Reklama

• Rychle dodani Vzorne zabaleno .Doslo vcane a neporusene.

Mohu jen doporucit

• Rychlost doručení.
    • O ničem nevím.

• Rychlost

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Jaroslavo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem omotávky Tony Spredeman na fotbálek na našem e-shopu spokojena. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Výborná komunikace obchodu, rychlé dodání zboží, naprostá spokojenost, doporučuji

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Terezko. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem Poker vybavení na našem e-shopu spokojena. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Velký výběr, strašně rychlé doručení a vážně velká kvalita. Jsem spokojený.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Romane. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbálek spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

• Rychlá objednávka a doručení.
    • Museli jsme si stůl složit.:))

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Lukáši. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem komerčního stolního fotbalu FAS San siro - grey spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Top Trans poskytl kvalitní servis. Jsme rádi, že jste kompletaci fotbálku zvládl bez jakýchkoliv kompletací. Korpus a sada tyčí jsou již smontovány. Kvůli přepravě na paletě není možné rozesílat fotbálky složené. Přepravci měli problém s tyčemi, které chodili následně často zohýbány. Samozřejmě v kroku objednávky je možné si do-objednat službu "Individuální montáž u klienta", která je ovšem zpoplatněna. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

• rychlost doručení

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den,Vladimíre. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem výrobku Stolní fotbal Stiga World Champs spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Vše v pořádku,rychle dodání,doporučuji.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Ivo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem pouzdra s šipkami Kombi Steel + Softdarts spokojena. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce
    Zásilková společnost PPL - Výdejní místo poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Tento obchod doporučuji. Unikátní rychlost vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Adolfe. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem poker karet Fournier EPT 100% Plastic - Index: Modrá spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Všechno rychle a zboží super . Doporučuji

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Ondřeji. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na stolní fotbálek spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

• Zboží skladem
    • Hned odeslano

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Tomáši. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbálek spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

Rychlost dodání

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Jindro. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    náhradních dílů na stolní fotbal spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce
    PPL Private poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

• Velmi rychlé doručení
    • Pěkně zabaleno

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Jiří. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    žetonů na poker a karet Piatnik Poker - 100% PLASTIC spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

• rychlost

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Pavle. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    náhradních dílů na stolní hokej STIGA spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

Rychlé dodání, perfektní komunikace.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Jaromíre. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem zboží Míček černo-bílý Ø31 mm spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu

V pondělí objednáno, ve středu dodáno. Velká spokojenost.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Ludmilo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    stolního fotbalu Garlando F-ZERO spokojena. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

Super nákup.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Františku. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    náhradního dílu na silový automat - Náhradní duše do boxovací hrušky spokojen. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

Rychlost dodání.
    Super cena u zboží, které jsem hledala.

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Evo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem
    zboží Piatnik držák na karty plastový spokojena. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce

Spokojenost, rychlé dodání zboží

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Olgo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem

• rychlost dodání
    • spokojenost

Reakce obchodu Fotbalky.eu

Dobrý den, Ladislavo. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na fotbálek spokojena a věřím, že ve Vaší ZŠ bude nyní fotbálek dobře a dlouho sloužit. Těší nás, že Vámi zvolený přepravce PPL poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu