Hodinky jsou fantastické ...♥
Dobrý den Soňulo,
jsme velmi rádi, že jste spokojená. Moc nás Vaše reakce potěšila. Děkujeme za recenzi.
Budeme se těšit na Váš další případný nákup a přejeme trošku s předstihem krásné svátky!
Hezký den - Faverion.cz -
- dostupnost zboží za skvělé ceny
- žádné
spokojenost se vším
Reakce obchodu Faverion.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na Váš další případný nákup.
- přehlednost, rychlost
- na nic jsem nepřišla
spolehlivý, rychlé dodání, slušné ceny, dobré zboží
Dobrý den evelin,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojena.
S přáním hezkého dne - www.Faverion.cz -
- neuvěřitelná rychlost doručení,takovej fofr jsem fakt nezažila,bezva cena,jsem naprosto spokojená
- na žádné jsem nenarazila
můžu jen doporučit,pecka výběr,bezva ceny a fofrdoručení
Přejeme Vám krásný den.
S pozdravem www.Faverion.cz -
- rychlé dodání
- pěkné zboží
- Eshop není optimalizován pro všechny prohlížeče, na Google Chrome jsem musela neustále rolovat dolů, abych viděla zboží...
S nákupem jsem maximálně spokojena, tam není co vytknout.
Reakce obchodu Faverion.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Pravdou je, že používáme pro prohlížení internetových stránek výhradně Mozillu, ale jakoukoliv úpravu testujeme i na ostatních prohlížečích (Opera,Internet Explorer,Google Chrome). Jakmile jsme obdrželi Vaše hodnocení byl eshop prověřen v Google Chrome a Vámi uvedený problém jsme nezaregistrovali. Pravděpodobně jste si spletla internetový obchod nebo zkuste přeinstalovat internetový prohlížeč.
Celkem dvě naše zařízení nemají problém zobrazit a pracovat s našim internetovým obchodem v internetovém prohlížeči Google Chrome. Problém se neprojevil ani po řádném testování. Pokud u Vás tento problém bude přetrvávat neváhejte se obrátit na náš e-mail: [email protected]
Jediná optimalizace, která není zcela ideální je optimalizace pro mobilní zařízení, na které pracujeme.
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byla s obchodem spokojena.
- super cena!
- zaujala mne nabídka
- žádné
naprostá spokojenost
vřele doporučuji!Reakce obchodu Faverion.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a těšíme se na Váš další případný nákup.
S přáním hezkého dne - www.Faverion.cz -
Moc pěkné zboží za skvělé ceny, jen barvičky jsou občas zkreslené. Jinak doručení, rychlost, naprosto na jedničku :)
Dobrý den paní Jitko,
děkujeme za Váš čas strávený psaním této recenze. Jsme rádi, že jste s obchodem spokojená.
Omlouváme se za případné zklamání z odstínu barvy. Je poměrně složité zachytit identické barvy a o to více zachytit přesný odstín, tak aby fotografie produktu odpovídala 100% tomu reálnému. Pokud barva opravdu neseděla na 100%, tak přijměte prosím naší omluvu. Barvy jsou odlišné v závislosti na typu zobrazovacího panelu a jeho nastavení, mnohdy to není ani tak chyba fotografie jako právě chyba v nastavení a bohužel to bývá stálé téma. Snažíme se rozdíly odstínů barev eliminovat, ale bohužel ne vždy se to podaří.
Pokud by Vám barevný odstín produktu nevyhovoval, je možné zboží vrátit do 14dnů bez udání důvodu.
Přejeme Vám hezký den a příjemné svátky! Budeme se těšit na další případné nákupy - www.Faverion.cz -
- zalíbilo se mi zboží, které jsem jinde neviděla
- Postrádala jsem u hodinek návod alespoň informaci, jaká baterie v nich je, jak dlouho vydrží, kde se dá nová koupit...
Vyzkoušejte a nebudete zklamáni
Dobrý den paní Šárko,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s obchodem spokojená.
Baterii vyměňujeme vždy před odesláním objednávky a mnohdy nastavujeme i přesný čas (nastavení času není vždy pravidlem), tak abychom zamezili případným komplikacím a zákazník obdržel pokud možno již nastavené a připravené hodinky k používání.
Baterii lze zakoupit v kterémkoliv hodinářství, kde Vám zároveň baterii rádi vymění (typ baterie si v hodinářství zjistí sami). Dále lze baterii zakoupit např. přes internet a výměnu obstarat svépomocí, případně donést hodinky se zakoupenou baterií do hodinářství (taková varianta se samozřejmě obchodníkům nezamlouvá, protože jejich příjmy plynou i z prodeje baterií). V případě výměny svépomocí může dojít díky neodbornému zacházení k poškození hodinek či mechanismu, tedy i ke ztrátě záruky. Pokud se rozhodnete pro výměnu baterie svépomocí není problém hodinky rozdělat a podívat se na typ baterie a ten posléze zakoupit. Pokud má prodejce hodinky skladem, můžete se před i po koupi na něj obrátit a on Vám typ baterie rád sdělí.
Ohledně výdrže baterie, nebude odpověď zcela jednoduchá. Nemůžeme si dovolit tvrdit, že u hodinek bez funkcí baterie vydrží např. 5let a za rok nám bude kupující celý rozčílený psát/volat, že se mu baterie vybila. Na výdrž baterie má vliv mnoho faktorů chlad či horko, stáří baterie, jestli byla baterie v době výměny zcela nabita, atd. Výměna baterie v hodinkách je něco zcela běžného. Ceny začínají od 60,-Kč za výměnu včetně koupě nové baterie.
