- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Myslík. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce
Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu -
- Rychlost vyřízení, zboží skladem
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Rolčík. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem hrací plochy na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce
Rychlá reakce po objednání, zboží rychle odeslané. Spokojenost.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Luzum. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem dílů na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do ruky poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Zboží vždy přijde velmi rychle.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Ericsson. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem dílů na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
vše perfektní, zboží odesláno ihned
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Kovařík. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem dílů na stavbu fotbálku spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Skvela rada ohledne vyberu fotbalku, rychle zpracovani objednavky a doruceni ba adresu. Nejlepsi obchod teto specializave v CR! Dekuji! M. Chatrny
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Chatrný. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbálku FAS Club spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný paletový přepravce TopTrans poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
vše OK
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Karafiát. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem příslušenství k fotbálku spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Rychlé vyřízení objednávky, lidská komunikace.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Kordulíková. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem příslušenstvím k šipkovým hrám spokojena a moc děkujeme za milé slovní hodnocení naší činnosti. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- seriózní obchod
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p.Martínek. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbalu spokojen. Ještě jednou se omlouváme za komplikace spojené s neúplným obsahem balení ze strany výrobce a jsem velice rád za pochopení a že se podařilo věc obratem vyřešit. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Vše OK
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p.Semotán. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Velmi rychlý nákup s profesionálním přístupem e-shopu k obchodu i zákazníkovi samotnému, nezbývá než teamu s poděkováním zanechat doporučení...
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Vosika. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem šipkového zboží značky Winmau spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- rychlé jednání, poradenství
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Chocenská. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbálku Stadium Family - černý spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce TopTrans poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Jednoduchý a přehledný
- Rychlá dodávka zboží
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Helemik. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD Pickup poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- velmi rychlé vyřízení a doručení objednávky
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Zrníková. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolních fotbalů Glasgow spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Rychlost, spolehlivost
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Komín. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů - míčků na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Velice rychlé jednání a odeslání zboží
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Jánoš. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů - míčků na stolní fotbal spokojen. Je nám líto a omlouváme se, že Vámi zvolený přepravce
Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl průměrný servis co do rychlosti dodání. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu -
Už jsem chválil, ať vám to "hraje"!
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Daniel. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů - Krycí plachta na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Vše ok
- Dostupnost
- Ceny
- Rychlost odeslání
S obchodem jsem naprosto spokojen.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Stříška. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na fotbálek spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Rychle vyřízení i doručení objednávky
- Vše přišlo kompletní a v pořádku
Komunikace ze strany obchodu super. Celkově rychlejší vyřízení objednávky jsem snad ještě nezažila, určitě nenakupuji naposledy.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Kratinová. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem šipkařského zboží spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Rychlost dodání, komunikace.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p.Štefek. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbálku Belfast Klapp spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu