Příjemné je,že obchod dělá rozvoz i o víkendu (i když si připlatíte 400 kč)...komunikace s obchodem taky skvělá,když jsem něco potřebovala telefonicky ověřit,milá paní na telefonu se mnou vše vyřešila k mé spokojenosti...ale dále pak začíná jedno zklamání za druhým - objednala jsem čerstvou malou kytičku z růží - růže povadlé a nevypadaly zrovna čerstvě...poprvé jsem objednala i dort,ale taky to bylo naposled - dort vypadal krásně, nicméně jeho chuť a velikost byla opravdu zklamáním...za ty peníze jsem čekala mnohem víc...byl opravdu malej a chuť krému uvnitř nepřipomínala mascarpone ani zdaleka...a pak ovocná kytice - nádherná a chutná,ale byla v květináči,na který šlo nahrát fotku - fotka vytištěná na obyčejném papíře,takže stačí květináč umýt pod vodou a i při velké opatrnosti,aby se fotka nesundala,už se stejně sloupává...a ještě k tomu všemu je nalepená nakřivo...tohle bych zvládla i sama doma na tiskárně a nestálo by mně to takový prachy...takže pokud tady ještě někdy něco objednám,bude to maximálně ovocná kytice v hrníčku...to je jediné,co v tomto e-shopu za něco stojí...mrzí mně to,když jsem objednávala před 4 lety,bylo to mnohem lepší

Dobrý den, paní Matěnová ,
    jsme rádi, že při dnešním telefonátu se nám podařilo situaci objasnit a vše vyřešit ke spokojenosti obou stran.
    Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme krásný den,

• Dort neodpovídá obrázku objednávky
    • Složení dortu neodpovídá nabídce na webu

Přijde mi opravdu sprosté, aby na přání k narozeninám byla reklama na další výrobky firmy, ale hlavně hned vedle přání informace o složení, alergenech atd.

Reakce obchodu Frutiko.cz

mrzí nás, že jste s objednávkou nebyl spokojen. Jak jsem již zmiňovala v naší komunikaci, vzhledově byl dort v pořádku dle navolené kombinace.
    Ještě jednou se omlouváme za chybně uvedené složení dortu. Již jsme v systému vše opravili.

Věříme, že i tak dort mamince chutnal :)
    Tým Frutiko.cz

Bohužel musím dát negativní hodnocení. Kamarádce jsem objednala jahody v čokoládě, balíček dorazil ve smluvený termín i čas ale polovina jahod byla zkažená. Kamarádka s rodinou prozvracela celou noc. NEDOPORUČUJI!
    Nerozumím tomu, jak je možné, že takto velká firma si dovolí dodat zboží v tomto stavu

Reakce obchodu Frutiko.cz

ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci. Jsme moc rádi, že se nám společně i s obdarovanou podařilo vše vysvětlit a společně můžeme takto ojedinělou záležitost napravit.
    Tým Frutiko

• Коробочка максимально миниатюрная, на фото выглядит больше. Эустомы были все абсолютно завявшие и помятые, максимально не презентабельный вид. Пришлось заменять цветы чтобы сделать подарок

Reakce obchodu Frutiko.cz

mrzí nás, že flowerbox nesplnil Vaše představy. Jsem ráda, že se nám podařilo dohodnout se na nápravě a moc Vám děkuji za pochopení a vstřícnost.
    S přáním příjemného dne,
    Olga, Frutiko.cz

Detsky dort s motivem na prani - absolutne NE! Neumi si upravit fotku zaslanou zakaznikem tak, aby pasovala na dort - proc teda nabizi tisk vlastniho motivu?! Kdyz mi pani volala, jestli muze obrazek vymenit, tak jsem rekla, ze musi zachovat stejne postavy (jednalo se o minecraft). Nemile prekvapeni pri vyzvednuti, na dortu misto motivu dane postavy napis minecraft (pro dite, co ani neumi cist, jak vyplyva z veku na dortu!) Servis teda za me otresny!

Reakce obchodu Frutiko.cz

moc nás vaše pocity z dortu mrzí.
    Jak jsem zmiňovala v našem hovoru ohledně obrázku, bohužel ne všechny obrázky stažené z internetu lze upravit tak, aby pasovali velikostně na objednaný dort. Pokud je obrázek/fotka v malém rozlišení, tak si při úpravách zhorší kvalita a může se rozmazat, o čem jsme vás předem informovali. Po domluvě jsme tedy obrázek zanechali a jen jsme ho umístili na bok dortu. Logo jsme přidali navíc jen z důvodu prázdného místa, za což se tedy omlouváme.

