Za vadné zboží bylo sice obratem objednáno nové, nové zboží ale bylo také vadné. Při opakované reklamaci mi na mou žádost byly vráceny peníze, ale u tohoto obchodu již nakupovat nebudu.

Pěkný den,

mrzí nás komplikace, které jsme vám způsobili. Velice se omlouváme.

Děkujeme za Váš feedback.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

• K výrobku jsem neobdržel manuál. Prý to nemají jako povinnost.

Produkt přišel velmi brzy. S tím spokojenost. Jinak ale absolutní nespokojenost s absencí manuálu. Myslím si, že je to povinnost ze zákona
    mít k produktům český manuál. Zakoupený telefon má dost netradiční menu a tak dalo dost práce se k něčemu dopídit. Jenom malý př.: Po vložení paměťové karty předepsané hodnoty telefon nešel zapnout. V jiných zařízeních karta fungovala. Zaslal jsem tedy telefon na reklamaci. Telefon se mi vrátil, reklamace neuznána. Bylo mi sděleno abych kartu zformátoval. Stálo mě to zbytečně 133,- Kč za balíček. Kdyby to bylo v manuálu, bylo by to bez problémů.

Pěkný den,

omlouváme se za komplikace. Výrobce přikládá k telefonu příručku. Obsáhlejší vícestránkový manuál k telefonu není. V tomto případě nebyl problém v telefonu ale v paměťové kartě. Karty je nutné ve většině případů formátovat než jsou vložena do zařízení popřípadě karty formátovat přímo v zařízení.

Víme, že důvěra je to nejdůležitější. Pokud jste ji ještě úplně neztratili a dáte nám druhou šanci, k příští objednávce si napište o dárek zdarma.

Děkujeme za pochopení a za Váš feedback.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

PŘIŠLA NEFUNKČNÍ DODÁVKA, RESPEKTIVE JEJÍ ČÁST.

DLOUHÁ REKLAMAČNÍ DOBA

Pěkný den,

přestože odebíráme zboží od prověřených výrobců a dodavatelů, pořád se jedná o elektroniku. Ta někdy bohužel zazlobí.

Moc se omlouváme, že to postihlo zrovna váš kousek. Reklamaci se vždy snažíme vyřešit v nejkratší možné době.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

Baterie přišla v roztrhnutém obalu a poškrábaná a i když jsem nepočítal se stavem baterie odpovídající originálu, podle mého, měla by aspoň vzhledově působit dojmem nového zboží. Vypadá, jako již použitá. Když jsem se pokoušel spojit telefonicky s obchodem, marně...

Nikdy vic tento e-shop

Pěkný den,

produkt je přímo určen pro model Lenovo Yoga Tab 3 LTE 10.1. Na jiný model produkt nebude pasovat.

Pokud Vám produkt, který jste si objednal nevyhovoval nebo jste objednal chybně, mohl jste zažádat o výměnu zboží, nebo odstoupit od kupní smlouvy a zažádat o vrácení peněz.

• Dodací termín

Pouzdro pro telefon přišlo v pořádku
    Ochranné sklo - krabička byla rozbalena, chyběl čistící ubrousek a leštící hadřík
    Nereklamoval jsem měl jsem to doma

• spatne zbozi

Pěkný den.

Překontrolovali jsme produkt, který byl vyfakturován a vyexpedován. Tento produkt se shoduje s produktem, který jste si objednala. Pokud Vám produkt, který jste si objednala nevyhovoval nebo jste objednala chybně, mohla jste zažádat o výměnu zboží, nebo odstoupit od kupní smlouvy.

• Nefunkční výrobek-baterie

Pěkný den,

velice se omlouváme. Pravděpodobně se jedná o vadný kus a proto vás poprosíme aby jste jej poslal na naše reklamační oddělení. Provedeme výměnu za nový kus nebo Vám vrátíme peníze.

Děkujeme za pochopení a za Váš feedback.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

• Neseriózní a neprofesionální jednání zaměstnanců

Zakoupila jsem si (rozuměj zaplatila a nikdy neobdržela) telefon Xiaomi Redmi s příslušenstvím ve Valentýnské akci za necelých 5000Kč, doprava zdarma. Nechala jsem si jej poslat do práce, kvůli karanténě jsem však byla nucena změnit na stránkách ČP adresu dodání. Telefon nikdy nedorazil, e-shop vystavil pouze opravný doklad, který mi bez vysvětlení zaslal mailem. Bylo odečteno ochranné sklo na telefon a naopak přibyla částka za dopravu. Komunikace s e-shopem (konkrétně p.Divišem) tristní, jen jedna strohá odpověď, pak několik dní opět bez reakce. Když jsem se nepřestala pídit a dožadovala se zásilky, bylo mi opět jednou větou sděleno, že pokud mám o telefon stále zájem, mám si vystavit novou objednávku (nepochopitelné, žádnou objednávku jsem nestornovala). Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že telefon si mohu objednat, ale za 8000Kč
    místo původních 5000Kč! A to se vyplatí! Reakce jsem se dočkala až poté, když jsem si panu Divišovi zavolala. Za nedoručení si prý mohu sama tím, že jsem zásilku přesměrovala a za původních podmínek mi již telefon nemůže firma nabídnout, maximálně slevu 750Kč. Reklamovala jsem tedy na jiné e-mailové adrese toto prazvláštní jednání a dožadovala se vysvětlení a minimálně nějakých kroků e-shopu a podání reklamace na ČP. Další pán, který by též potřeboval prozákaznické školení jako sůl, mě opět odbyl slovy, že pošle reklamaci na ČP a ozve se mi. V tu chvíli bylo jasné, že nemá smysl na nic dalšího čekat a zažádala jsem o vrácení platby. Místo odškodnění mi e-shop vrátil částku o dopravné nižší, takto si zde váží zákazníků…jinými slovy jsem o 99Kč lehčí, po 14 dnech stále bez telefonu a navíc jsem bez jakéhokoliv vlastního pochybení přišla díky tomuto e-shopu o šanci koupit telefon s výraznou slevou, jenž mimochodem nenabízel pouze tento e-shop. Kdybych tušila, objednala bych si rozhodně jinde.

