Zboží přišlo v krátké době. Ale bohužel ten návlek na umývání podlahy je rozcepiřený a vypadávají třásně. Jsem z toho zklamaná . Protože tím pádem je k ničemu . Vyhozené peníze.
Zboží sice dorazilo ale ne v kompletním stavu 1 lžíce 2 nože vidlička žádná.
Po obdržení botníku jsme byli zděšeni…stav jako od amatéra….secvakaný sponama,všude trčely třísky, stav katastrofální naprosto nevyhovující do rodiny s dítětem….mohli jsme si ho stlouct sami a vypadalo by to líp!
objednal jsem 1x černy a 2x hnedy hrnec, což dadavatel potvrdil, ale dodal 3x černy hrnec.
psal jsem na fandoru, ale ani neodpovedeli, delaji mrtveho brouka -
Hmoždír je nekvalitní opracování a měl ulomeny kus ktery byl přilepený lepidlem...
Pravděpodobně už výroby -
Potah žehlícího prkna byl roztžený. Hned jsem vše nafotila a mailem poslala. Do dnešního dne nikdo neodepsal.
Nedoporučuji, do dnešního dne mi zboží nepřišlo.
v nabídce byly jiné rozměry výrobku, než je skutečnost - cca o 2 centimetry nižší...
Výrobek je nestabilní. Jedním prstem ho rozhoupu. Vyhozené peníze
Hrnec mi přišel s otlučeným uchem.Nikdy nenakoupim už zde i jinde na jejich webech.
+ Neutratil jsem ani korunu, protože žádné zboží nedošlo.
- Komunikace s obchodem veškrá žádná, na mail ani na telefon nereagují, tak jsem objednávku zrušil. -
- Nereagují na vrácení zboží v zákonné lhůtě a dosud se nevyjádřili a ani neposlali peníze. Na můj dotaz mailem nereagovali a poslední se mi vrátil zpět, že mají plnou schránku.
Zboží bylo zasláno rychle, ale já jsem ho do pár dní vrátila. Jedno s estetickou vadou. Na to se neozvali a ani neposlali peníze zpět. Má dosud nejhorší zkušenost se solidností e-shopu.
Nádobí vyrobené v Číně vydávají za "kvalitní české".
Koupila jsem litinový pekáč Queen Line ovál s tím, že na e-shopu to prezentují, že je to kvalitní české nádobí od českého výrobce Belis.
Český výrobce to je, ale bohužel si to nechává vyrábět v Číně. Ten to aspoň na svém e-shopu neskrývá a uvádí kde je to vyrobené na rozdíl od Fandora.cz -
- Ostřič nožů nepoužitelný mizerná kvalita
Jelikož jsem chtěla objednávku zrušit, požádala jsem obratem obchod o storno objednávky. Do dnešního dne mi žádná zpětná reakce nepřišla, avšak zboží bylo dodáno do dvou dní.
Zboží neodpovídají kvalitě.
Zboží dorazilo, ale k mému překvapení byl jen vysavač na okna, stěrka a nabíječka. Objednávala jsem celý set, tzn., že nebyla k tomu tyč a mop na mytí oken. Když jsem zboží objednávala, tak jsem se schválně dívala, jestli je tam všechno a bylo, jenže přišla jen polovina objednaného zboží za cenu plného. Dokoupila jsem ještě saponát na čištění oken - ten byl přibalen.
Stojan na kytky mě přišel dle objednávky včas, ale byl poškozen byla prasklá spodní tyčka ,šrouby byly nedotažené prostě odfušované. Musela jsem si vše opravit,takto vyrobený stojan si myslím i za 300kč by byl drahý.
zboží ani jakákoliv zpráva po 6 dnech není
- Zbozi dorazilo poskozene,zrejme spatnym zabalenim,ale prodejce toto neuznal