Objednávala jsem si poprvé a jak s rychlostí dodání tak s obchodem jsem byla spokojená
- Rychlost dodání komunikace
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
vynikající....
- Rychla komunikace i doruceni zbozi
Velká spokojenost.
- rychlé jednání
- oceňuji rychlost a srozumitelnost komunikace obchodu, zboží bylo dobře zabaleno a chráněno proti poškození
Rychlá reakce i dodání
- Profesionální přístup k zákazníkům.
Skvělý obchod. Velmi rychlé vyřízení objednávky. Produkt byl nad povolené rozměry zásilkovny, z eshopu mi hned volali a zajistili po domluvě semnou jiný typ doručení. I s touto komplikací dorazilo zboží hned druhý pracovní den od objednání. Super
SKVĚLÁ KOMUNIKACE, RYCHLÉ DODÁNÍ
Během vrácení zboží bez udání důvodu nedostatečná komunikace ze strany obchodu. Chatovací formulář je sice technicky "vychytaný", ale je k ničemu, pokud na dotazy zcela chybí reakce. Nejdřív jsem se poukázal na skutečnost že přestože bylo již zboží dle PPL doručeno, ve statusu je stále už více než den "čekáme na přijetí". Pak jsem se ještě dotazal ohledně termínu zaslání zpětné platby. Místo odpovědi se pouze změnil status na "vyřízeno", aniž by mi platba dorazila, působí ti minimálně arogantně. Telefonicky se mi také nepodařilo spojit. Tak snad peníze dorazí, když už jako zákazník nestojím obchodu ani za pár slov.
Reakce obchodu FUBO
Dobrý den Mariane,
děkuji za feedback. Ověřoval jsem si celou situaci a peníze vám byly zaslány do 3 dnů od přijetí vráceného zboží za sklad. To si nemyslím, že je tak strašné :)
Díky a ať se vám daří,
Michal Nutil
majitel FUBO -
Rychlé dodání, celková spokojenost.
Vše v pořádku, doporučuji.
Vše v pořádku
velmi spokojen.