Výborná komunikace
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme Vám za recenzi a kladné hodnocení.
Jsme rádi, že jste ocenili profesionalitu našeho zákaznického a expedičního oddělení. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě.
Přejeme Vám ať nábytek slouží co nejdéle.
Expedo nábytek -
Objednávka po 8 týdnech od objednání nedorazila a nikdo nekomunikuje. Výhody nevidím žádné. Moje zkušenost je špatná
Reakce obchodu EXPEDO CZ
Děkujeme za Vaši recenzi.
Produkt pro Vás máme v pořádku naskladnění. Doobjednala jste si u nás však látku na zakázku a zde jsou bohužel jiné podmínky objednaní, o kterých jsme Vás informovali ještě před vytvořením objednávky a souhlasila jste s nimi. V případě potřeb se na nás určitě neváhejte obrátit.
Expedo nábytek -
- Dobrá komunikace s obchodem, vstřícnost.
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaši krásnou recenzi.
Velmi si vážíme Vaší přízně a spokojenosti s naším e-shopem. Věříme, že se na nás budete obracet nadále.
- Rychlé doručení
- Komunikace s obchodem
- Výběr produktů
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Vážíme si Vaší zpětné vazby, spokojenost zákazníků je pro nás to hlavní.
Expedo nábytek -
Urcite nedoporucuji, po zjisteni spatnych recenzi jsem zrusila objednavku. Tudiz mi meli byt vraceny penize..Po zavolani na linku mi bylo receno, ze na me zapomneli?? Jak si tohle muze dovolit takto velky podnik?!
Takze NEDOPORUCUJI!!!!!!!!!!!!!!!Reakce obchodu EXPEDO CZ
Děkujeme za Vaši recenzi.
Objednávka Vám byla na Vaši žádost v pořádku stornována a platbu jsme vrátili nazpět na zaslané číslo účtu.
Expedo nábytek -
Vše o.k.Rychlé doručení .
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme Vám za recenzi a kladné hodnocení.
Jsme rádi, že jste ocenili profesionalitu našeho expedičního oddělení. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě.
Přejeme Vám ať nábytek slouží co nejdéle.
Expedo nábytek -
po objednani velmi rychle dodani zbozi
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaši krásnou recenzi a doporučení.
Expedo nábytek -
- Jeden den objednáno další den zpráva na email a další den doručeno. Takže velká spokojenost.
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme velmi vděční za Vaše pozitivní hodnocení. Rychlost a kvalita doručení je pro nás prioritou. Již nyní se těšíme na další spolupráci.
- Možnost vynesení
- Rychlost dodávky
Nábytek přišel lehce poškrábaný, naštěstí na vnitřních stranách přiléhajících k sobě, takže poškození není viditelné.
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Jsme rádi, že jste ocenili naše služby. Věříme, že budete se zbožím maximálně spokojeni.
Expedo nábytek -
Zboží dorazilo ale ne celé, takže bylo odvezeno a stále čekám na dodání a komunikaci.
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Mrzí nás ovšem, že je takto negativní. Na spokojenosti našich zákazníků nám velice záleží. Jestli nejste spokojeni s doručením objednávky, tak určitě neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení na email [email protected].
Expedo nábytek -
Zboží stále nedorazilo,ale recenze o doručením zboží mám psát na všechny strany
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Mrzí nás ovšem, že je takto negativní. Informační email ohledně psaní recenze zasílá hodnotící portál v nezávislosti na tom, zda je objendávka již doručena. Recenze lze napsat až po doručení objednávky.
Věříme, že budete se zbožím maximálně spokojeni.
Rychlost dodání.
Expedo nábytek -
- Komunikace dobrá, zboží přišlo v termínu
- Sedačka přišla poškozená, ale je to strašně daleko, nemůžeme vrátit. Za tu cenu jak je malá, je předražená, i když píši velkou slevu.
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Na spokojenosti našich zákazníků nám velice záleží. Jestli máte jakýkoliv problém s doručeným zbožím, určitě neváhejte kontaktovat naše reklamační oddělení na email [email protected], které Vám rádo pomůže.
za mě palec nahoru
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Věříme, že i při dalších příležitostech zvolíte právě Expedo.cz
Spokojenost
děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení.
Jsme velice rádi, že jste s naším e-shopem spokojeni. Věříme, že si nás vyberete i při dalším nákupu.
Expedo nábytek -
Špatná komunikace s operátorkami a řidiči
Expedo nábytek -
Rychle vyřízeni a zpracováni objednávky.
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo tak, jak má. Snažíme se opravdu dělat maximum a taková to zpětná vazba je pro nás tou největší odměnou.
S podzravem
Rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme velmi vděční za Vaše pozitivní hodnocení. Rychlost a kvalita doručení je pro nás velmi důležitá. Již nyní se těšíme na další spolupráci.
Ok.
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Velmi si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby. Budeme se těšit na další spolupráci.
- Super komunikace, dodání zboží do 5 dnů
Reakce obchodu EXPEDO CZ
děkujeme za Vaše hodnocení.
Jsme rádi, že Vás právě náš e-shop oslovil a my Vám tak mohli novým nábytkem udělat radost. Věříme, že i při dalších příležitostech zvolíte právě Expedo.cz
Expedo nábytek