Objednávka dorazila velmi rychle a v dobrém stavu. Nemám žádnou výtku.
- Přehledné stránky, rychlé dodání
- Vše přišlo v pořádku
Obchod je super, ceny akorát, rychlé dodání, doporučuji
Dobrý den Markéto,
moc děkuji za Váš čas věnovaný na sepsání recenze. Jsem ráda, že jste spokojená a určitě se budu těšit na Váš další případný nákup!
- Rychlost dodání
- Zboží vypadá přesně jako na fotce
Dobrý den Karolíno,
děkuji za Vaši recenzi na heurece. Vždy moc potěší, když je zákazník spokojený. Budu se těšit na Váš další případný nákup.
- Zboží skutečně skladem
- Dobrá cena
Druhý nákup a neměla jsem sebemenší problém ani u jedné objednávky, takže ráda doporučím.
Dobrý den Cukita,
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
Zbozi neprislo v urceny termin postou, obdrzel Jsem sms ,ze je uloženo na poště ,neuvedli ani adresu posty cekal jsem frontu na nespravne, po rozbaleni byly ze sperku vypadle 4 kaminky, ktere jsem osadil pinzetou a prilepil lepidlem. Uz nikdy vice.
Dobrý den pane Karle,
je mi líto, že jste nebyl spokojený. Bohužel Vaše hodnocení bylo očekávané i na základě nepříjemné telefonické komunikace. Patříte mezi první zákazníky, kteří napsali negativní recenzi a ani se nesnažili pochopit, že za vzniklou situaci nemůžeme.
Pojďme se prosím společně podívat jak probíhala Vaše objednávka.
Historie stavů objednávky:
08.10.2018 11:48:02 Nová objednávka
08.10.2018 12:51:32 Dobírka vyřizuje se
08.10.2018 17:36:01 Odesláno na dobírku
10.10.2018 20:58:18 Uložená zásilka na ČP
Objednávku jsme Vám vyřídili a odeslali do 6 hodin od objednání. V e-mailu s informací o odeslání je vždy přiložen odkaz na online sledování zásilky. Po odeslání má stav zásilky a dobu doručení v režii Česká pošta. My můžeme maximálně společně s Vámi sledovat online stav doručování.
Upozorňuji, že nijak negarantujeme dobu dodání. Vše je uvedeno na našem webu, jak v kategorii doprava, tak přímo v objednávkovém formuláři. Konkrétně: Doba doručení obvykle do 1-3 dnů (85% dodáno druhý den od odeslání)
10.10. (2 dny po odeslání) jste volal a dotazoval se kdy Vám bude doručena zásilka, protože to byl dárek k narozeninám, takže potřebujete objednávku obdržet do 11.10. Odpověď po telefonu: Dnes 10.10. dojde k doručování objednávky.
Vaše objednávka byla skutečně doručována 10.10.2018 (2 dny po odeslání) - bohužel adresát nebyl na doručovací adrese zastižen a zásilka byla uložena na dodací poště. Záleželo nám na Vaší spokojenosti, takže jsme kontrolovali online stav doručení 10.10. večer v 21:00 - abychom Vám mohli dát nějakou informaci v jakém stavu je doručení zásilky. Stav doručení byl: Uložení zásilky - adresát nezastižen. Okamžitě jsme Vám poslali e-mail s tím, že jste nebyl zastižen a zásilka nemohla být doručena, a proto je uložena na DORUČOVACÍ poště, tak abyste měl dostatek času zásilku 11.10. vyzvednout. V e-mailu je uvedeno znovu sledovací číslo přímo s odkazem na sledování zásilky.
11.10. následoval druhý hovor z Vaší strany - velmi nepříjemné jednání. Ve smyslu co si dovolujeme Vám napsat, že je zásilka uložena na nějaké poště, jak je to možné, kde to přesně je?, to mám jako stát frontu?, zásilku si nepřevezmu, u vás nikdy nic nekoupím, končím s vámi.
Nepustil jste nás ke slovu a jakákoliv snaha o nalezení řešení vzniklé situace byla marná, protože jednání z Vaší strany bylo velmi nepříjemné. Telefon jste zavěsil.
Znovu upozorňuji, že informace o uložení zásilky v 21:00 byla čistě dobrovolná a záleželo nám na tom, aby byla zásilka doručena včas. Proto jsme Vám večer zasílali emailem informaci o tom, že je možné zásilku vyzvednout na poště, tak aby se stíhalo vše doručit do 11.10. Tohle pro Vás žádná firma neudělá, pouze někdo komu záleží na spokojenosti zákazníků.
Dne 15.10. jste zásilku nakonec převzal a 19.10. píšete negativní recenzi.
Skutečně byla Vaše recenze očekávaná, ale zcela upřímně. Doručení nijak neovlivníme a přesto probíhalo 2. den od objednání o čemž jste jakožto kupující všude informován.
Objednávka obsahovala jednu brož za 159kč - brož je křehký doplněk a ne vždy probíhá doprava zrovna jako v peříčku. Vždy je možnost kontaktovat prodejce a skutečně rádi s Vámi jakýkoliv problém budeme řešet, tak aby jste byl maximálně spokojený, což jste neučinil a zvolil opravu svépomocí. Pokud tedy skutečně k problému došlo a nechtěl jste jen zvýraznit negativní recenzi.
Přeji Vám hezký den.
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
zboží bylo doručeno v krátké lhůtě, jednání s pí. Malíkovou po e-mailu ohledně změny adresy bylo profesionální, vřele tuto firmu doporučuji.
