bylo mi posláno zboží před koncem záruční doby
Dobrý den, vážená zákazníce,
za komplikace se vám velmi omlouvám. Bohužel, pokud nám nenapíšete, že je s vaší objednávkou něco špatně, tak to nezjistíme a nemůžeme to napravit. Obvykle takové situace řešíme výměnou nebo doposláním nového zboží.
- zboží ještě nepřišlo
Zatím není důvod ke spokojenosti
- dodací lhůty
Dobrý den, vážený zákazníku,
u všech položek na eshopu uvádíme "skladem nebo skladem do 3 dní". Vytvořil jste si objednávku v neděli, ve středu jsme ji odeslali, ve čtvrtek byla připravena na výdejním místě k vyzvednutí. V neděli jste psal do recenze, že vám zboží stále nedorazilo...
Snažíme se všechny objednávky odesílat co nejdříve, ale ne vždy je to v našich silách (velké množství objednávek, zboží není skladem, atd.)
- Skvělý výběr
- Příjemné ceny
- Dobře popsané produkty
- Doručení téměř týden (uvedeno 1-2 dny), bez komunikace a bez omluvy
Dobrý den, vážený zákazníku,
děkujeme za zpětnou vazbu. U vámi vybrané Dopravy po Brně v ceníku dopravy uvádíme "Levná, ale někdy pomalá (doručení může trvat i týden) doprava...". Kolega s vámi při doručení telefonoval a nechal vám věci tam, kde jste mu řekla.
1-2 dny je uvedeno u jiných dopravců a tato lhůta se počítá od odeslání zásilky.
FICHEMA -
objednali jsme si 1 kg zelené skalice (dle obrázku v e-shopu). Na obrázku jsou krystalky zelené skalice, které jsme potřebovali. V balíčku je místo toho hnědá hmota. -
Velký výběr, příznivé ceny
- Skleničky došli ale víčka s kapátky měli jiný rozměr
Dobrý den, vážený zákazníku,
vaše negativní zkušenost nás velice mrzí. Bohužel, z vašeho hodnocení nejsme schopni rozpoznat přesný problém. Lahvičky s kapátky, které jste si zakoupil, máme už připravené dopředu, každý měsíc jich prodáme stovky kusů, ale žádný jiný zákazník nám podobný problém nehlásil.
žádná komunikace obchodu!
Dobrý den, vážená zákaznice,
máte u nás objednávku z 19. 7., s osobním odběrem. Hned následující den v 9 hodin ráno jsme vám emailem poslali výzvu k odběru zboží.
Pro zboží se stále můžete zastavit.
FICHEMA -
- objednal jsem skleněnou lahvičku se skleněným kapátkem. Kapátko nejde na lahvičku dotáhnout/zavřít - samo se povoluje díky pružnosti gumového nasávátka!
Bohužel nemohu doporučit ani výrobek, ani firmu. Položka za pár desetikorun - ale nefunkční, když nejde dotáhnout/zavřít. Obrátil jsem se s emailovou reklamací na firmu, jak to budeme řešit. Natočil jsem jim i video, jak kapátko nejde dotáhnout, čímž pádem je výrobek nepoužitelný. Čekal jsem, že mi třeba do kapátka pošlou nějaké hrubší těsnění, které by tam šlo vložit nebo se domluvíme na vrácení peněz. Z jejich strany do dnešního dne žádná reakce. Takže bohužel píšu negativní hodnocení. Jsou to blbé dvě stovky, ale když nekomunikují, tak prostě nemohu doporučit.
- Obchod dobrej
- Balíkovna nespolehlivá
- Nedá se dovolat ani na jedno z uvedených kontaktních telefonů. Nejde zjistit stav objednávky.
raději neeeee
Dobrý den, vážený zákazníku,
vaše reakce nás velice mrzí, bohužel jste si ale objednal jednu z mála věcí, k jejíž prodeji je potřeba IČO, které jste nám neposlal, takže jsme museli vaši objednávku zrušit.
FICHEMA -
obchod je v pořádku, ale nelíbí se mi výrobky, byla jsem velmi zklamaná
- Tentokrát opravdu nemohu doporučit. Zboží na eshopu neměli skladem, ozvali se až po týdnu.
Obtěžují tímto dotaznikem
- špatná komunikace
Dobrý den, vážený zákazníku,
za zdržení vaší objednávky se velmi omlouváme. Bohužel se nám občas stane, že zboží, které máme dostupné na internetu nemáme skladem a nejsme schopni ho ani vyrobit. Snažíme se tyto případy eliminovat, ale ne vždy se nám to zadaří.
Nicméně nerozumím špatné komunikaci, protože jsme 2x volali na číslo uvedené v objednávce, a pánovi, který telefon zvedl, jsme v obou případech řekli všechny informace, které jsme ohledně vámi objednaného zboží měli k dispozici.
www.fichema.cz -
Je to první zkušenost. Dodávka byla rychlá.
Koupila jsem lahvičky s pipetou,uzávěr netesni,při zasroubovani se protaci.
- Přijatelné ceny a kvalita
- Doprava i v místě je katastrofální
Doporučuji jen při vlastním odběru, jejich doprava je ztráta času a nervů, řidič lže o termínu dodání a přijede o dva dny později, když už zboží skoro nepotřebujete.
- (Ne)rychlost obchodu
Dobrý den, vážený zákazníku,
vaše zkušenost nás velice mrzí, bohužel ale v celém měsíci březnu máme dvoj až pětinásobný počet objednávek oproti předchozím měsícům a tak nestíháme všechny objednávky vyřizovat tak rychle jako dříve. Na tuto skutečnost upozorňujeme i na úvodní straně našeho eshopu.
FICHEMA