- Na stránkách bylo celkem jednoduché vybrat a zakoupit zboží
- Volali mi hned druhý den, jestli nechceme přikoupit prodlouženou záruku.
- Zboží mělo dorazit cca za 3 dny od nákupu. Od pátku nám stále píšou, že nemůžou zboží doručit. V pondělí mi pán říkal, že v úterý bude na místě. Je pátek a stále jenom doufáme, že zaplacený robot dorazí. Snad to stihnou aspoň do vánoc. Mají na to ještě další týden.
Zatím nemůžeme hodnotit. Zboží nemáme a nevíme, zda dorazí. Ale už je kompletně zaplaceno a nebylo zrovna levné.
- Dlouhá doba dodání
Přes inzerovaný výrobek, black friday, nebylo zbozí k dispozici. Po dotazu, kdy dojde (zaplacen !!!) teprve na dotaz na zák. linku (jinak mi nikdo nic neoznámil), ze se bude neskladňovat 20 ledna 2025 (objednáno a zaplaceno 20.11.24). Objednávka stornována. Zatím nemám peníze zpět. !!!
Velice špatná, přišla mi jiná hadice než jsem si objednal.
Reakce obchodu Eta.cz
doporučujeme nevhodnou hadici vrátit do 14 dnů přimo v prodejně, případně poslat na adresu skladu.
S omluvou za komplikace
Lukáš -
Náhradní díl je dodáván bez těsnění, aniž by na to bylo upozorněno na Webu, aniž by se kdokoli z ETA, koho jsem kontaktoval, zajímal o to, jestli to vím. Považuji to za nekorektní přístup k zákazníkovi.
Reakce obchodu Eta.cz
děkujeme Vám za podnět, předám jej reklamačnímu oddělení.
Zboží mělo být doručeno nejpozději 4.11. a stále ještě nedorazilo
Reakce obchodu Eta.cz
omlouváme se za prodlevu, jsem rád, že zboží již bylo doručeno.
Lukáš -
jak mám doporučit obchod, když od objednávky uplynulo už 33 dní, přitom zboží mají na podnikových prodejnách. E-shop ETA už nikdy !!!
Reakce obchodu Eta.cz
omlouváme se za pozdní dodání, děkujeme Vám za nákup.
- dlouhá dodací lhůta
- Zboží přišlo poškozené, zlomená plastová část z důvodu menšího rozměru obalu než je výrobek.
Kupte si v kamenném obchodě.
Reakce obchodu Eta.cz
děkujeme za upozornění, balení metly prověříme, aby se toto neopakovalo.
S omluvou a pozdravem
Nefunkční olatba přes S24
Reakce obchodu Eta.cz
je mi moc líto Vaší nespokojenosti s nefunkční platbou. Pro více informací se prosím obraťte na naši infolinku.
Martin -
- zboží po týdnu stále nedorazilo
Reakce obchodu Eta.cz
moc mě mrzí Vaše nespokojenost s dodávkou. Prosím obraťte se na kolegy na naší infolince, kde Vám rádi pomohou.
Martin -
Výrobek je nekvalitní, plast se ulomil po roce použití.
Reakce obchodu Eta.cz
moc nás mrzí Vaše nespokojenost s výrobkem. Zboží můžete reklamovat v kterékoli pobočce ETA a nebo jej zaslat na adresu našeho centrálního skladu.
Martin -
Nemam co hodnotit zboží nemám a ani zadnou odezvu co je s mou obědnavkou
Reakce obchodu Eta.cz
V tuto chvíli čekáme na naskladnění zboží. O dodání Vás budeme informovat!
Lukáš -
ETA přestala poskytovat tento náhradní díl za pár korun jen proto, že přešla na jinou řadu produktů. Takto mám úžasný poloprofi citrusovač, u kterého mi po 10-ti letech "odešla" tato minisoučástka, a není šance používat přístroj dál, protože nové řady mají tuto součástku "trochu odlišnou". Jde o princip, kdy jste celokovový přístroj nahradili poloplastem a snížili cenu. Já ale své přístroje nevyhazuji jen proto, že chybí cosi za pár korun. Nechám si to vyrobit na 3D tiskárně...
Nemůžu hodnotit, výrobek zatím nedorazil...nechápu,kde to vázne....
Reakce obchodu Eta.cz
v případě prodlení se příště neváhejte obrátit na naši infolinku, kde Vám kolegové poskytnou veškeré informace.
Martin -
Nedalo se vybrat jinou možnost doručení kromě Zasilkovny s dobírkou-špatné. Místo doručení na mou adresu (byla jsem doma) předala Zásilkovna balík do prodejny potravin. Jsem stará, nemocná a nemohu chodit. Prý mi řidič volal-to je lež. Zachránila mě jen neteř-jela přes půl Prahy.
Už nikdy!Reakce obchodu Eta.cz
Dobrý den, Míšo,
Moc mě mrzí Vaše nespokojenost s doručením. Váš podnět jsem předal vedení.
Nedodrželi termín dodání
Reakce obchodu Eta.cz
je mi moc líto Vaší nespokojenosti s termínem. Váš podnět jsem předal kolegům.
Martin -
Jedna hrůza neuměj odeslat zboží , jejda jejda !!!!!
Reakce obchodu Eta.cz
moc se omlouváme za chybu v dodací adrese, věřím, že se to již nebude opakovat!
Lukáš -
- Dorazilo jiné zboží než jsem si objednala
Reakce obchodu Eta.cz
omlouváme se za chybu na naší straně, doufáme, že nám dáte ještě šanci!
Lukáš -
Zboží, které jsme obdrželi jako nové, obsahovalo značně špinavý, evidentně použitý HEPA filtr. Dodavatel tedy prodává již použité zboží jako nové.
Reakce obchodu Eta.cz
Omlouváme se, pokud něco nebylo v pořádku. Zboží vždy můžete vrátit nebo vyměnit do 14 dnů!
Lukáš