Už nikdy více!!!. 14 dní po zaplacení se nic nedělo, telefon nezvedaji. Odeslala jsem reklamaci a nemám cca 2 měsíce ani peníze, ani zboží, ani žádnou odpověď.
Zakoupil jsem zboží s platbou převodem. U objednávky bylo uvedeno, že podklady k platbě pošlou po vychystání zboží. Zatím se tak nestalo, na můj email, kde se to zadrhlo zatím žádná reakce.
Nic není skladem. Objednávku mám už přes týden u obchodníka. S tímhle e-shopem jsem skončil.Absolutně neprofesionální!! Prostě tragédie.
- Za víc jak 10 dní od objednání se mi vůbec nikdo neozval. Zboží dodnes nemám.
Veľmi zlá komunikácia, tovar neprišiel, na dva maily nebolo odpo vedané, telefonát bol zrušený, neviem v akom je stave objednávka, pravdepodobne ju zruším, sú aj iné obchody, kde si vážia zákazníkov.
Pre mňa zlá skúsenosť. -
Dvakrát jsme udělal objednávku a dvakrát zrušil. Pán inzeruje zboží skladem, ale spoustu věcí vůbec nemá , po objednávce je pak shání, slibuje a termín nedodrží. Zřejmě se jedná o garážovou firmu, která vznikla během covidu. Pokud se chcete vyhnout zklamání, rozhodně nedoporučuji tento e shop.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednal jsem zboží 16.9.2020. Dnes je 27.9.2020 a zboží ještě nedorazilo.
Za dobrotu na žebrotu
- velky sortiment
- špatná komunikace se zákazníkem, dlouhá dodací doba,přišlo zboží, které jsem si vůbec neobjednal (záměna za jiné)
velký výběr,kvalitní věci, ale komunikace obchodu a dodací doba hodně špatná
- Zboží označené v e-shopu skladem, skladem nebylo. A to zhruba u čtvrtiny objednávaných položek. Z obchodu se ozvali asi po čtyřech dnech od objednání, že některé zboží nemají.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- nejenom tento obchod , ale i ostatní nabízejí artikl který nemají skladem a ani jejich dodavatelé