Kvalitní zboží
- Rychlost a ochota
- Špatná komunikace.zboži neměli skladem,tak že počkam.pak psali že to poslali,ale nikdy nic nedošlo.Už je to 2 měsíce.
Špatná komunikace.
- Dobrý sortimentní výběr pro feedr a plavačku, rychlá reakce na objednávku
- nutná platba dobírkou, ale při dobírce (PPL) možno platit kartou
- Co je psano,to je dano a v pripade ,ze nikoliv daji vedet a domluvi se na kompenzaci .
- ochota jednání
Vpoho
- Pomalejší reakce na komunikaci.
- Velký výběr tovaru.
- Příznivé ceny.
- Ochota personálu.
- Žádné.
Obchod vřele doporučuji.
- velmi rychlé dodání zboží, příjemná komunikace
Velmi sympatický obchod, můžu jen chválit.
Jen dobré zkušenosti.
Za dobrotu na žebrotu
Rychlé dodání, spolehlivost
Dobrá zkušenost
Spokojenost -
- Ochota a komunikace na úrovni s prodávajícím.
- Skvělá komunikace a profesionální přístup.
- Na žádnou jsem nenarazil.
Obchod doporučuji. Nakupují pravidelně. Skvělá komunikace a super ceny. Prodejce je ochotný a v případě potřeby skvěle poradí s výběrem zboží.
- vřelá komunikace s obchodníkem
S obchodem jsem velice spokojený široký sortiment produktů na feeder za dobré ceny . Komunikace na dobré úrovni vřele doporučuji všem .
- rychlá komunikace po mailu
- vstřícnost a ochota
- zásilka pečlivě zabalena
- inzerují položku skladem, ale skladem ji nemají
Řešil jsem výběr hlavice podběráku. Ochotně pomohli a poslali foto hlavice podběráku pro lepší představu o jeho velikosti. Zásilka přišla velmi pečlivě zabalena. Spokojenost.
- Velký výběr
- Zboží označené v e-shopu skladem, nebylo ale po dohodě mi poslaly jine zboží o něco dražší na kterou mi daly slevu což jsem uvítal . Zboží mi přišlo ale musel jsem ho reklamovat a teď se dostáváme do problému komunikace na bodě nula!!! Zboží jsem jim poslal prosil jsem je jak jim dorazí ať mi dají vědět po 4 dnech odpověď žádná tak jsem se musel ozvat ja a tvrdili mi že toho mají hodně ..... jelikož jsem toho už měl plné zuby ohledně te jejich komunikace řekl jsem jim ať mi vrátí peníze na , které stále čekám a to mi říkaly že mi to 28.4 posílají a do teď je nemam !!!!! a to už máme 4.5 !!!!!!!! nekomunikuji
komunikace na bodě nula!!!
- mají zboží které mě zajímá
- žádné
super