Velmi neseriózní, neprofesionální a arogantní jednání, proklientský přístup nulový, žádné projevení lítosti či omluva, dlouho jsem se s něčím takovým
    nesetkala a tento e-shop rozhodně nedoporučuji, toto byla má první a poslední zkušenost s tímto e-shopem.

• neuvedli že telefon neni s datovou službou

Odborný člověk na mailu fajmsmekri je nevychovaný ,nemá odborné znalosti je arogantní a samovolně ukončil tlf, neporadil a intonace v rozhovoru je nevhodna. Na mail.ohledne dotazů zprovoznění tlf jsem také nedostala.odpoved. už si u vás mekoupim.nic a všem to zdůvodnim
    Jen prodej a nic navíc. Špatný. Eva
    kanakova

• Nízké ceny
    • Prodej zboží s prošlou expirační dobou

Pěkný den,

baterii, kterou jste si objednal už se dlouho nevyrábí a je pouze ve skladových zásobách. U nabíjecích baterií výrobci neurčují datum expirace ale datum výroby.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

Zakoupil jsem 2 skla, jedno na ip SE a jedno na ip 6s, na ip 6s sklo vůbec nesedělo, nezasahovalo vlastně ani přes display,na každé straně bylo menší tak o 0,5 Cm . A to navíc jsem před Vánoci koupil display a ten byl zas nefunkční

• Bohužel, obchodu nejsou příliš známé zkušenosti a konfigurace nastavení pro chytré telefony u nás běžně dostupné veřejnosti, v mém případě já mám Xiaomi Redmi 8A, jedinou shodou s výrobkem je možnost uchycení a toto je vše. Pro nastavení dle návodu uvedeného na papírovém obalu výrobku je hned v bodě 1. " Ujistěte se, že je tlačítko hlasitosti nastaveno v nastavení fotoaparátu jako tlačítko spouště." Tuto konfiguraci nelze dosáhnout na mém telefonu (Xiaomi Redmi 8A). Dle mého úsudku lze této konfigurace dosáhnout pouze u telefonů fy Huawei . Škoda, že tato informace mi nebyla sdělena při objednávání .
    • Málo informaci potřebných pro tento výrobek

• Doručení trvá 4 dny

Po týdnu, kdy mi zboží konečně dorazilo, jsem z nákupu spíše rozčarován - 2,5D sklo v rozích příliš nedoléhá a ochranný obal je jiný než znázorněný na stránkách eshopu.
    Reakce obchodu? Jedná se o ilustrační obrázek.
    Podle čeho se má tedy nakupující orientovat v záplavě produktů se stejným popisem?

přišlo jiné zboží než jsem objednal dvakrát za sebou

Pěkný den,

produkt, který jste už podruhé objednal, byl vyfakturován a odeslán správně.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

• Zboží dorazilo ale kvalita byla špatná kraje skla se nepřilepily.

Pěkný den,

u 2D skel je toto normální, telefon má lehce zahnuté hrany a sklo je rovné. Pokud by jste chtěl sklo, které je přilepené i po okrajích, musel by jste zvolit dražší 3D sklo. Toto máme popsané i na webu.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

Žádná odpověď za den na email.
    Přišel špatně displej
    Ne vrátili peníze
    Ještě napsat?

Pěkný den,

na emaily se pokaždé snažíme odpovídat co nejrychleji.

Překontrolovali jsme produkt, který byl vyfakturován a vyexpedován. Tento produkt se shoduje s produktem, který jste si objednal. Pokud Vám produkt, který jste si objednal nevyhovoval nebo jste objednal chybně, mohla jste zažádat o výměnu zboží, nebo odstoupit od kupní smlouvy a zažádat o vrácení peněz.

Vaši féroví fajnšmekři z F-mobil.cz

stará baterie, horší kapacita .Nedoporučuji nakupovat ve vaši společnosti

Pěkný den,

v první řadě se omlouváme za tuto nepříjemnost, která nás opravdu moc mrzí.

Pokud má baterie slabou výdrž, zašlete nám ji zpět a baterii Vám vyměníme. Rychlé vybíjení také může způsobit software nebo i hardware mobilního telefonu.

Děkujeme za Váš feedback.