Rychlé
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s námi spokojený.
Přeji krásný den, Veronika. -
Vse dobre a obzvlaste ocenuji pristup kuryra.Super!
Dobrý den, Jaroslave,
moc si Vaší recenze vážíme a jsme rádi, že jste spokojený s našimi službami a hlavně komunikací kurýra.
Budeme se těšit na další případné doručení.
- výběr a ceny
- servis a zákaznická podpora
- rychlé dodání/vyřízení objednávky
- pokud se dostanete po odpoledního doručovacího slotu, květina klidně dorazí i kolem 19h
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši recenzi.
Při standartním doručení za 145 Kč rozvážíme od 8:00 do 19:00. Při tomto doručení nejsme schopni zaručit čas doručení.
Objednávky vždy uzavíráme den před doručením do 17:00 a poté se nám začínají plánovat trasy. Trasy se nám plánují systémově. Systém to vždy vygeneruje, tak aby to pro kurýry bylo co nejefektivnější, aby nejezdili sem a tam. Jelikož se rozváží po celé ČR, tak je to těžší na to naplánování a i když bychom rádi vyhověli všem, tak to není v našich silách.
Přesto Vám den před doručením přijde vždy SMS zpráva s předpokládaným časem doručení a pokud Vám nějakým způsobem nevyhovuje určitě se můžete ihned ozvat na naší zákaznické lince 723 350 000, kde se na vše rádi podíváme. Jsme schopni třeba změnit adresu od té původní do 5km či v rámci jednoho města (kromě Prahy a Brna), nebo se můžeme podívat zda by okolo nejel nějaký jiný kurýr od nás či můžeme objednávku přesunout na jiný den doručení nebo objednávku stornovat, s tím že se Vám částka vrátí na zpět.
- Jednoduchost, ochota,spolehlivost
Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Florea.cz
moc nás těší, že jste naším spokojeným zákazníkem.
Děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu a přeji pohodový den, Veronika. -
Skvělé, rychlé doručení, děkuji.
Reakce obchodu Florea.cz
jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený.
Děkujeme za hodnocení a přeji Vám hezký pátek, Veronika. -
- Vše proběhlo dle mého přání
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaší recenzi.
Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ.
Přeji krásný den, Lenka. -
- Dekuji za vsechnu extra praci vynalozenou na doruceni kvetin. Tahle objednavka by se neuskutecnila bez ni, protoze prijemce nebyl doma
Reakce obchodu Florea.cz
Moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Vaší chválu kurýrovi předáme. Jsme opravdu moc rádi, že i přes komplikace se kytice v pořádku doručila.
Těšíme se na Vaší další objednávku.
Hezký den, Sára. -
- Velký výběr
- Prvotřídní kvalita
- Květiny vydrží dlouhou dobu
- Perfektní doručení
- Moc velký výběr - člověk neví, co vybrat. Stačil by jeden typ kytice :-)
Reakce obchodu Florea.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že Vám kytice dlouho vydržela a obdarovanou potěšila.
S výběrem květin Vám rádi poradíme na naší zákaznické podpoře na čísle 723350000. Těšíme se na Vaší další objednávku.
S přáním příjemného dne, Sára. -
vše super
Reakce obchodu Florea.cz
moc nás těší, Vaše spokojenost.
Děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, přeji pohodový den, Veronika -
- Vše skvěle naplánováno
- A na čas doručeno
- Vůbec nic
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za milé hodnocení, které nás velmi potěšilo.
Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a kytice udělala radost.
Přeji krásný den, Sára. -
- Rozumné ceny a vstřícnost
Rychlý, komunikativní a příjemní zaměstnanci podávající výborný výkon.
Reakce obchodu Florea.cz
jsme moc rádi, že jste spokojený jak s naší nabídkou tak i komunikací.
Děkujeme za vysoké hodnocení a přejeme hezký zbytek dne, za celý tým Florea, Veronika. -
vše v pořádku
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za milou recenzi a zpětnou vazbou.
Budeme se těšit na další spolupráci s Vámi.
- Vše super
Dobrý den, Jane,
Jsme moc rádi, že s Vaší objednávkou květin bylo vše v pořádku. Těšíme se na příště.
Příjemný den, Sára. -
Kytka vydržela 3dny
Reakce obchodu Florea.cz
je nám líto, že Vám růže vydržely pouze 3 dny. Na kvalitě a čerstvosti si vždy zakládáme a spokojenost zákazníků je pro nás to nejdůležitější. Při dodržení správné péče by květiny měly určitě vydržet déle, než dobu, kterou uvádíte.
Na veškeré květiny poskytujeme záruku 72 hodin. V objednávce máte růže Red Torch s délkou stonku 50 cm, tyto růže na minimálně první dva dny potřebují mít více jak polovinu stonku pod vodou. Vzhledem k vysokým venkovním teplotám je potřeba hladinu vody kontrolovat.
Vždy druhý den po doručení květin zasíláme hodnocení spokojenosti na email. Bohužel se nám od Vás nevrátil vyplnění a nedostali jsme ani žádnou jinou zpětnou vazbu, proto jsme se Vaší nespokojenosti nemohli věnovat dříve.
V blízké době Vás budeme telefonicky kontaktovat abychom vše vyřešili k Vaší spokojenosti.
Hezký den za tým Florea Vám přeje Sára. -
spokojenost
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaší recenzi. velmi nás těší, že jste spokojená.
- Rychlost dodání
- Kvalita růží
- Poradili nám s péčí o květiny
- Obchod Floreu doporučujeme všem. Objednali jsme si kytici růží a zboží bylo i s věnováním včas doručeno. Květiny vydržely dlouhou dobu ve výborném stavu a dceři udělaly velkou radost.
- Maximální spokojenost a překvapení obdarované
Reakce obchodu Florea.cz
mockrát Vám děkujeme za milou recenzi a zpětnou vazbou.
Vaše spokojenost nás velmi těší. Budeme se těšit na další spolupráci s Vámi.
Krásný den přeji, Markéta. -
- Skvělý obchod komunikace na výbornou jak s obchodem tak s řidičem
Dobrý den, Milane,
děkujeme moc za tak krásná slova. Těší nás, že se Vám kytice líbila. Pochvalu kurýrovi rádi předáme. Budeme se těšit, na další vaší objednávku květin.
Krásný zbytek dne, Eliška. -
- Rychlé vyřízení objednávky a nádherná kytice
Reakce obchodu Florea.cz
jsme rádi, že se kytice líbila a budeme se těšit, na další vaší objednávku květin.
Krásný den, Veronika. -
- Vždy velký výběr krásných květin
- Rychlé doručení
- Perfektní komunikace s obchodem
Jako vždy perfektní spolupráce mezi zákazníkem a obchodem. Obrovský výběr květin, rychlost doručení a profesionální přístup. Ráda se k nim vracím nakupovat
Reakce obchodu Florea.cz
mockrát Vám děkujeme za další milou recenzi a zpětnou vazbou.
Jsme moc rádi, že máme stálé zákazníky jako jste Vy a budeme se těšit na další spolupráci s Vámi.
Krásný den přeji, Veronika.