Věřím ale, že dort i tak udělá malému oslavenci radost a společně si pochutnáte.

Andrea,Frutiko.cz

Výrobek hezky, ale firmu nelze doporučit - nejenže nelze objednat i dovoz den před, ale při osobním vyzvednutí nebyla objednavka nachystana, a byl psán vzkaz obsluhou před přítelem pro kterého to bylo.
    Za ty peníze Nedoporucuji.

Reakce obchodu Frutiko.cz

Dobrý den, Evo, děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyla spokojena s našimi službami. Vaše objednávka se vyzvedávala ihned po otevření pobočky a je to zároveň doba, kdy vychystáváme kurýry na ranní rozvoz, a došlo tedy k menšímu prodlení, za což se Vám omlouváme. Jinak osobní vzkaz máte možnost zadat rovnou při vytvoření objednávky do kolonky "Osobní vzkaz" a byl by obsažen na dárkové kartičce rovnou při jejím vytištění, kdyžto Vy jste nám napsala osobní vzkaz jenom do poznámky "Instrukce ohledně doručení" a byla tedy potřeba objednávku upravit a vytisknout novou dárkovou kartičku - bohužel při větším množství objednávek nemáme možnost přečíst si všechny poznámky na všech vytištěných kartičkách před 8. hodinou ranní, kdy máme nejrušnější provoz.
    Dovoz určitě lze objednat den předem, vždy ale doporučujeme vytvořit objednávku s předstihem, protože jsme nuceni zavírat objednávky po naplnění kapacity řidičů - přijímáme tolik objednávek, kolik jsme schopni doručit a kde můžeme zajistit doručení ve zvoleném časovém rozmezí.
    Věříme, že i přesto Vám náš výrobek chutnal a udělal radost.
    Děkuji za pochopení a přeji vše nejlepší do Nového roku 2024.
    Olga, Frutiko.cz

Přišlo úplně něco jiného než byli na webu

Objednány dva produkty k příležitosti narozenin vnučky.
    Dort doručen, byl dobrý.
    Květinová krabička a přání nedoručeno.

Reakce obchodu Frutiko.cz

ještě jednou se omlouváme za nedopatření ve vaší objednávce. Jsme moc rádi, že se nám společně podařilo domluvit na nápravě a udělat tak vnučce radost.

Tým Frutiko

Květiny na druhý den začaly vadnout

• Zboží bylo neadekvátní k ceně boxu. Na tu cenu bylo v boxu toho velmi málo. Velké zklamání, již si už nic neobjednám.

• Nakupovala jsem již dříve, měla jsem dobrou zkušenost
    • dobrá komunikace
    • Část jahod z jahodové kytice nebyla čerstvá - jedeno v den dodávky

Dobry den,

Rad bych se s Vami podelil o zazitek s Vasi objednavkou. Respektive reaguji na Vasi SMS zpravu abych zanechal hodnoceni.

Predem bych rad zminil, ze jsem Vas staly zakaznik ackoli nemam ucet. Take bych rad zminil ze mohu posoudit kvalitu Vasi prace za 5 let. A vysledek ? Horsi a horsi ! A ma objednavka 173371 byla ta posledni.

Opravdu nehodlam podporovat firmu, ktera si dovoli prodat produkt v nulove kvalite. Nevadilo by mi za produkt zaplatit ale reknete si 1000kc za 20 jahod a jeste je dodate kysela zelene a hnusne ! Clovek ocekava kvalitu za kterou tyto penize plati. Opravdu tragedie s kazdou objednavkou vetsi a vetsi !

O kuryrovi ani nemmluve! Napisete si poznamku dorucit v 18:00 kuryr vola v 17:00 , pak se odmlci a prijede po 19:00 ... tedy perfetkni sluzby, k cenu tam tu poznamku od case doruceni mate ?

Jak jsem psal , objednavam u Vas pravidelne pro ruzne prilezitosti. Ale to skoncilo nebudu podporovat takove firmy jako jate Vy.

Reakce obchodu Frutiko.cz

Navazuji za náš společný hovor a ještě jednou bych se vám ráda omluvila za vzniklou situaci.
    Děkuji vám za zpětnou vazbu jak pro výrobu tak kurýra. Máme tak možnost naše chyby napravit a udělat maximum pro to, aby naše služby byly perfektní.
    Jsem ráda, že se nám společně podařilo vše vysvětlit a těšíme se na další objednávky.