Hodinářství naleznete v každém větším městě a mnohdy i v nákupních centrech. Případně se můžete s žádostí na výměnu baterie obrátit přímo na nás, ale na ceně výměny bude mít negativní vliv cena dopravného.
Věřím, že Vám bude tato odpověď alespoň trochu nápomocná. Případně se na nás neváhejte obrátit na [email protected] jsme Vám plně k dispozici.
Aktuálně dodáváme návod ke všem hodinkám v naší nabídce.
S přáním hezkého dne www.Faverion.cz -
- zboží je zcela unikátní, nikde jinde jsem ho neviděla
- rovněž kvalita a velmi rozumná cena je obrovským plusem
- žádných si nejsem vědoma
už mám doma druhou dodávku a rozhodně není poslední
vřele doporučuji těm, kteří mají zájem o kvalitní službyReakce obchodu Faverion.cz
Děkujeme za Vaši recenzi.
Velice si Vážíme takové odezvy a budeme se těšit na další případné nákupy.
S přáním krásného dne www.Faverion.cz -
- Zboží jsem potřeboval jako dárek na poslední chvíli do dalšího dne. Po telefonické domluvě s prodávajícím mi bylo zboží týž den expedováno, odesláno a následující den doručeno.
- Žádné jsem nezaznamenal.
Menší obchod s výborným elektronickým systémem, osobitým přístupem k zakázce a ochotným personálem.
Reakce obchodu Faverion.cz
Děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že objednávka dorazila včas a věříme, že i Váš syn byl s dárkem spokojený.
S přáním krásného dne www.Faverion.cz -
- úžasná nabídka, korektní jednání
- nejsou
vřele doporučuji
Reakce obchodu Faverion.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na Váš další případný nákup.
S přáním hezkého dne - www.Faverion.cz -
- Naprosto překvapivá rychlost dodání, platba v pátek odpoledne přes mPeníze a v pondělí zásilka dorazila. Scháněla jsem pozornost do svatebního přáníčka novomanželům a vzala jsem si do hlavy, že to bude přívesek na klíče pro dva, ale bohužel nabídka na našem trhu je dost omezená a až tady jsem našla, co jem hledala :-)
Po několika dnech hledání konkrténího zboží jsem až tady našla co jsem hledala a jsem spokojená i s kvalitou i s rychlostí dodání zboží.
Dobrý den Veroniko,
velice si Vašeho hodnocení vážíme.
Věříme, že klíčenka jistě svoji úlohu splnila a novomanžele potěšila.
Děkujeme za Váš nákup a budeme se těšit případně i na další.
Krásný den Vám přeje www.Faverion.cz -
OK
Děkujeme za Váš nákup a přejeme Vám krásný den! Faverion.cz
- Nabízí zboží, které není běžně v kamenných obchodech dostupné.
- Velmi rychlé dodání.
- Nevím o žádných
Doporučuji
Děkujeme za Vaši recenzi a přejeme Vám krásný den! Faverion.cz
- Opravdu výborná komunikace,nádherné zboží,přijatelné ceny
- nevím
Doporučuji,naprosto bezproblémové obchodování
Přejeme Vám krásný den.
Děkujeme za Vaši recenzi k objednávce. Velice si Vaší reakce vážíme a Vaše spokojenost nás moc těší! -
- RYCHLOST,DOBRÉ CENY,PĚKNÉ ZBOŽÍ
- ŽÁDNÉ JSEM NENAŠLA
DOPORUČUJI
RYCHLÉ DODÁNÍ,DOBRÁ CENA ZBOŽÍ A PŘEHLEDNÁ NABÍDKAReakce obchodu Faverion.cz
Dobrý den paní Iveto,
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost nás moc těší!
Přejeme Vám hezký den - Faverion.cz -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Zboží, které v našem městě neseženu.
- Váš obchod jsem zkusila poprvé a jistě ne naposledy.
Jsem opravdu maximálně spokojená, doporučuji všem.
Reakce obchodu Faverion.cz
Vážená Pavlo, moc nás těší Vaše spokojenost!
Věříme, že Vám nadšení vydrží a budeme velice rádi, když se k nám vrátíte.
V první polovině tohoto roku proběhne plánované rozšíření našeho skladu a doplnění stávající nabídky, takže se máte určitě naco těšit! Nezapomeňte při další objednávce využít věrnostních bodů, které jste za objednávku získala:).
Přejeme Vám krásný den - Faverion.cz -
- Rychlost vyřízení objednávky
- Vše skladem
- Kvalitní a rychlá komunikace + SMS info o odeslání
- Zboží bylo doručováno hned druhý den
- menší sortiment nabízeného zboží
Narazila jsem na tento obchod náhodou a o to víc jsem nadšená z kvality služeb a produktů. Rychlá odpověď na můj dotaz a příjemné jednání. Takto kdyby fungoval každý eshop, tak nakupuju jen na internetu.
Děkuji za vánoční dáreček ten mě opravdu překvapil a velice mile potěšil.Reakce obchodu Faverion.cz
Vážená Farwen,
děkujeme za Vaše vyjádření.
Velice nás těší Vaše spokojenost. Na dotazy se snažíme odpovídat vždy co nejdříve a veškeré objednávky vyřizujeme do 24hodin od objednání/zaplacení. Sklad i sortiment budeme v první polovině roku 2014 rozšiřovat, takže se můžete třeba i vy těšit na větší výběr v naší nabídce.
Přejeme Vám spoustu radostných okamžiků v roce 2014 - Faverion.cz