoručení svádíte na neschopnost našich kolegů.
Síla techniky není nekonečná, je zcela možné, že se zprávy schovaly ve spamu nebo v jiné e-mailové složce, vše má ale svá řešení.
Mrzí nás, že jste vůči nám zaujal toto stanovisko, obávám se však, že více z naší strany již nebylo možné udělat. Dle Vašeho přání tedy objednávku rušíme a přejeme mnoho zdaru při výběru jiného vybavení.
Andrea – tým zákaznické péče -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Femund Tilak Lady podľa ponuky mala byť so žltým zapínaním, mesto toho bolo zapínanie v šedej farbe co sa mi vôbec nepáči. Keby som vedela ze nepríde vo farbe akú som si vybrala nebola by som si ju objednala. Prosím o nápravu!!! Ďakujem. Nespokojná zákaznícka.
Reakce obchodu Hanibal
mrzí nás, že jste s nákupem nebyla spokojená. Zároveň tak děkujeme za upozornění, fotku jsme již nahradili tou správnou. Zipy u této mikiny byly výrobcem změněny, nebyli jsme však včas informováni, proto nebyla u produktu aktuální fotografie.
Mikinu v tuto chvíli vyměnit nemůžeme, jelikož se v původní verzi již nevyrábí. V tuto chvíli je možné vrácení mikiny, jak Vás již informovala kolegyně v e-mailové komunikaci.
Andrea – tým zákaznické péče -
- Zaměstnanci dodržují platná hygienická opatření
- Dobře poradí když si nevíte rady s výběrem
- Zboží "skladem na pobočce" neznamená, že lze ihned odebrat a může trvat několik hodin než zboží půjde převzít
- "Nové" zboží může být zboží používané nebo vystavované za stejnou cenu
- Nevhodné pokud spěcháte
Pokud jste laik a potřebujete poradit, je fajn zajít na některé z výdejních míst. Pokud víte co chcete a s nákupem spěcháte, nedoporučuji volit tento obchod.
Moje zkušenost je, že jsou zde profíci v outdoor vybavení, ale po stránce customer experience zde existují velké mezery.Reakce obchodu Hanibal
Dobrý den, Jiří,
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že limit pro přípravu objednávky nebyl dodržen. Ve výjimečných případech, kdy se celý tým věnuje zákazníkům na prodejně, může prodlení nastat.
Naši prodejnu můžete také navštívit bez vytvořené rezervace a produkt zakoupit i takto.
Co se týče prodeje použitého nebo vystaveného zboží, s dovolením situaci uvedu na pravou míru. Použité zboží jako nové vybavení rozhodně neprodáváme. Pro použité vybavení nebo vybavení, které není ve 100% kondici máme speciální kategorii - ReUse, kde je zboží nabízené za nižší cenu než je zboží nové. Takovéto zboží také obsahuje popisek stavu a důvodu prodeje za nižší cenu.
Vystavené zboží je za cenu plnou, neboť se nejedná o nijak znehodnocené zboží, jde pouze o zboží vystavené k běžnému zkoušení na prodejně, jak tomu bývá v běžných prodejnách.
Pokud však během času stráveném na prodejně získáte pocit, že se Vám dostává použitého nebo jinak znehodnoceného zboží, obraťte se, prosím, na náš personál, abychom mohli situaci napravit.
- Komunikace naprosto žádna
Dobrý den, Oldřichu,
děkujeme za zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste s průběhem objednávky nebyl spokojen. Stan, který jste objednával nebyl na žádném z našich skladů dostupný, dostupnost byla pouze "na dotaz". Bylo tedy potřeba nejdříve dostupnost ověřit u dodavatele. Jakmile bychom tyto informace získali, byl byste informován o případném termínu dodání.
Andrea – tým zákaznické péče -
Komunikace katastrofa!!! Objednané zboží nikde, až po me telefonické urgenci mi bylo sděleno, ze zboží není i když vse potvrzeno e-mailem. Dotaz kdy mi vrátí peníze, tak musím počkat týden!!! Děkuji už nikdy.
Dobrý den, Iveto,
omlouváme se za nepříjemnosti vzniklé v důsledku technické odstávky, která na našich stránkách proběhla v minulém týdnu. Platbu vracíme zpravidla do druhého pracovního dne, několik dní ale trvá, než si banky převod mezi sebou vykomunikují, proto je konečné datum připsání na Váš účet zhruba jeden týden.
- Dobrá cena v akcii
- Reklamácia topánok po prvom obutí nebola vybavená v zákonnej lehote
- Obchod na emaily nereaguje, ako bola vybavená moja reklamácia tovaru a preto sa obraciam na obchodnú inšpekciu
Absolútne neodporúčam obchod a to z toho dôvodu že tovar je síce v dobre cene a bol aj rýchlo doručený ale na emaily vôbec ale vôbec nereaguje. Reklamácia nebola vybavená v zákonnej 30 dňovej lehote a preto sa obraciam na obchodnú inšpekciu
Reakce obchodu Hanibal
děkujeme za zpětnou vazbu. O průběhu reklamace jste byl informován e-mailem ten samý den, kdy jste nás s dotazem na reklamaci kontaktoval. Následující den jsme se s Vámi pokoušeli navázat telefonické spojení, avšak neúspěšně. Kontaktovali jsme Vás tedy opětovně e-mailem a dali na výběr dvě možnosti vyřízení (počkat na reklamovanou obuv, která byla u výrobce, nebo vrácení peněz).
Dosud nám od Vás žádná reakce nepřišla. Vaše reklamace tedy neskončila nevyřízená proto, že byste od nás nedostal odpověď, ale proto, že čekáme na Vaše vyjádření. Platba zatím nemohla být vrácena z důvodu neuvedení čísla účtu v reklamačním formuláři. Věříme, že se jedná o pouhé nedorozumění, které se nám podaří rychle vykomunikovat.
Níže připojuji zmíněnou e-mailovou komunikaci.
21.06.2021 10:13:20
Dobrý den, Petře,
dnes jsme spolu mluvili ohledně Vaší reklamace. Z dřívější komunikace jsem zjistila, že jste se měl rozhodnout, zda chcete na boty počkat nebo vrátit peníze. Boty nám z Hanwagu stále nepřišly.
Lucka
Zobrazit původní text
Dne 17.06.2021 15:25:35 [email protected] napsal/a:
boty nedorazily ani dnes, máte tedy nárok na vrácení peněz. Pokud byste ovšem chtěl počkat na opravu bot, je to možné a můžeme o tom Hanwag informovat. Dejte nám prosím vědět, zda si přejete reklamaci vyřídit vrácením peněz, nebo počkat.
Dne 16.06.2021 14:09:05 [email protected] napsal/a:
zatím máme ještě jeden den na to aby, nám přišli od dodavatele. Nyní jsou boty stále na opravě v Německu. Počkáme tedy do zítra a pokud nedorazí, tak Vás budeme kontaktovat a buď si počkáte, nebo máte samozřejmě nárok na vrácení peněz.
Hezký den
Honza
Dne 16.06.2021 10:24:28 [email protected] napsal/a:
Pekný deň prajem.
Rád by som vedel ako sa vyriešila moja reklamácia a kedy mi bude doručený opravený alebo vymenený tovar Hanwag Tarso Low ES. Preto že 30 dní na vybavenie reklamácie ubehlo a nebol som zatiaľ informovaný.
Ďakujem za odpoveď, XXX XXX
Andrea – tým zákaznické péče