DádaReakce obchodu Faverion.cz
děkuji za Vaši recenzi na heurece. Těší mě Vaše spokojenost a pozitivní zkušenost s nákupem na Faverion. Budu se těšit na Váš další případný nákup.
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- rychlé a slušné jednání
Dobrý den Mirča,
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- Rychlé vyřízení objednávky, dobře zabalené zboží, prostě vše v naprostém pořádku.
- Žádnou jsem nezaznamenala
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- jsem rozhodně spokojena s rychlostí dodávky včetně kvality dodání i balení
- trošku mne zamrzelo, že vzápětí narazila kamarádka na tutéž kočičku na jiném serveru a to jen za 99 Kč, ale já už jsem zvyklá kupovat zde.
Dobrý den paní Čiháková,
děkuji za Vaši recenzi. Chvilku jsem přemýšlela jestli reagovat nějak podrobněji nebo jen poděkovat za nákup a přízeň, protože si Vás vážíme jakožto věrné zákaznice.
Veškeré zboží z nabídky vlastníme a máme reálně v našem skladu v ČR i to je důvod rychlého odeslání. Dodání ve většině případů probíhá druhý nebo další den od odeslání objednávky. Což myslím, můžete potvrdit i vy na základě předchozích objednávek.
Nabízíme věrnostní program ve kterém zákazník sbírá body za každou objednávku. Nasbírané body mohou zajistit slevu až do výše 20%, ale i nižší dle libosti zákazníka a množství uplatněných bodů u dané objednávky. Dále 5% permanentní sleva pro registrované zákazníky při dosažení celkové ceny všech objednávek nad 1500Kč. Zároveň věrným zákazníkům občas přidáme k objednávce dárek, což je takové nepsané interní pravidlo. Myslím, že výše popsané body jakožto náš věrný zákazník znáte.
Těžko hodnotit cenu u konkurence. Mohlo se jednat jen o akci. Zboží často nikdy prodejce reálně neviděl a jen přeposílá zákazníkovi - v některých případech zákazník čeká i měsíc. Reklamace jsou problémové a komunikace vázne. Myslím, že nemá cenu komentovat placení daní a dalších poplatků. Ne vždy je vhodné bojovat cenou.
Jsem samozřejmě ráda, že jste u nás zvyklá nakupovat a budu se těšit na Váš další případný nákup.
brzké dodání
- Rychlost dodání.
- Spolehlivost.
- rychlost dodání
- velký výběr broží
- dobré ceny
- komunikace
- cena dopravy + rychlost doručení
- Zboží skladem
- Hezký výběr
- Nenalezla jsem nic.
Vše v pořádku. Zboží dorazilo v pořádku a jsem velmi spokojená.
Dobrý den Mirkatpl,
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- už několik let zde nakupuji jak pro sebe, tak pro rodinu a kamarádky
- vždy je zboží rychle dodáno, pečlivě zabalené a udělá nám velikou radost!
- Mám už dost široký sortiment, který zvláště v podzimním a zimním počasí potěší!
- cena je velmi příznivá a brože opravdu půvabné!
- čekám časem další druhy do své sbírky
- nemám vůbec nic, protože nic negativního není!
tento obchůdek jednoznačně patří mezi mé oblíbené a stálé a ráda se sem vracím, děkuji!!!
a rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi milé a něžné drobnosti!Reakce obchodu Faverion.cz
Dobrý den paní Čiháková,
musím přiznat, že Vaší recenze si obzvlášť vážím. Každý zákazník, který je i po letech spokojený musí jednoznačně potěšit každého prodejce.
Do nabídky by mělo v průběhu prosince přibýt hned několik broží, třeba zaujmou i Vás.
- Komunikace
- Krásné zboží
Rychlá komunikace a odeslání objednaného zboží. Brože jsou úžasné, krásné barvy a hodinky poslouží jako výborný dárek. Vše dorazilo druhý den od objednání!
Dobrý den PSCKA,
- Všechno
Přišly mi hodinky s odřeným nekvalitním páskem. Hodinky působí na první pohled jako použité. Nakupovala jsem v tomto obchodě poprvé a naposled.
Dobrý den Anonyme,
bohužel neevidujeme žádný telefonický hovor ani e-mail s popisovaným problémem. Takový problém by se samozřejmě bleskově řešil k plné spokojenosti zákazníka. Z čehož vyplývá, že tato anonymní recenze byla napsána pouze za účelem poškodit prodejce.
Heureka umožňuje komentovat a psát recenze k obchodům aniž by daný člověk v obchodě/eshopu vůbec nakoupil. Toto řešení je velmi nešťastné a je to velká příležitost jakkoliv hodnotit i negativně obchody, které nemají certifikát Ověřeno zákazníky.
Všichni zákazníci mají možnost se s čímkoliv na prodejce obrátit (e-mailem, po telefonu). Vidím v této recenzi pouze snahu poškodit dobré jméno.
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- přijatelné ceny, rychlé dodání
Dobrý den Romano,
Kristýna Malíková - Faverion.cz -
- velký přehled v nabídkách
doporučuji zákazníkům nakupovat v tomto obchodě, rychlé vyřizování
objednávky.Reakce obchodu Faverion.cz
Dobrý den pane Koláři,
- Přehlednost
Rychlé jednání, pěkné věci za dobré ceny.
Dobrý den Jitko,
Kristýna Malíková - Faverion.cz