Hezký den,

• Prislo vcas
    • Nabizeji placku s napisem a misto napisu prislo srdce, maji v tom zmatek.

Dort prisel teda v hodne spinave nadobe, roztrhane, i kdyz byl dobre zalepeny, tak tohle teda dojem neudelalo.

Doruceno poskozeno s tvrzenim kuryra, ze to tak dostal, odmitl dat sve jmeno.
    Zadna snaha napravit chybu, presto, ze byl cas dorucit objednavku pred svatky

Reakce obchodu Frutiko.cz

ještě jednou se za celou situaci omlouváme. Celou věc již řešíme s kurýrní službou.
    Jak jsem již zmiňovala v naší komunikaci, mimo Prahu a Středočeský kraj jsme závislý na doručení externí kurýrní službou. Proto bohužel nebylo možné novou zásilku doručit 24.12.
    Chápeme, že objednávka měla být jako Vánoční dárek a doručení později již nemá význam. Vždy se snažíme v případě chyby udělat maximum v okamžitém řešení ale ne vždy je to bohužel možné.
    Opravdu nás celá situace mrzí.

Andrea,Frutiko.cz

• Vše na čas, krásné kytice vypadá.

Vzhledově slaná kytice vypadala krásně, ale byla velmi přechlazená, rajčata téměř nepoživatelné. Cena za dovoz VELMI přemrštěná. Poměr cena kvalita není dobrý. Toto byla moje již druhá zkušenost se slanou kyticí.

Message card was without any elegance or style. Just badely, unevenely cut piece of paper. Totally Czech style

• rychlé a ochotné řešení dotazů

nabízený produkt - jedlá kytice bude spíše sezonní produkt, protože ovoce bylo bez chuti, jevilo známku přezrání (kytici jsme předávali v den převzetí na pobočce), nezachránila to ani poleva.... Ze strany obdarovaných i mě jako kupující to bylo spíše rozčarování - cena neodpovídá kvalitě a určitě bych do nákupu znovu nešla a nedoporučila bych tento jedlý dárek, kromě tedy vizuální stránky a nápadu, který mě zaujal, nebyla kytice dobrá.

Ovocná kytice: vyhozené peníze, ovoce okoralé a nahnilé, místo radosti z dárku hozeno do kontejneru...už nikdy!!!

Reakce obchodu Frutiko.cz

ještě jednou se omlouváme za vzniklou nepříjemnost. Jak jsme již zmiňovali při naší komunikaci, ovoce máme od dodavatelů každý den čerstvé a v té nejlepší kvalitě. Při doručení objednávky v Praze v odpoledních hodinách jsou kytice vyráběny ten den dopoledne aby byly co nejčerstvější.
    Pokud se rozmyslíte a přijmete dle naší domluvy kompenzaci, budeme rádi, pokud se nám ozvete zpět.

Tým Frutiko.cz

Některé kousky ovoce v kytici byli zkažené a kytice celkově neodpovídala fotografii uvedené na webových stránkách. Jediné co můžu pochválit byla milá pani nebo slečna, která kytici přivezla.

Dobrý den Romano,
    ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci a děkujeme za zpětnou vazbu. Jsem ráda, že se nám společně podařilo vše vyřešit.
    Hezký den,
    Tým Frutiko.cz

Tahle objednávka byla má druhá. Za 25 malých jahod nasbiranych na zahradě a obalené v čokoládě za 900 to fakt nechcete.
    První objednávka u této firmy byla v pořádku usměvavé jahody byli Mega veliké. To jsem měl úsměv taktéž já na tváři.

Reakce obchodu Frutiko.cz

Dobrý den pane Honzo, Vaše recenze nás velmi rozesmutnila a po telefonickém hovoru chápeme Vaše rozhořčení, kdy objednávka nesplnila Vaše očekávání v porovnání s objednávkou již dřívější. Chápeme, že jahody Vás zklamaly velikostí. Vždy máme jahody od dodavatele v prémiové kvalitě a pokud jsou malé, pak vždy dodržujeme gramáž. Jak jsme se domluvily, v budoucnu nám do poznámky přidejte požadavek na velké jahody a my uděláme vše proto, abychom Vás nezklamaly. Do emailu Vám také posílám slevu na příští nákup a doufáme, že Vás do budoucna našim servisem a kvalitou přesvědčíme.

S milým pozdravem,
    Radka, Frutiko.cz