- špatně zabaleny hrnec je promačkly
už nikdy .
Hrnec přišel úplně s jinou poklicí jak je uvedené na obrázku a uchází kudy to je jen možné proto za mě NEDOPORUČUJI.
Zboží dorazilo,ale musela jsem ho vrátit,bylo poškozené na více místech...jinak vrácení proběhlo v pořádku...
Zboží mi nebylo doručeno ani za měsíc a obchod se mnou prostřednictvím e-mailu téměř nekomunikuje.
Zboží objednáno 25.12.2020,11.1.2021 doposud nedorazilo.Nelze se dovolat,na email nereagují.
- Obchod nabízí málo možností na doručení. Zvolil jsem Českou poštu jako donášku. Je to 15 dní a zboží nedorazilo. Bohužel obchod nenabízí žádné číslo, pod kterým bych mohl objednávku sledovat, tak jsem odkázán na náladu doručovatele bez jakéhokoliv ověření čehokoliv.
Zboží přišlo poničení. Obchod nereaguje na e-maily.
- dlouho nereaguje na moje dotazy
Vůbec mi neodpověděli na mail ve kterém jsem se dotazoval na to ,zda je to přesně to co potřebuji.Samozřejmě teď je mi to k ničemu!
- obchod nekomunikuje na email, zboží přišlo poškozeno.
obchod nekomunikuje na email, zboží přišlo poškozeno.
- před10 dni objednáno nedorazilo
- musel sem sám zjistit co je z objednávkou
- Zboží objednáno na odběrné místo DPD, zásilka směrována do místa bydliště. Operativně změněno po dohodě s řidičem DPD, kterému tímto děkuji.
- Objednán nůž řady Frosthard, dodán nůž řady Profi line. Ostatní zboží v pohodě.
Snad jenom pracovníci neměli svůj den, jinak by byl obchod v pohodě.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Obchod jednal rychle, zásilka přišla brzy. Ale reakce na e-mail ohledně reklamace žádná. Objednali jsme si kastrol 40 l. Balík přišel neporušený, ale kastrol má na horním okraji dva zářezy a v jednom místě je o 5 mm užší (vypadá, že dostal náraz). Takže v tomto obchodě již nakupovat nebudu.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Absolutní ignorace zákazníka
- Nekomunikují
Již nikdy více. Jakékoliv dotazy ohledně objednávky směřujte do nebes, tam Vám odpoví dříve než-li tento obchod. Do dnešního dne mi nepřišlo zboží a ani odpověď. Jediné štěstí, že jsem neplatila zboží dopředu.
- obal neporušen, část talířů rozbita
rozmeřy zboži neopdovídají realitě, ve skutečnosti o 2 cm menší v každém rozměru
Podle cedule na dveřích je obchod dočasně uzavřen, jen internetové objednávky se vydávají. Nikdo na místě ale nebyl, po telefonickém rozhovoru paní dorazila a zboží předala. Na webových stránkách není uvedena pracovní doba. Faktura je na úplně jinou firmu, než Fandora. Těžko hodnotit, rozhodně bych nedoporučil platbu předem...
Z obrázku na netu není možné poznat,o jaký mop vlastně jde,jestli s kovovým nástavcem či plastovým.Už mám doma č ks tohoto mopu na nic...