velice příjemné jednání a rychlost
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi a 100%. Jsme rádi, že jste byl/a s nákupem spokojen/a a budeme se těšit na příště.
tým eZidle.cz -
Vše proběhlo v pořádku,ale židli jsem ještě nerozbalila. Je to dárek k vánocům
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste s námi byl/a spokojen/a a věříme, že se dárek bude líbit.
tým eZidle.cz -
Rychlé vyřízení zakázky, spokojenost s komunikací. Doporučuji!
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za hezkou recenzi. Vážíme si vyzdvihnutí předností, díky kterým si nás zákazníci vybírají. Budeme se těšit na další nákup.
tým eZidle.cz -
- telefonická domluva termínu doručení
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Jsme rádi, že jste byl/a s nákupem spokojen/a a budeme se těšit na příště.
tým eZidle.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Velmi dobrá komunikace a rychlé dodání zboží
Reakce obchodu ezidle.cz
Budeme se těšit na další nákup :-)
tým eZidle.cz -
Rychlé dodání. Dotaz obchodního zástupce na mnou objednané zboží, jestli jsem ho správně objednala, aby např. nedošlo k záměně za jiné zboží.
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen/a a zboží dorazilo rychle a v pořádku až k Vám domů.
Vše v pořádku....
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena a budeme se těšit na příště.
tým eZidle.cz -
Dobrá komunikace, telefonovala slečna a informovala o doručení a vyřízení objednávky. Jen nemohu produkt hodnotit, až po Vánocích.
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za doporučení a věříme, že Vám produkt bude vyhovovat :-)
Za celý tým eZidle.cz Vám přeji Veselé Vánoce :-) -
- Komunikace, sortiment, rychlost dodání
- žádná
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za hezké hodnocení a vyzdvihnutí našich hlavních předností, na kterých si zakládáme :)
tým eZidle.cz -
velmi ochotní ,odeslání potvrzují zpětným zavoláním zákazníkovi
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi a 100%. Jsme moc rádi, že jste s námi byl/a spokojen/a a budeme se těšit na další nákup.
tým eZidle.cz -
Ochotné a vstřícné jednání, rychlé dodání zboží
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Vážíme si vyzdvihnutí předností, díky kterým si nás zákazníci vybírají. Budeme se těšit na další nákup :-)
Komunikace s obchodem 100%, na můj dotaz rychle reagovali, doporučuji
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi a 100%. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena a budeme se těšit na další nákup.
tým eZidle.cz -
- rychlé doručení - objednáno v úterý večer, doručeno ve čtvrtek dopoledne
tým eZidle.cz -
Velice rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi a 100%. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a budeme se těšit na další nákup.
tým eZidle.cz -
- Mile mě překvapilo, jak rychle byla objednávka doručena.
- Ověření objednávky s operátorkou, bylo též užasné. Rekapitulace a ujištění se, že je vše v pořádku.
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za doporučení a vyzdvihnutí našich hlavních předností, na kterých si zakládáme :)
tým eZidle.cz -
- Vyborna komunikace a rychlé dodání
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi a 100%. Jsme rádi, že jste byl/a s nákupem spokojen/a a budeme se těšit na další nákup.
- Příjemná komunikace
- Kvalita odpovida
Reakce obchodu ezidle.cz
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi. Vážíme si toho, že jste vyzdvihla přednosti, díky kterým si nás zákazníci vybírají.
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání