Rychlé dodání, skvělý výrobek

Přístroj je na snadné čištění, ale snadné to není. Nabíjení cca 6hodin a práce 2 minuty. Pak znova nabíjet. Na činnost, na kterou je to určeno, to rozhodně není. Škoda. :-(

Asi jsem trochu zklamaná, že obchod se od 6.3.neozval,zda zboží doručí a kdy.Potrebuji pro mou vnučku, žije v Kanadě.Chtela jsem jako dárek,jestli do konce března nedorazí,budu muset sehnat jinde

Skvělá komunikace s obchodem, rychlostí dodání zboží, doporučuji

Vše v naprostém pořádku - spokojenost!

Dárek pro vnučku byl můj první nákup v tomto obchodě. Stránky byly pro mne přehledné, dobře jsem se orientovala v objednání zboží.

• rychlost dodávky

vše OK

• Rychlé vyřízeni jsem spokojená.Děkuji Lukšanová

Rychlé dodání zboží a skvělá komunikace

Zboží bylo poškozené.

• Rychlost dodání zbozi

• Rychlé doručení

• Rychlost dodání

Vypadá to dobře, rychlé dodání.

• Po prodlevě mi bylo sděleno, že požadované zboží není. Proč tedy proběhla objednávka?

Po telefonické dohodě mi dodali jiné zboží.

Reakce obchodu GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop

nechápu informace, které tu píšete. Na našem eshopu jste vytvořila 2 objednávky na totožné zboží, jednou s platbou předem (nezaplaceno) a podruhé s platbou na dobírku. Vzhledem k tomu, že první objednávka nebyla zaplacená, byla naším systémem automaticky po určité době stornována. Druhou objednávku jsme začli vyřizovat, načež jste nám odepsala na email (že zboží zásilku vyřizujeme/balíme), že už o zboží nemáte zájem. Zabalenou zásilku jsme tedy ještě stihli odebrat z auta a neodesílat. Stornovali jsme tedy i druhou objednávku.

Abych odpověděl ještě na Vaší otázku: "Proč tedy proběhla objednávka?" Nevím, na to se musíte zeptat sama sebe p. Santrucková proč vytváříte objednávky, které nechcete odeslat.

Dále bych rád uvedl, že žádná telefonická domluva mezi námi neproběhla a ani telefonický kontakt mezi námi neproběhl tudíž opět nechápu, co tu píšete, že jsme se jakkoli domlouvali - nedomlouvali.

Nejdříve si prosím udělejte pořádek ve svých věcech jelikož jste tu popletla eshopy/objednávky očividně. Poté budeme moc rádi když poskytnete faktickou zpětnou vazbu bez výmyslů.

Tomáš Šťastný
    GOGU.cz - Zákaznická podpora

Super zboží,rychlost,kvalita

• Se zbožím jsem nadmíru spokojen a doručení v pořádku a včas.

V jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla zboží (AKU sekačku) dle popisu doma, dobrý

objednal jsem poprvé